35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ta emotka mnie mnie rozwalila !!!!
jestem za porozumieniem bez przemocyw sumie nawet to logo by sie nadawalo....
Reni, Mango, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:głupio to kraść i dać się złapać!..
moja ciąża jest wyczekiwana i chcę się nią cieszyć
zamierzam siedzieć w domu i pachnieć.. czytać, bujać się na piłce, chodzić na spacery, wyciszyć się.. ja też kamieni w pracy nie przerzucam.. ale jadę do pracy autobusem, metrem i tramwajem i nie dlatego, że nie stać mnie na auto ale pracuję w centrum wwy i problem jest z parkowaniem a płatne miejsca puściłyby mnie z torbami no i taka podróż to już jest wyzwaniem.. bydło rzuca się (nieważne, że autobus czy metro jeździ co 4 min)huuura kto pierwszy ....aaaatakuuj..
potem 8 godz w robocie i powrót do domu
ja nie mówię, że tydz po teście.. ale jak już będzie 7-8 tydz to czemu nie
Też tak myślę. Co prawda wciąż pracuję, ale gdyby to nie była praca głównie z domu, ale po 8 -10 godzin w korporacji, pewnie poszłabym na zwolnienie, żeby mieć czas na zakupy, lekarzy i generalnie myślenie. Teraz też zrezygnowałam z lotu do Anglii, żeby zwolnić tempo i móc sobie spokojnie poukładać wszystko w głowie. Czuję, że potrzebuję czasu dla siebie i, żeby wszystko działo się powoli. Moja podświadomość jest w innym wymiarze i gdzieś tam sobie wszystko przetrawia w spokoju
A w autobusie można się grypą zarazić. Odkąd przeszłam jelitówkę w ciąży, jestem dużo ostrozniejsza i wolę unikać stania w tłoku.
gosia7122, Reni, bliska77, polarmiś, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny bylam dzisiaj na aminopunkcji,nie potrzebnie sie tak denerwowalam ,bo nic mnie nie bolalo taki delikatne uklucie ,bardziej boli pobranie krwi.Samo wklucie i pobranie wody trwa jakies 30 sek.Moje dziecko wazy juz 160 gram ,pani doktor robila usg przed pobraniem w trakcie i po .Jutro popoludniu beda pierwsze wyniki w kierunku Zesplou Downa, po 12 dniach reszta.Jutro tez na 100% powiedza clopiec czy dziewczynka.
Alis, Mango, Bursztyn, Sabina, samira, Bozia3, gosia7122, grosza, megan8, Reni, bliska77, Iwone, inessa, polarmiś, EwaT, Simba, Panda, paszczakin, Kate 75, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny bylam dzisiaj na aminopunkcji,nie potrzebnie sie tak denerwowalam ,bo nic mnie nie bolalo taki delikatne uklucie ,bardziej boli pobranie krwi.Samo wklucie i pobranie wody trwa jakies 30 sek.Moje dziecko wazy juz 160 gram ,pani doktor robila usg przed pobraniem w trakcie i po .Jutro popoludniu beda pierwsze wyniki w kierunku Zesplou Downa, po 12 dniach reszta.Jutro tez na 100% powiedza clopiec czy dziewczynka.
anna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczyny bylam dzisiaj na aminopunkcji,nie potrzebnie sie tak denerwowalam ,bo nic mnie nie bolalo taki delikatne uklucie ,bardziej boli pobranie krwi.Samo wklucie i pobranie wody trwa jakies 30 sek.Moje dziecko wazy juz 160 gram ,pani doktor robila usg przed pobraniem w trakcie i po .Jutro popoludniu beda pierwsze wyniki w kierunku Zesplou Downa, po 12 dniach reszta.Jutro tez na 100% powiedza clopiec czy dziewczynka.
anna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Też tak myślę. Co prawda wciąż pracuję, ale gdyby to nie była praca głównie z domu, ale po 8 -10 godzin w korporacji, pewnie poszłabym na zwolnienie, żeby mieć czas na zakupy, lekarzy i generalnie myślenie. Teraz też zrezygnowałam z lotu do Anglii, żeby zwolnić tempo i móc sobie spokojnie poukładać wszystko w głowie. Czuję, że potrzebuję czasu dla siebie i, żeby wszystko działo się powoli. Moja podświadomość jest w innym wymiarze i gdzieś tam sobie wszystko przetrawia w spokoju
A w autobusie można się grypą zarazić. Odkąd przeszłam jelitówkę w ciąży, jestem dużo ostrozniejsza i wolę unikać stania w tłoku.Alis, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś na wizycie
. Nasze maleństwo ma prawie 1 cm, serduszko bije jak dzwon i jak się wyraziła gina, jak na ciążę w cyklu bezowulacyjnym jest bardzo dorodne
.
Powiedziała, żeby się nie przejmować niewielkim plamieniami, bo to się często zdarza.
Stres puścił, pewnie do następnej wizyty.
W dodatku moja pani doktor okazała się dużo sympatyczniejsza niż gdy chodziłam na normalne wizyty. Może jej prawdziwym powołaniem jest położnictwo a nie ginekologia.Iwone, bliska77, Bursztyn, Bozia3, samira, Sabina, anna maria, grosza, EwaT, Alis, Simba, Mango, Panda, Viv78, paszczakin, Monia37, gosia7122, Kate 75, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Byłam dziś na wizycie
. Nasze maleństwo ma prawie 1 cm, serduszko bije jak dzwon i jak się wyraziła gina, jak na ciążę w cyklu bezowulacyjnym jest bardzo dorodne
.
Powiedziała, żeby się nie przejmować niewielkim plamieniami, bo to się często zdarza.
Stres puścił, pewnie do następnej wizyty.
W dodatku moja pani doktor okazała się dużo sympatyczniejsza niż gdy chodziłam na normalne wizyty. Może jej prawdziwym powołaniem jest położnictwo a nie ginekologia. -
Dziewczyny ratunku!Wrocilam wlasnie od gina mam brać cło.Najlepiej od dzisiaj.Tylko trochę sie wystraszyłam,bo powiedział ,ze mam kilka jajeczek i w wyniku stymulacji moze dojść do tego,ze kilka jajek sie wykluje i będę wtedy musiała iść na zabieg do szpitala żeby ten nadmiar usunąć.Spotkalyscie sie z czymś takim?Bardzo sie boje!!!
grosza, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Dziewczyny ratunku!Wrocilam wlasnie od gina mam brać cło.Najlepiej od dzisiaj.Tylko trochę sie wystraszyłam,bo powiedział ,ze mam kilka jajeczek i w wyniku stymulacji moze dojść do tego,ze kilka jajek sie wykluje i będę wtedy musiała iść na zabieg do szpitala żeby ten nadmiar usunąć.Spotkalyscie sie z czymś takim?Bardzo sie boje!!!
grosza, anna maria, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Dziewczyny ratunku!Wrocilam wlasnie od gina mam brać cło.Najlepiej od dzisiaj.Tylko trochę sie wystraszyłam,bo powiedział ,ze mam kilka jajeczek i w wyniku stymulacji moze dojść do tego,ze kilka jajek sie wykluje i będę wtedy musiała iść na zabieg do szpitala żeby ten nadmiar usunąć.Spotkalyscie sie z czymś takim?Bardzo sie boje!!!
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Dziewczyny ratunku!Wrocilam wlasnie od gina mam brać cło.Najlepiej od dzisiaj.Tylko trochę sie wystraszyłam,bo powiedział ,ze mam kilka jajeczek i w wyniku stymulacji moze dojść do tego,ze kilka jajek sie wykluje i będę wtedy musiała iść na zabieg do szpitala żeby ten nadmiar usunąć.Spotkalyscie sie z czymś takim?Bardzo sie boje!!!
anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość