35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czasem se walne krwista szmine i odzieje w czerwona kiecke, posiadam rowniez czerwone buty
lubie w ubiorze(wlasnym) kolor granatowy, czerwony, czarny, czekoladoowy, morski- seledynowy, grafitowy. Fatalnie wygladam w bialym i fioletowym.
Preferuje mode wloska
Zrobilam sobie ostatnio krzywde. Kupilam kilka miesiecy temu taki produkt do rzes co mial je wydluzyc i zagescic. Wlasne mam raczej krotkie. Myslalam ze troche urosna ale nie za duzo bo firanek na oczach nie chce i co sie stalo! Ano mam rzesy siegajace brwi, kichuj - nie moge ich malowac bo wyglada to okropnie. Do fryzjera z tym mam pojsc i podciac? Nie wyglada to dobrze.Bursztyn, Simba, EwaT, samira, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Nie znam mody włoskiej bo tam nie dotarlam, ale na pewno jest wysmakowana. Krwiste szminki, sukienki i w ogole zdecydowane kolory lubie, ale nie na sobie ( chyba nie lubie byc widoczna) . Kieruje sie tez zasada Francuzek z ksiazki " Paryski szyk" " moze brzeczeć nigdy świecić" - to o dodatkach. Makijaz tak ale by nie byl widoczny.
Zrobilam sobie ostatnio krzywde. Kupilam kilka miesiecy temu taki produkt do rzes co mial je wydluzyc i zagescic. Wlasne mam raczej krotkie. Myslalam ze troche urosna ale nie za duzo bo firanek na oczach nie chce i co sie stalo! Ano mam rzesy siegajace brwi, kichuj - nie moge ich malowac bo wyglada to okropnie. Do fryzjera z tym mam pojsc i podciac? Nie wyglada to dobrze. -
nick nieaktualny
-
a mnie najbardziej pasi piżama laptop i szerokie wyrko
z kosmetyków wewnetrznych - awokado świeży łosoś i szpinak , na zewnątrz- duuużo nawilżania, po nich wygladam najlepiej
no i musze przyznać że ciąża też na buzie bardzo korzystnie działapolarmiś, samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale nie wszystkie mam nadzieje bo bez rzes tez dobrze nie bede wygladala .
polarmiś, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
....no i absolutny brak opalania twarzy to podstawa( w naszym wieku zwłaszcza)
jeżeli chodzi o makijaz to tylko maskara i lekki podkład w płynie, najlepszy jak dla mnie Lancome ( nigdy żadnego pudru) na usta Nivea w sztyfcie
wsjo
włosy farbowane jako że mam już pare siwych na kolor najbardziej zblizony do mojego czyli jasny brąz
Iwone lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:....no i absolutny brak opalania twarzy to podstawa( w naszym wieku zwłaszcza)
jeżeli chodzi o makijaz to tylko maskara i lekki podkład w płynie, najlepszy jak dla mnie Lancome ( nigdy żadnego pudru) na usta Nivea w sztyfcie
wsjo
włosy farbowane jako że mam już pare siwych na kolor najbardziej zblizony do mojego czyli jasny brąz
Fakt, opalanie rujnuje skore (przynajmniej moja) wiec sie nie opalam, zreszta i tak piegi mi wychodza, skora czerwona sie robi (za blada jestem) a potem zmarchySimba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no własnie, po opalaniu pozornie 5 lat mniej...a jak zejdzie opalenizna to 10 więcej
Lancome- moja najulubieńsza
bardzo delikatnie sie obchodzi ze skórą, ja mam wyjątkowo wrazliwą i bladą w dodatkuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 22:39
-
EwaT wrote:co to znaczy że ma ochote? ok, może mieć to nie znaczy że to bedzie fajnie wyglądać tak? tak samo jak długie włosy kiedy sie ma ich 5 na krzyż...
albo mini przy nogach baleronach..któraś tu pisała że Polki taki fantastyczny gust mają , podczas moich podrózy po świecie zauwazyłam że to własnie wschodnia Europa przesadza z tapetą i wszelkimi innymi ozdobnikami, mamy bardzo podobny gust w tym wzgledzie do Rosjanek lub Ukrainek i nie rozrózniamy pory dziennej od wieczorowej, no niestety..
EwaT czasami masz tendencje do przekrecania tego co ktos pisze czy albo nie chcesz zrozumiec? Ja napisalam ze sie wyrozniaja uroda co nie ma nic wspolnego z ozdobami makijazem czy choinkowym stylem. Spotkalam mnowstwo i znam wiele pieknych naturalnych kobiet ze wschodniej europy, spotkalam tez wiele z innych czesci swiata ktore sa piekne i naturalne. Nie ma co popoadac w skrajnosci i troszeczke tolerancji tez nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 04:55
grosza, Simba, Reni, samira, Bursztyn, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wlasnie ostnio testuje Lancome, Tient Idole, tendlugo trzymajacy sie na paszczy, nawet niezly.
Fakt, opalanie rujnuje skore (przynajmniej moja) wiec sie nie opalam, zreszta i tak piegi mi wychodza, skora czerwona sie robi (za blada jestem) a potem zmarchy
ja tez jestem piegus ale nie opalam sie na czerwono, wiadomo ze slonce bardzo wysusza skore ale tez dostaracza nam witaminy D wiec krotkie pokazywanie sie na sloneczku z rana czy pod wieczor wcale nie szkodzi. Wazny jest umiar tak jak ze wszystkim w zyciu...Simba, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Muszę Wam napisać co mi się śniło. Mianowicie śniło mi się, że się wszystkie spotkałyśmy. Siedziałyśmy razem przy ognisku, wszystkie co do joty, i zgadywałyśmy, która jest która. Obok ogromne ognisko, dające ciepło. Wszystko to działo się na Mazurach w jakimś ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem. Mówię Wam, tak fajny sen, że się podzielę z Wami nim. Pozdrawiam cieplutko.
Sabina, Iwone, Simba, Panda, bliska77, Reni, Lucky, samira, Mango, paszczakin, Alis, Bursztyn, anna maria, Bozia3, mysza1975, Monia37, gosia7122, polarmiś, Kate 75, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny