35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Sabina, ja tez tulam!
U mnie dzis calkiem dobry- piatek jest, wiec juz 10 na plus. Wczoraj podhodowalam endometrium calkiem powaznie i troche globus jest, ale bylo warto
I prognoza pogody na weekend- pelne slonce i 19 stopni- zyc nie umierac!
Jak ja Cie rozumiem...Kate 75 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no mysmy z Simba wczoraj juz zaczely. Co prawda nie przy ognisku, tylko przy flaszce i buchajacym grzejniku, nie na mazurach, tylko w lokalnym pubie, no i bylysmy tylko dwie, ale poza tym wszytko bylo tak samo
i zgadlam, ktora baba to Simba, mimo braku bialych kozakow!
Normalnie - po rajstopach na glowieSabina, Bursztyn, Reni, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewuszki
U mnie dalej bol brzucha, nospa znow byla w uzyciu, czatuje na morderczynie z majtek.
Olena, piekny sen, moze warto byloby sie zastanowic nad zorgaznizowaniem takiego zlotu?
Paszczak, odzywka RevitaLash
Sabina, przytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 11:00
Sabina, bliska77, paszczakin, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no mysmy z Simba wczoraj juz zaczely. Co prawda nie przy ognisku, tylko przy flaszce i buchajacym grzejniku, nie na mazurach, tylko w lokalnym pubie, no i bylysmy tylko dwie, ale poza tym wszytko bylo tak samo
i zgadlam, ktora baba to Simba, mimo braku bialych kozakow!
Simba, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:powaznie sie spotkalyscie? Ale musialo byc fantastycznie!!! Strasznie Wam zazdroszcze. Tez bym tak chciala.
MhmJa nawet sama sobie zazdroszcze
Musisz sie wybrac do naszej krainy deszczowcow (tfu! akurat od paru dni jest piekne slonce). Misiek sie juz zapowiedzial na mule
Bursztyn, Reni, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Mhm
Ja nawet sama sobie zazdroszcze
Musisz sie wybrac do naszej krainy deszczowcow (tfu! akurat od paru dni jest piekne slonce). Misiek sie juz zapowiedzial na mulea moze macie ochote przyjechac do UK, poogladac brytyjki bez zebow w dresach ?
paszczakin, Simba, Reni lubią tę wiadomość
-
eeee to było łatwe po rajstopie na głowie każdy by poznał
p.s. dzień dobrypaszczakin wrote:no mysmy z Simba wczoraj juz zaczely. Co prawda nie przy ognisku, tylko przy flaszce i buchajacym grzejniku, nie na mazurach, tylko w lokalnym pubie, no i bylysmy tylko dwie, ale poza tym wszytko bylo tak samoi zgadlam, ktora baba to Simba, mimo braku bialych kozakow!
Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
że co?, że Misiek przyjedzie na mule?
a nie szybciej i wygodnie samolotem?
normalnie jak dziewica na osiołkuSimba wrote:MhmMisiek sie juz zapowiedzial na mule
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 11:59
Bursztyn, Simba, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
eh.. Bursztyn ja Ci się nie dziwię ja też wody nie przyprawiam
najwyżej dodaję plasterek cytryny
paszczakin wrote:widzisz bursztyn, misiek bedzie pielgrzymowal, a Tobie sie nie chce wode przyprawic?Bursztyn lubi tę wiadomość