X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    widzisz bursztyn, misiek bedzie pielgrzymowal, a Tobie sie nie chce przez wode przeprawic?
    chorobe morska mam.....

Bursztyn Ty powinnaś siedzieć na dupie w Krakowie i co najwyżej na Kleparz się wybrać. Do samolotu musisz się upijać, żeby opanować napady paniki, na wodzie masz chorobę morską - nic tylko pieszo się przemieszczać.
    Swoją drogą się zastanawiałam, czy swoim pacjentom na ataki paniki też zalecasz - podobnie jak sobie - gin z tonikiem? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:25

Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - jak Ty dziś łapiesz wszystkich za język :) Coś się wreszcie ożywiłaś...:)
    to prawda, Reni ozywiona wreszcie :0
    a ja odwrotnie, przytepialam jakos, obserwuje u siebie obnizenie funkcji intelektualnych

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn Ty powinnaś siedzieć na dupie w Krakowie i co najwyżej na Kleparz się wybrać. Do samolotu musisz się upijać, żeby opanować napady paniki, na wodzie masz chorobę morską - nic tylko pieszo się przemieszczać.

swiete slowa :) tylko pieszo :) Rynek, Kleparz, ewentualnie Hala Targowa, jakies ksiegarnie obleciec, knajpa na Kazimierzu, a potem wrocic na Rynek :)
    Bozia3 wrote:
    Swoją drogą się zastanawiałam, czy swoim pacjentom na ataki paniki też zalecasz - podobnie jak sobie - gin z tonikiem? :)
    hehehe, to byloby skuteczne ale nieetyczne, wiec nie moge (szkoda szkoda) ;)

megan8 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    choroba morska w eurostarze- phi.. 0bully.gif
    no chyba ze tak, taka opcje moge rozwazyc :) tylko nie lubie tuneli ;) ale pomysle :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mam dzień skojarzeń :-) skończyła mi się @ więc dzisiaj chyba się skojarzę z moim M albo nie bo się nie odzywa..focha ma, bo wczoraj wywaliłam go z salonu do sypialni, bo mi chrapał (a ja na te dźwięki reaguję bardzo źle) a ja musiałam skupić się nad projektem
    haha
    Bozia3 wrote:
    Reni - jak Ty dziś łapiesz wszystkich za język :) Coś się wreszcie ożywiłaś...:)

bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weekenda czuję :-)
    Bursztyn wrote:
    to prawda, Reni ozywiona wreszcie :0
    a ja odwrotnie, przytepialam jakos, obserwuje u siebie obnizenie funkcji intelektualnych

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to sorry tutaj to i Harry Potter nie pomoże
    w takim razie pozostaje Ci tylko kucać
    Bursztyn wrote:
    no chyba ze tak, taka opcje moge rozwazyc :) tylko nie lubie tuneli ;) ale pomysle :)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to sorry tutaj to i Harry Potter nie pomoże
    w takim razie pozostaje Ci tylko kucać
    no! wyobrazilam sobie jak w Londynie na Dworcu czekam na Eurostara i kucam na peronie, z reklamowka w rece (ewentualnie z torebka kurczowo trzymana pod pacha ;) )

Simba, Reni, paszczakin, Bozia3, Sabina, samira, polarmiś, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzisiaj mam dzień skojarzeń :-) skończyła mi się @ więc dzisiaj chyba się skojarzę z moim M albo nie bo się nie odzywa..focha ma, bo wczoraj wywaliłam go z salonu do sypialni, bo mi chrapał (a ja na te dźwięki reaguję bardzo źle) a ja musiałam skupić się nad projektem
    haha
    Ja z tym chrapaniem już też ledwo funkcjonuję....Przed ciążą było inaczej, bo często se walnęliśmy wieczorem po winie i spałam jak tralala - a teraz nie mam spania, latam do kibelka i jeśli nie zasnę pierwsza to kanał normalnie...a każdy chrap - jakby mi ktoś szpilę w uszy wbijał... U nas też ciche dni... :( - jest tak co jakiś czas - mój A. jest okropnie humorzasty - dobrze, że trafił na taki wspaniały charakter jak mój...;) i jakoś to znoszę - w sumie ostatnimi czasy coraz lepiej - po prostu to zaczynam olewać i zajmuję się wtedy sobą..:)

Bursztyn, Simba, Reni, Sabina, samira, polarmiś, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha
    mysle ze to bedzie dobre skojarzenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:43

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Monia37 Znajoma

Wysłany: 7 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim:-) wróciłam z monitoringu,od wtorku do dziś jajko pękło,owu potwierdzona choć bez skoku temp do tej pory.Odkąd zaczęłam obserwować swoje cykle,to mam wrażenie,że nie tylko czuję ale i słyszę owulacyjne ruchy w brzuchu.Teraz to czekanie,wyłapywanie każdego sygnału..pozdrowienia Wam wszystkim ślę.

Reni, Mango, Sabina, samira, Iwone, polarmiś, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój A. jest okropnie humorzasty - dobrze, że trafił na taki wspaniały charakter jak mój...;) i jakoś to znoszę - w sumie ostatnimi czasy coraz lepiej - po prostu to zaczynam olewać i zajmuję się wtedy sobą..:)
    najlepsze podejscie do sprawy :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale poważnie.. mam chęć niechcący dłużej mu przytrzymać poduszkę na twarzy.. aż się we mnie gotuje.. rozrywa mnie od środka..jakby miała wyjść ze mnie godzilla lub jakiś inny obcy
    Bozia3 wrote:
    Ja z tym chrapaniem już też ledwo funkcjonuję....Przed ciążą było inaczej, bo często se walnęliśmy wieczorem po winie i spałam jak tralala - a teraz nie mam spania, latam do kibelka i jeśli nie zasnę pierwsza to kanał normalnie...a każdy chrap - jakby mi ktoś szpilę w uszy wbijał... U nas też ciche dni... :( - jest tak co jakiś czas - mój A. jest okropnie humorzasty - dobrze, że trafił na taki wspaniały charakter jak mój...;) i jakoś to znoszę - w sumie ostatnimi czasy coraz lepiej - po prostu to zaczynam olewać i zajmuję się wtedy sobą..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:48

Bursztyn, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale poważnie.. mam chęć niechcący dłużej mu przytrzymać poduszkę na twarzy.. aż się we mnie gotuje.. rozrywa mnie od środka..jakby miała wyjść ze mnie godzilla lub jakiś inny obcy
    obcy wyjdzie, tylko daj mu jakies 9 miesiecy ;)

Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no do tego czasu muszę się wyciszyć ;-), żeby i mi się Chucky nie urodził..1000708iv6vxg9eow.gif
    Bursztyn wrote:
    obcy wyjdzie, tylko daj mu jakies 9 miesiecy ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam to samo - ale ja go wtedy szturcham (zauważyłam, że coraz mocniej...;) ) i na moment się uspokaja...a potem znów od nowa...
    Ostatnio mnie rozśmieszył - bo byłam już zdesperowana - i zaczęłam go budzić - mówię błagalnym głosem - proszę, odwróć się na bok do ściany -bo ja chora jestem i spać nie mogę...a on się obudził i nieprzytomny do mnie mówi: no dobra..ale mogłabyś to mniej teatralnie wygłaszać...:).

Simba, Reni, Bursztyn, Sabina, samira, gosia7122, polarmiś, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - mam taką opryszczkę, że zaczyna się w nosie a kończy na wardze....już bym panikowała, ale z tego co pamiętam, to pisałyście, że ta groźna dla płodu - to na kaśce się ujawnia...mam nadzieję, że ta pod nosem bezpieczna jest...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia37 wrote:
    Hej wszystkim:-) wróciłam z monitoringu,od wtorku do dziś jajko pękło,owu potwierdzona choć bez skoku temp do tej pory.Odkąd zaczęłam obserwować swoje cykle,to mam wrażenie,że nie tylko czuję ale i słyszę owulacyjne ruchy w brzuchu.Teraz to czekanie,wyłapywanie każdego sygnału..pozdrowienia Wam wszystkim ślę.
    monia - no to teraz najgorszy czas oczekiwania....oby jak najszybciej minął..:)

Monia37 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ja kiedyś miałam na ustach przeniosła się do nosa na nos, czoło,brodę, ramiona, szyję
    proponuję to miejscę dotykać tylko papierem
    zanim dotkniesz śmieszną umyj ręce jak masz plasterki compeed to przyklej to nie rozniesie Ci się
    współczuję
    ostatnio znowu miałam w nosie dziwne i na górnej wardze..
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - mam taką opryszczkę, że zaczyna się w nosie a kończy na wardze....już bym panikowała, ale z tego co pamiętam, to pisałyście, że ta groźna dla płodu - to na kaśce się ujawnia...mam nadzieję, że ta pod nosem bezpieczna jest...

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,z gory przepraszam za glupie pytanie, ale jaka jest roznica pomiedzy opryszczka a duzym pryszczem?

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2588 2589 2590 2591 2592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ