35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wenus po pierwsze
po drugię nie martw się może na zapas, bo Cię głowa rozbolija też jestem migrenowcem ale clo mi nic nie zwiększyło
każdy organizm jest inny więc spróbuj to 5 dni więc może nie zdąży Cię rozboleć głowa.. spróbuj jak coś to odstawisz
wenus wrote:Ja wiem,ze pomyślcie ,ze wariatka jestem,ale dzisiaj muszę wsiąść pierwsza tabletkę clo i dalej mnóstwo wątpliwości .Dokuczaja mi bóle głowy plus czasami naprawdę gigantyczne migreny,a clo podobno często powoduje bóle i zawroty głowy.Ja chyba całkowicie oszaleje,jeśli jeszcze bardziej sie to poglebi.Zwariowac można.Nie wkurzajcie sie na mnie ,ze ja wciąż o tym samym,ale jedynie z Wami mogę pogadać.Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
sprawdzałaś u siebie wody płodowe? jad może być groźny dla dzieckaEwaT wrote:dlatego zaniedługo będziesz przypominać swój avatar
Simba, Bursztyn, Sabina, samira, malgos741, Mango, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
owszem też to słyszałam ale pytam się, bo moja siostra która miała potężne problemy z cerą i przetestowała rózne kosmetyki polecane w aptece, przez lekarza dermatologa itd i to jej się to sprawdziło więc może ....Simba wrote:Przepraszam, ze sie wtrancam
Cala seria Vichy jak dla mnie do kitu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 15:16
-
wenus - przestań świrować. To normalne malutkie tabletki - prawdopodobnie nie zauważysz żadnej zmiany w organizmie. Jakos bardzo się boisz tego clo, a to naprawdę nic wielkiego. Ani Ci głowy ono nie rozsadzi, ani Ci nie urośnie gigantyczna ilość jaj
Nic Ci nie będą usuwać. Ciesz się, jeśli w ogóle organizm zareaguje na ten lek i coś tam Ci więcej urośnie...Nie hoduj strachu...
Iwone, Bursztyn, samira, polarmiś, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Może uznają mnie tu niektórzy za mega zaniedbaną - ale uwierzcie, że nie wiem - o czym Wy w ogóle piszecie...W życiu nie użyłam pudru, podkładu, maski czy jak to się tam nazywa...Zawsze się opalałam i nie mam jakoś przeoranej bardzo twarzy - choć 20 lat temu była zdecydowanie gładsza....Może powinnam zacząć to robić....
samira, gosia7122, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jaki jad?
nie wiesz o tym że jesteś tym co zjesz?Reni, Iwone, Sabina, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam dziś polskie wyniki badań i jestem zdumiona, bo są takie same jak angielskie - tzn prawdopodobieństwo 1:6300. I w obydwu ustalili ten sam termin porodu. Do tej pory myślałam, że badania prenatalne to takie trochę czary mary, a teraz zaczyna mi to wyglądać jak nauka
Bozia3, Iwone, Bursztyn, Sabina, samira, malgos741, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Odebrałam dziś polskie wyniki badań i jestem zdumiona, bo są takie same jak angielskie - tzn prawdopodobieństwo 1:6300. I w obydwu ustalili ten sam termin porodu. Do tej pory myślałam, że badania prenatalne to takie trochę czary mary, a teraz zaczyna mi to wyglądać jak nauka
-
Bozia3 wrote:Może uznają mnie tu niektórzy za mega zaniedbaną - ale uwierzcie, że nie wiem - o czym Wy w ogóle piszecie...W życiu nie użyłam pudru, podkładu, maski czy jak to się tam nazywa...Zawsze się opalałam i nie mam jakoś przeoranej bardzo twarzy - choć 20 lat temu była zdecydowanie gładsza....Może powinnam zacząć to robić....