X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale to przyduszanie reklamowka to juz raczej Twoja perwersyjna fantazja jest... ;) i jakos mnie dziwi ;)
    któryś z pisarzy miała taką perwerę (nie pamiętam w tym momencie który)- że jak się masturbował, to nakładał na głowę reklamówkę i się przyduszał - miał podobno dużo głębsze doznania..
    tak mi się jakoś skojarzyło z Simbą...wiesz no - lubi jak jej jaja strzelają w buzi, lubi sobie nałożyć rajstopy na głowę - to może takie myki też zna..;)

paszczakin, samira, malgos741, grosza, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wstąpię po zovirax po pracy - szybciej się wygoi..
    Bozia Zoviraxy są różne. Proponowałabym Ci ten słabszy Zovirax Intensive, bo w składzie ma tylko acyklowir, ten drugi jest mocniejszy Zovirax Duo, ale on poza acyklowirem w składzie ma jeszcze hydrokortyzon
    Reni wrote:
    A heviran jest w maści? Znam tylko tabsy..fakt miałam spokój kilka lat
    Heviran jest tylko w tabletkach, ale w maści np. Zovirax ma ten sam składnik-acyklowir

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:40

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bozia Zoviraxy są różne. Proponowałabym Ci ten słabszy Zovirax Intensive, bo w składzie ma tylko acyklowir, ten drugi jest mocniejszy Zovirax Duo, ale on poza acyklowirem w składzie ma jeszcze hydrokortyzon
    reklamują też erazaban - jako bezpieczny w ciąży

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:06

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    reklamują też erazaban - jako bezpieczny w ciąży
    Erazaban ma w składzie dokonazol, zupełnie inny składnik niż Zovirax. W sumie możesz spróbować, to tylko od Ciebie zależy. Wszystkie te maści są w podobnej cenie

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak ją miałam opryszczke w ciąży to giną raz że kazała używac zofiraxu czy innego podobnego leku, to kazała mi wypalac ją spirytusem. Tylko tym sklepowym 95'/'. Zdecydowanie szybciej wysusza. Stosuje to do dziś
    tak spirytus zaczęłam używać wczoraj - połączyłam go z kropelkami propolisu i się tym maziam....

Sabina lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - mam taką opryszczkę, że zaczyna się w nosie a kończy na wardze....już bym panikowała, ale z tego co pamiętam, to pisałyście, że ta groźna dla płodu - to na kaśce się ujawnia...mam nadzieję, że ta pod nosem bezpieczna jest...
    Tak i jest niebezpieczna w czasie porodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej podczytuje Was od listopada...nie wiem czy przyjmiecie mnie do swojego grona bo mam już dzieci ale dopiero po 30-tce jest to że tak powiem pełne macierzyństwo mam porównanie bo dzieci mam w rożnym wieku:)

Iwone, Sabina, anna maria, samira, polarmiś, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Hej podczytuje Was od listopada...nie wiem czy przyjmiecie mnie do swojego grona bo mam już dzieci ale dopiero po 30-tce jest to że tak powiem pełne macierzyństwo mam porównanie bo dzieci mam w rożnym wieku:)
    witaj mama78 - od listopada - o to znasz tu już nas trochę :) - miło, że mimo wszystko chcesz do nas dołączyć :)

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Przyjmiemy :)
    Napisz coś więcej o sobie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 5 m-cy będę mała 36 lat mam 4 dzieci w wieku 16 10 9 i 18m-cy:)i dopiero teraz widzę jak z wiekiem zmienia sie podejście do macierzyństwa...marzy mi sie jeszce jeden mały szkrab dla towarzystwa dla najmłodszego synka...

Sabina, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak leci juz 6 cykl a tu nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie za bardzo tu nie pasuje bo niektóre z was walczą dopiero o pierwsze dzieciatko...

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Za 5 m-cy będę mała 36 lat mam 4 dzieci w wieku 16 10 9 i 18m-cy:)i dopiero teraz widzę jak z wiekiem zmienia sie podejście do macierzyństwa...marzy mi sie jeszce jeden mały szkrab dla towarzystwa dla najmłodszego synka...
    Fajnie Wam, macie dużą rodzinkę :)
    6 cykl - my 17 walczymy i nic :( W każdym razie życzę powodzenia!

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    ...marzy mi sie jeszce jeden mały szkrab dla towarzystwa dla najmłodszego synka...

A potem jeszcze jeden do towarzystwa dla tego nowego :)

grosza, kapturnica lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Pewnie za bardzo tu nie pasuje bo niektóre z was walczą dopiero o pierwsze dzieciatko...

Pasujesz, pasujesz..

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zauważyłyscie mam 2 rok po roku i mają ze sobą świetny kontakt ale jeżeli by się. udało to na tym koniec
    ;-)po prostu nie chcę żeby później był sam jak reszta wyjdzie z domu

samira lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem ,mam pierwszy winik dziecko jest ZDROWE ,I na 100% jest dziewczyna takze z Gustawa zrobila sie Helenka,ale jestem szczesliwa az sie pobeczalam ,moje marzenie o coreczce sie spelnilo .Dzieki za trzymanie kciukow

Sabina, samira, Niuta, polarmiś, wenus, mysza1975, caffe, Alis, malgos741, gosia7122, Bozia3, Iwone, Viv78, Reni, EwaT, efcia, Bursztyn, Panda, grosza, ania.g, Monia37, Kate 75, Żanet, Mango, paszczakin, bliska77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dziewczyny jestem ,mam pierwszy winik dziecko jest ZDROWE ,I na 100% jest dziewczyna takze z Gustawa zrobila sie Helenka,ale jestem szczesliwa az sie pobeczalam ,moje marzenie o coreczce sie spelnilo .Dzieki za trzymanie kciukow
    to najwspanialsza wiadomodosc dnia!!! Tak się cieszę :)

anna maria, samira, wenus, Bozia3, efcia, Bursztyn, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa kolezanke

201407014965.png
‹‹ 2592 2593 2594 2595 2596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ