35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ale to przyduszanie reklamowka to juz raczej Twoja perwersyjna fantazja jest...
i jakos mnie dziwi
tak mi się jakoś skojarzyło z Simbą...wiesz no - lubi jak jej jaja strzelają w buzi, lubi sobie nałożyć rajstopy na głowę - to może takie myki też zna..paszczakin, samira, malgos741, grosza, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wstąpię po zovirax po pracy - szybciej się wygoi..
Reni wrote:A heviran jest w maści? Znam tylko tabsy..fakt miałam spokój kilka latWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:40
-
Iwone wrote:Bozia Zoviraxy są różne. Proponowałabym Ci ten słabszy Zovirax Intensive, bo w składzie ma tylko acyklowir, ten drugi jest mocniejszy Zovirax Duo, ale on poza acyklowirem w składzie ma jeszcze hydrokortyzon
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:reklamują też erazaban - jako bezpieczny w ciąży
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jak ją miałam opryszczke w ciąży to giną raz że kazała używac zofiraxu czy innego podobnego leku, to kazała mi wypalac ją spirytusem. Tylko tym sklepowym 95'/'. Zdecydowanie szybciej wysusza. Stosuje to do dziś
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - mam taką opryszczkę, że zaczyna się w nosie a kończy na wardze....już bym panikowała, ale z tego co pamiętam, to pisałyście, że ta groźna dla płodu - to na kaśce się ujawnia...mam nadzieję, że ta pod nosem bezpieczna jest...
-
nick nieaktualnyHej podczytuje Was od listopada...nie wiem czy przyjmiecie mnie do swojego grona bo mam już dzieci ale dopiero po 30-tce jest to że tak powiem pełne macierzyństwo mam porównanie bo dzieci mam w rożnym wieku:)
Iwone, Sabina, anna maria, samira, polarmiś, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Hej podczytuje Was od listopada...nie wiem czy przyjmiecie mnie do swojego grona bo mam już dzieci ale dopiero po 30-tce jest to że tak powiem pełne macierzyństwo mam porównanie bo dzieci mam w rożnym wieku:)
- miło, że mimo wszystko chcesz do nas dołączyć
-
mama78 wrote:Hej podczytuje Was od listopada...nie wiem czy przyjmiecie mnie do swojego grona bo mam już dzieci ale dopiero po 30-tce jest to że tak powiem pełne macierzyństwo mam porównanie bo dzieci mam w rożnym wieku:)
Napisz coś więcej o sobie -
nick nieaktualnyZa 5 m-cy będę mała 36 lat mam 4 dzieci w wieku 16 10 9 i 18m-cy:)i dopiero teraz widzę jak z wiekiem zmienia sie podejście do macierzyństwa...marzy mi sie jeszce jeden mały szkrab dla towarzystwa dla najmłodszego synka...
Sabina, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama78 wrote:Za 5 m-cy będę mała 36 lat mam 4 dzieci w wieku 16 10 9 i 18m-cy:)i dopiero teraz widzę jak z wiekiem zmienia sie podejście do macierzyństwa...marzy mi sie jeszce jeden mały szkrab dla towarzystwa dla najmłodszego synka...
6 cykl - my 17 walczymy i nicW każdym razie życzę powodzenia!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem ,mam pierwszy winik dziecko jest ZDROWE ,I na 100% jest dziewczyna takze z Gustawa zrobila sie Helenka,ale jestem szczesliwa az sie pobeczalam ,moje marzenie o coreczce sie spelnilo .Dzieki za trzymanie kciukow
Sabina, samira, Niuta, polarmiś, wenus, mysza1975, caffe, Alis, malgos741, gosia7122, Bozia3, Iwone, Viv78, Reni, EwaT, efcia, Bursztyn, Panda, grosza, ania.g, Monia37, Kate 75, Żanet, Mango, paszczakin, bliska77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dziewczyny jestem ,mam pierwszy winik dziecko jest ZDROWE ,I na 100% jest dziewczyna takze z Gustawa zrobila sie Helenka,ale jestem szczesliwa az sie pobeczalam ,moje marzenie o coreczce sie spelnilo .Dzieki za trzymanie kciukow
anna maria, samira, wenus, Bozia3, efcia, Bursztyn, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość