35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wenus wrote:wzielam,i z nerwow juz mnie trzesie.Ja wiem,ze pewnie dla Was wydaje sie to glupie,ale niestety moja glowa plata mi takie figle i czasami byle pierdola potrafi mnie rozwalic.Tak sie tez zlozylo,ze ostatnio mam nie najlepszy czas,i dlatego to wszystko tak mnie przeraza.Moze gdybym mieszkala w Polsce byloby mi łatwiej,a tu nie mam zadnego wsparcia.Znowu przynudzilam...
wenus lubi tę wiadomość
-
Bozia3,to te wszystkie skutki uboczne.Ja i bez tego czuje sie chwilami jak na karuzeli.Ja tak ogolnie boje sie wszystkich lekow.Nie wiem ,moze to przez ta moja nerwice...
-
wenus wrote:Bozia3,to te wszystkie skutki uboczne.Ja i bez tego czuje sie chwilami jak na karuzeli.Ja tak ogolnie boje sie wszystkich lekow.Nie wiem ,moze to przez ta moja nerwice...
Może z każdym dniem i z każdą tabletką będzie Ci jakoś lżej - powodzenia
I nie martw się - znajdziesz tu wsparcie..
wenus, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Bozia3,to te wszystkie skutki uboczne.Ja i bez tego czuje sie chwilami jak na karuzeli.Ja tak ogolnie boje sie wszystkich lekow.Nie wiem ,moze to przez ta moja nerwice...
Jeśli już się zdecydowałaś że chcesz w ten sposób pomóc sobie w zajściu w ciążę, to nie czytaj ulotek o skutkach ubocznych, tylko jeśli już musisz, to czytaj tylko przeciwwskazania.
Postaraj się podejść do leków w ten sposób, że jeśli trzeba, to bierzesz tylko to co jest niezbędne!wenus, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie @ nadal brak. Jak nie dostanę do niedzieli, to w poniedziałek do lekarza.
Musiałam dziś odebrać małego wcześniej z przedszkola, bo dzwonili mi, że źle się poczuł i że ma gorączkę
Na razie poza gorączką 38,5 nic mu nie jest, być może dopiero coś się rozwija. Mam nadzieję że noc będzie spokojna.samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:potwierdzam - u mnie ta metoda na przyspieszenie @ zadziałała bezbłędnie - rano test, po 2 godzinach @ jak malowana, pomimo skoku temperatury i rekordowo długiego cyklu
(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 23:13
Simba, Sabina, samira, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Anna
wspanialebuziaczki
anna maria wrote:Dziewczyny jestem ,mam pierwszy winik dziecko jest ZDROWE ,I na 100% jest dziewczyna takze z Gustawa zrobila sie Helenka,ale jestem szczesliwa az sie pobeczalam ,moje marzenie o coreczce sie spelnilo .Dzieki za trzymanie kciukowanna maria lubi tę wiadomość
-
zmartwił mnie twój post
nie powinnaś się przejmować łykaniem leków i za dużo nie myś o tym życzę o wiele lepszego humorku i to jak najszybciej
wenus wrote:wzielam,i z nerwow juz mnie trzesie.Ja wiem,ze pewnie dla Was wydaje sie to glupie,ale niestety moja glowa plata mi takie figle i czasami byle pierdola potrafi mnie rozwalic.Tak sie tez zlozylo,ze ostatnio mam nie najlepszy czas,i dlatego to wszystko tak mnie przeraza.Moze gdybym mieszkala w Polsce byloby mi łatwiej,a tu nie mam zadnego wsparcia.Znowu przynudzilam...wenus lubi tę wiadomość
-
Witam, myślałam że tylko ja spać nie mogę a tu Grosza na pokładzie
Anna Maria bardzo się cieszę że masz zdrową córeczkę
Mama78 fajna taka duża rodzina, mam nadzieję że obie się doczekamy Ty piątego a ja trzeciego dziecka.
Poszłam spać o 2 i już po spaniu. Może w cyborga się zamieniam...
grosza, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
samira wrote:malgoś a jak zdrówko ,jak się czujesz ??
dobry jest twój M ,zamiast też eska że on ciebie też
Samirka już lepiej ale katar jeszcze jest.
Witam się z rańca i lecę do roboty dziś do 15tej.
Witam nową koleżankę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 08:18
Sabina, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny