35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale napisz co Cię jeszcze niepokoi? To tylko 5 tabletek, po których być może urośnie Ci lepsze jajko, albo dwa. A jak za dużo - to odpuścisz cykl. Co Cię tak przeraża w nich?wenus wrote:wzielam,i z nerwow juz mnie trzesie.Ja wiem,ze pewnie dla Was wydaje sie to glupie,ale niestety moja glowa plata mi takie figle i czasami byle pierdola potrafi mnie rozwalic.Tak sie tez zlozylo,ze ostatnio mam nie najlepszy czas,i dlatego to wszystko tak mnie przeraza.Moze gdybym mieszkala w Polsce byloby mi łatwiej,a tu nie mam zadnego wsparcia.Znowu przynudzilam...
wenus lubi tę wiadomość
-
Bozia3,to te wszystkie skutki uboczne.Ja i bez tego czuje sie chwilami jak na karuzeli.Ja tak ogolnie boje sie wszystkich lekow.Nie wiem ,moze to przez ta moja nerwice...
-
możliwe - w takim razie dobrze, że chcesz się przełamać i walczysz z tą cholerą nerwicą. Miałam kiedyś - wiem co to znaczy w pełnej objawówce - choć akurat tabletki całe życie mogę łykać bez żadnych lęków.wenus wrote:Bozia3,to te wszystkie skutki uboczne.Ja i bez tego czuje sie chwilami jak na karuzeli.Ja tak ogolnie boje sie wszystkich lekow.Nie wiem ,moze to przez ta moja nerwice...
Może z każdym dniem i z każdą tabletką będzie Ci jakoś lżej - powodzenia
I nie martw się - znajdziesz tu wsparcie..
wenus, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wenus Clostilbegyt nie ma tak dużo skutków ubocznych i nie są one niebezpieczne dla zdrowia.wenus wrote:Bozia3,to te wszystkie skutki uboczne.Ja i bez tego czuje sie chwilami jak na karuzeli.Ja tak ogolnie boje sie wszystkich lekow.Nie wiem ,moze to przez ta moja nerwice...
Jeśli już się zdecydowałaś że chcesz w ten sposób pomóc sobie w zajściu w ciążę, to nie czytaj ulotek o skutkach ubocznych, tylko jeśli już musisz, to czytaj tylko przeciwwskazania.
Postaraj się podejść do leków w ten sposób, że jeśli trzeba, to bierzesz tylko to co jest niezbędne!
wenus, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie @ nadal brak. Jak nie dostanę do niedzieli, to w poniedziałek do lekarza.
Musiałam dziś odebrać małego wcześniej z przedszkola, bo dzwonili mi, że źle się poczuł i że ma gorączkę
Na razie poza gorączką 38,5 nic mu nie jest, być może dopiero coś się rozwija. Mam nadzieję że noc będzie spokojna.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to ja chyba jutro tez zrobie, bo ciagle boli mnie brzuch, musialam brac nospe, wiec jesli to tak dziala, to przynajmniej bede miala juz z glowyViv78 wrote:potwierdzam - u mnie ta metoda na przyspieszenie @ zadziałała bezbłędnie - rano test, po 2 godzinach @ jak malowana, pomimo skoku temperatury i rekordowo długiego cyklu
(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 23:13
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Anna
wspaniale
buziaczki
anna maria wrote:Dziewczyny jestem ,mam pierwszy winik dziecko jest ZDROWE ,I na 100% jest dziewczyna takze z Gustawa zrobila sie Helenka,ale jestem szczesliwa az sie pobeczalam ,moje marzenie o coreczce sie spelnilo .Dzieki za trzymanie kciukow
anna maria lubi tę wiadomość
-
zmartwił mnie twój post
nie powinnaś się przejmować łykaniem leków i za dużo nie myś o tym życzę o wiele lepszego humorku i to jak najszybciej

wenus wrote:wzielam,i z nerwow juz mnie trzesie.Ja wiem,ze pewnie dla Was wydaje sie to glupie,ale niestety moja glowa plata mi takie figle i czasami byle pierdola potrafi mnie rozwalic.Tak sie tez zlozylo,ze ostatnio mam nie najlepszy czas,i dlatego to wszystko tak mnie przeraza.Moze gdybym mieszkala w Polsce byloby mi łatwiej,a tu nie mam zadnego wsparcia.Znowu przynudzilam...
wenus lubi tę wiadomość
-
Witam, myślałam że tylko ja spać nie mogę a tu Grosza na pokładzie

Anna Maria bardzo się cieszę że masz zdrową córeczkę
Mama78 fajna taka duża rodzina, mam nadzieję że obie się doczekamy Ty piątego a ja trzeciego dziecka.
Poszłam spać o 2 i już po spaniu. Może w cyborga się zamieniam...
grosza, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
samira wrote:malgoś a jak zdrówko ,jak się czujesz ??
dobry jest twój M ,zamiast też eska że on ciebie też
Samirka już lepiej ale katar jeszcze jest.
Witam się z rańca i lecę do roboty dziś do 15tej.
Witam nową koleżankę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 08:18
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny