35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyImię taż bardzo ładne - Helenka
Mysza - zapomniałam wczoraj napisać, że nie mogłam się doczekać wieści od CiebieDobrze, że dzieć zdrowo rosnie
A Ty jak sie czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 18:40
anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dziewczyny jestem ,mam pierwszy winik dziecko jest ZDROWE ,I na 100% jest dziewczyna takze z Gustawa zrobila sie Helenka,ale jestem szczesliwa az sie pobeczalam ,moje marzenie o coreczce sie spelnilo .Dzieki za trzymanie kciukow
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama78 wrote:I jeszcze jeżeli chodzi o liczbę dzieci to od zawsze wiedziałam że na jednym się nie skończy bo sama jestem jedynaczka i ciesze się ze mi los sprzyja chociaż też raz się nie udało i mam jednego aniołka:-(
Pozazdroscic i trzymam kciuki za kolejne malenstwo. -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mysza - zapomniałam wczoraj napisać, że nie mogłam się doczekać wieści od Ciebie
Dobrze, że dzieć zdrowo rosnie
A Ty jak sie czujesz?
Dzięki za pamięć. Ja generalnie czuję się jak przed ciążą. Może bardziej śpiąca jestem, jakieś dziwne sny miewam i jak sięgnę szczoteczką do zębów do ósemek to mnie zbiera na wymioty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 19:51
Sabina, malgos741, Nati74, EwaT, polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Ja wiem,ze pomyślcie ,ze wariatka jestem,ale dzisiaj muszę wsiąść pierwsza tabletkę clo i dalej mnóstwo wątpliwości .Dokuczaja mi bóle głowy plus czasami naprawdę gigantyczne migreny,a clo podobno często powoduje bóle i zawroty głowy.Ja chyba całkowicie oszaleje,jeśli jeszcze bardziej sie to poglebi.Zwariowac można.Nie wkurzajcie sie na mnie ,ze ja wciąż o tym samym,ale jedynie z Wami mogę pogadać.
wenus lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Leza przede mna te tabletki i zamiast lykac to sie na nie gapie...
-
Wenus łyk i po sprawie nie ma nad czym się zastanawiać.
Anna Maria super że dzidziuś zdrowy i do tego dziewczynkasamira, wenus, anna maria lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziewczynki dziś siedzę w pracy i tak sobie myślę napiszę sms do mojego że go lovkam i tak napisałam za to on w odpowiedzi czy coś się stało? dobre nie?
Sabina, Nati74, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Dziewczynki dziś siedzę w pracy i tak sobie myślę napiszę sms do mojego że go lovkam i tak napisałam za to on w odpowiedzi czy coś się stało? dobre nie?
Jak mój tak do mnie mówi, a nie zdarza się to często, też się zawsze pytam co przeskrobał.Nati74, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dziewczynki dziś siedzę w pracy i tak sobie myślę napiszę sms do mojego że go lovkam i tak napisałam za to on w odpowiedzi czy coś się stało? dobre nie?
dobry jest twój M ,zamiast też eska że on ciebie też -
wzielam,i z nerwow juz mnie trzesie.Ja wiem,ze pewnie dla Was wydaje sie to glupie,ale niestety moja glowa plata mi takie figle i czasami byle pierdola potrafi mnie rozwalic.Tak sie tez zlozylo,ze ostatnio mam nie najlepszy czas,i dlatego to wszystko tak mnie przeraza.Moze gdybym mieszkala w Polsce byloby mi łatwiej,a tu nie mam zadnego wsparcia.Znowu przynudzilam...
samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jesteście nie zastąpione !!!Dziekuje Wam za wszystko!
Iwone, samira, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki ,usmiech nie schodzi mi z twarzy,teraz niech mnie mdli nawet do samego rozwiazania,bo warto jest tak cierpec dla takiej wspanialej wiadomosci.
samira, Iwone, wenus, Sabina, efcia, Bursztyn, grosza, Monia37, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zrobieniem testu ciazowego. U mnie działa jak nic innego
potwierdzam - u mnie ta metoda na przyspieszenie @ zadziałała bezbłędnie - rano test, po 2 godzinach @ jak malowana, pomimo skoku temperatury i rekordowo długiego cyklu(
polarmiś, efcia, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość