35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Nati - przykro mi bardzo, ale może jeszcze nie wszystko stracone
Bursztynku - może lepiej, bo byłaby dziewczynka..Dopiero zaczynasz starania - wszystko przed Tobą...no i czekamy jeszcze 2 dni
ale serio,zadnej szansy na chlopaka? moze te plemniki wczesniejsze pozdychaly i zostaly te swieze tuz tuz przed owulka?
Podchodze do tego na zasadzie: co ma byc to bedzie.kkisia, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Przestan, moze to byc blad laboratoryjny!
obyś miała rację, ale jakoś nie bardzo w to wierzę
Viv78 lubi tę wiadomość
-
biala wrote:Witam dziewczynki,sorki ale po utracie aniołka nie bylam wstanie tu zagladac bylam trochę na innym forum,ja ze staraniami musze poczekać az do maja bo 7 maja mam zabieg będę miała usowany zylak z nogi
Biała, jesteś pewna, że chcesz tego żylaka usuwać? Miałam usuwane z jednej nogi i mam wrażenie, że jest w gorszej kondycji do drugiej - tej gdzie nie usuwałam. A miała to byc chirurgia estetyczna (małe milimetrowe ranki) i wszystko miało być tak super. A krwiak się zrobił nieestetyczny... Muszę z nim w końcu powalczyć, ale jakoś nigdy nie miałam czasu. W każdym razie wydałam masę pieniędzy i wydaje mi się, że niepotrzebnie. -
Witam Wszystkich!
Na reszcie dostałam długo oczekiwaną @ w 51 d.c.
Nawet nie wiecie jak się cieszę.
Zaczynam regulację cykli hormonami i mam nadzieje ze to pomoże.
polarmiś, EwaT, wenus, Sabina, samira, Panda, Viv78, anna maria, Żanet, malgos741, paszczakin, Bozia3, Bursztyn, bliska77, Niuta, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:obyś miała rację, ale jakoś nie bardzo w to wierzę
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Z okazji Dnia Kobiet życzę wiele sił do walki o własne marzenia, niegasnącej nadziei i wiary w lepsze jutro!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 12:29
Iwone, ania.g, Sabina, Viv78, anna maria, EwaT, Żanet, malgos741, Mango, Bursztyn, bliska77, Bozia3, Niuta, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja tylko na chwilke w przerwie remontu
Wszystkiego co dobre i piekne z okazji dnia Kobiet
co prawda nie obchodze go jakos szczególnie ale moze warto pomyśleć
CO do histo - to nic tam praktycznie nie wykryto tylko napisane jest,ze była to ciaża.
Za dwa tygodnie klinika i zobaczymy co mi powie lekarz moze coś zaproponuje.
A remont troche sie pokomplikował bo wyszły niespodzianki na scianie i musimy ja całą praktycznie do tynku skrobać no i wczoraj prawie do 24 walczylismy z sufitem na korytarzu ale wyszedł bardzo ładnie ( śliczne kasetony )
Anna MAria bardzo sie ciesze wynikami
Nati kochana moja ja licze na to,ze sie jednak uda i wynik nie przesadza niczego jeszcze
Bursztynku ja i tak czekam na zieleń u CIebie
DObrego dnia i wekenduu nas piekna słoneczna pogoda
mysza1975, Sabina, samira, Viv78, anna maria, malgos741, gosia7122, Bozia3, Bursztyn, bliska77, Niuta, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati kurcze moze jeszcze nie wszystko stracone? Mam nadzije ze jednak bedzie dobrze...
Bursztyn test pewnie do doopyjeszcze wciaz niw wiadomo ja tam czekam...
Iwone super ze w koncu zaczynasz nowy cykl, powodzenia
Witam sie z nowymi rowniez
U mnie Sobota poraz pierwszy od pazdziernika bez slonca i tak mi dobrze dzisiaj bylo ulga totalna bez upalow caly ogrodek ogarnelismy cudna pogoda jak dla mnie
..milego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 14:32
Iwone, samira, anna maria, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki ,u mnie pogoda przepiekna,nawet sie troche opalilam.Dziewczyny od jakiegos czasu nie widze tu Violi ,czy cos jest nie tak?wiecie cos?Dzisiaj powiedzialam mojej mami ze bedzie miala wnusie (nie wiedziala o ciazy) ucieszyla sie i powiedziala ze przyjedzie jak sie mala urodzi i mi pomoze.Ide z psam na spacer ,milego popoludnia zycze
malgos741, Mango, Sabina, Bozia3, Bursztyn, bliska77, polarmiś, Iwone, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Czy robilas w tym samym laboratorium? Powtorz je dzisiaj jesli mozesz. Jak sie czujesz? Co z objawami - choc to kiepski wskaznik . Moja przyjaciolka kompletnie nic nie czuje a zaczela 12 tydzien.
Tak robiłam w tym samym laboratorium. Dokładnie po 48 h. A objawy - ostatnio o poronieniu dowiedziałam się w 9 tc - nie miałam żadnych złych objawów.
A tu wydawało się, że jest super, bo pierwszy wynik był super na koniec 6 tc. Tylko co z tego.
-
Dzięki dziewczyny - ale jakos nie potrafię się już łudzić. Poprzednio zatrzymaliśy się dokładnie w tym samym momencie. I beta i usg wskazywało na poronienie zatrzymane z końcem 6tc.
Raz można było uznac za przypadek, ale teraz chyba powinnam pogodzić się z faktami. -
Nati przykro mi
Bursztynek jeszcze nic straconego.
Inesko ja jakoś nie mogę się zabrać do remontu a czeka nas malowanie dużego pokoju i przedpokoju.
Iwone super że w końcu przyszła.Bursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny