35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny
po pierwsze w tym szczególnym dla nas wszystkich dniu, przede wszystkim dużo siły i wytrwałości w walce o spełnienie największego marzenia
Nati, strasznie mi przykro, słuchaj może jakieś dodatkowe badania, potem leki?
Iwona, fajnie że oczekiwana @ w końcu przyszła
Anna Maria, strasznie się cieszę, wszystko będzie dobrze
Inessa, przykro mi z powodu Teścia...... wspieramWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 17:19
Iwone, grosza, Bursztyn, samira, Żanet, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do zaciążonych.
Kiedy powiedziałyście w pracy? Pod koniec marca będę miała rozmowę z moją szefową o celach i planach na ten rok (urok korporacji)i myślę, że to byłby dobry moment, ale zastanawiam się czy nie za wcześnie (to będzie jakiś 11 tydzień).Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dolaczam i ja, wlasnie znalazlam ten temat
Mam 35 lat i od niedawna (tydzien, 1,5) staram sie o dziecko. Niemniej mam nieregularne okresy bo mam problem z tarczyca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 19:01
Iwone, samira, inessa, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ciekawostka:
http://dzieci.pl/kat,1024251,title,Zabawki-usypiajace-dzieci-uszkadzaja-sluch,wid,16451168,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smgputicaid=61254bsamira, Żanet lubią tę wiadomość
-
Wpadam tylko na chwilke zyczyc wam kobitki milego wieczoru!
Ostatnio albo brak czasu, albo pradu - ewentualnie polaczenie z Internetem sie rwie.
Inesso - oby sie tesciowi polepszylo!
Nati - przytulam!
Przeczytalam ostatnie 2 strony - reszte nie dam rady!
Ale wpadnie tu jeszcze - obiecuje!
-
Dziewczyny jak tak jak Nati zmywam sie bo u mnie ciaza obumarla. Beta w ciagu tygodnia spadla 20 000, wiec pomyłki na pewno nie ma. Na darmo kuźwa zdychalam tym razem, ostatnie kilka tygodni wyciete z zyciorysu, nydnosci doprowadzaly mnie do rozpaczy. Nie sprawdzila sie w moim przypadku teoria ze im wyzsza beta i im wieksze nudnosci tym mocniejsza ciaza. W poprzednich dwoch ciazach beta mi nie rosla i poronilam, teraz rosla pieknie do 90 000 tys jednostek i tez ciaza obumarla. Definitywnie koncze z tym bo 3 poronienia w ciagu roku wykonczyly mnie. Teraz jestem psychicznie rozjechana.
Nie moge patrzec juz na Ovufriend, mam dosc.
Wszystkim zycze powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 20:39
samira, Iwone, Żanet, anna maria, Bozia3, bliska77, Reni, Kate 75, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Violu przykro mi przytulam
Witam Aszka.
Inesko oby teściowi polepszyło się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 20:47
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Viola wrote:Dziewczyny jak tak jak Nati zmywam sie bo u mnie ciaza obumarla. Beta w ciagu tygodnia spadla 20 000, wiec pomyłki na pewno nie ma. Na darmo kuźwa zdychalam tym razem, ostatnie kilka tygodni wyciete z zyciorysu, nydnosci doprowadzaly mnie do rozpaczy. Nie sprawdzila sie w moim przypadku teoria ze im wyzsza beta i im wieksze nudnosci tym mocniejsza ciaza. W poprzednich dwoch ciazach beta mi nie rosla i poronilam, teraz rosla pieknie do 90 000 tys jednostek i tez ciaza obumarla. Definitywnie koncze z tym bo 3 poronienia w ciagu roku wykonczyly mnie. Teraz jestem psychicznie rozjechana.
Nie moge patrzec juz na Ovufriend, mam dosc.
Wszystkim zycze powodzenia.
Bardzo mi przykro. Rozumiem cię doskonale. Ja już po drugim mam dość.
-
nick nieaktualny
-
Viola, tak cholernie mi przykro. Nie ma tu co mowic, brak slow. Myslami jestem z Toba i wspieram
Wierze, ze masz dosc. Mam nadzieje ze dojdziesz do siebie, tylko potrzeba czasu zeby emocje sie uspokoily. Przytulam Cie mocno
samira, aszka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Strasznie tu dzisiaj smutno,i nie wiadomo co powiedziec,bo to i tak nic nie pomoze.Bardzo mi przykro Viola i Nati.Trzymajcie sie dzielnie o ile wogole to mozliwe...