35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Można oszaleć i dużo mi już nie brakowało ;)W tym cyklu miałam dwa razy wywoływaną @ Proverą i Luteiną. Dopiero Lutka pomogła.
Po antykach będę miała badania hormonalne i zobaczymy jakie będą.
Zmykam, zajrzę później!
BuziakiIwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina gratulacje
Zaznaczyłaś 2 dni wczęsniej negatywny wynik testu. Jestem ciekawa - czy był orła cień? Czy może miałaś cień cienia? Bo to ciekawe, że po 2 dniach masz już ładne kreski
W każdym razie wiosna rozpoczęta - niech się kolejne zielenią..malgos741, grosza, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczeta
U mnie znow spadek temp. wiec nie ma watpliwosci co do nadejscia @, nospa w uzyciu dzis rowniez. Przyznam szczerze, ze wolalabym zeby @ juz przyszla, bo nigdy nie miewalam takich boli (bolow?) przed nadejsciem okresu. Cos sie pier...li.
Dzis caly dzien znowu kurs, a nie mam za bardzo sily...
Dobrze, ze chociaz slonca troche jest.
Milego dnia.Może będzie prawo serii...
-
Monia a robiłaś badania hormonów?
U mnie tak było i okazało się że mam podwyższoną prolaktynę.Monia37 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMonia37 wrote:Sporo,mam udostępniony wykres, też się zastanawiam co tam zaznaczyć, na papierze sporo, teraz jakby mniej ale jednak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 11:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja miałam takie krwawienie w 1 cyklu z clo z 2 razy w ciągu dnia w okresie owulacyjnym
polarmiś wrote:Ale to zywa krew krwista czy brunatna ? Ja mam plamienia ale takie na wkladke w dniach owulacji - 2 dni. Przed ciaza nigdy tak nie bylo, po urodzeniu syna tak juz mam. Ale krew jest beunatna. Moim zdaniem przy otwarciu szyjki macicy wychodza jeszcze pozostalosci po @. -
Monia37 wrote:To jednak nie @,krwi nie ma więcej,od środy biorę thyrozol,żeby zwiększy tsh, więc mmoże to ma wpływ.czy w 20 dc mogę zbadać prolaktynyę,bo są różne zdania,co myślicie?