35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jak zaznaczyłam lekkie krwawienie na wykresie to przerzuciło mnie na nowy cykl,ale moim zdaniem,to nie miesiączka,dlatego odznaczyłam,zobaczymy co będzie dalej,zbadam w środę ten progesteron i dodatkowo prolaktynę,choć bedzie to 20dc,no chyba że @ sie zacznie,do środy sie okaże.
-
Witam dziewczyny, ach to zwariowane forum tyle emocji i dobrych i tych nieprzyjemnych ciezko sie cieszyc jak jest smutno i smucic jak sa dobre wiadomosci...samo zycie pozdrawiam i milej niedzieli zycze wszystkim...
samira, Sabina, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Monia37 wrote:tsh-0.898 moja gin powiedziała,że powinno być 2,5
Zakres normy TSH wynosi 0,4 – 4,0 mU/l. Może się on różnić w zależności od metody pomiaru stosowanej w danym laboratorium.
Ja zanim zaczęłabym brać leki, skonsultowałabym się z endokrynologiem. Sam wynik TSH nie jest powodem żeby leczyć tarczycę, bo trochę za mało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 15:09
Monia37, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
dopiero włączyłam komputer, bo na dworku cały dzień byliśmy
kurcze, czytam a tu same skrajności
Viola, strasznie ale to strasznie mi przykro......rozumiem Twoją decyzję
Sabina - gratuluję
odnośnie TSH najlepsze do zajścia to około 1
spokojnego popołudniasamira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.Wiecie moze,czy możliwa jest owulacja jeszcze w trakcie brania cło?Moze to głupie pytanie,ale ja sie kompletnie na tym nie znam.
-
nick nieaktualny
-
wenus wrote:Witam.Wiecie moze,czy możliwa jest owulacja jeszcze w trakcie brania cło?Moze to głupie pytanie,ale ja sie kompletnie na tym nie znam.
-
Monitoring mam we czwartek.i nie wiem czy mogę działać czy czekac do tej wizyty.Boje sie,żeby nie było wiecej niż jedno jajko.
-
A dzisiaj dopiero 3 tabletkę wzięłam.
-
wenus wrote:Monitoring mam we czwartek.i nie wiem czy mogę działać czy czekac do tej wizyty.Boje sie,żeby nie było wiecej niż jedno jajko.
co czytam to wiecznie sie czegoś boisz
wez sie ogarnij, chcesz żeby dziecko miało taka bojącą matke?Simba lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Inesso jesteśmy z Wami... Ostatnio ciężki macie czas.
U nas słoneczko od samego ranaZapowiada się piękny dzień
U nas podwójnie piękny
Buziaki, miłej niedzieli!
Sabina,
Jeśli u Ciebie był taki podwójnie piękny dzień to składam podwójnie piękne GRATULACJE
Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak jak myslalam @ przyszla, zaczelam wlasnie nowy cykl. Zauwazylam, ze moje ostatnie 2 cykle mialy bardzo krotka faze lutelana, 10 dni. Nie jest najlepiej. Chyba popracuje troche nad relaksacja bo spieta jestem jako cholera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 21:30
EwaT, Simba, grosza, bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość