35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wenus wrote:Pewnie masz racje,tyle ze to nie zawsze takie proste.Kiedys byłam taka nie pokorna,ale choroba mnie trochę zmieniła.Bardzo chciałabym sie niczego nie bać i cieszyć sie z każdej pierdoły,Nie masz pojęcia jak mi z tym zle i każdego dnia próbuje z tym wygrać,lecz nie zawsze mi sie to udaje
w tym ci nikt nie pomoże
najlepsze tabletki równiez nie
sama musisz tego demona pokonać, mnie moja choroba tylko w tym przekonaniu umocniła, nie da sie zyc w ciągłym strachu bo to wegetacja nie zycie
albo Ty albo strach, wybierajIwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Monitoring mam we czwartek.i nie wiem czy mogę działać czy czekac do tej wizyty.Boje sie,żeby nie było wiecej niż jedno jajko.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 22:42
wenus, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, trzeba bedzie cos zrobic z tym rzekomym PCOS, zobaczymy co w klinice powiedza....
Iwone, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:normalnie starająca się para ma na starania rok czasu - potem można się martwić. Dwa cykle to pikuś - musisz widocznie swoje odstać..
grosza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Bozia no wlasnie, rok to normalne starania. Ja juz nawet nie liczę dni, tylko postanowiłam m-ce zaznaczać.
po- chyba 6 miesiecy i jesli nic z tego nalezy zaczac gruntowny przeglad podwozia
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:w tym ci nikt nie pomoże
najlepsze tabletki równiez nie
sama musisz tego demona pokonać, mnie moja choroba tylko w tym przekonaniu umocniła, nie da sie zyc w ciągłym strachu bo to wegetacja nie zycie
albo Ty albo strach, wybieraj
Teraz boisz się leków, jak uda Ci się zajść w ciążę będziesz się bała czy ją utrzymasz, później porodu, a jak już urodzisz to będziesz drżała o maleństwo,bo może się rozchorować albo będzie miało powikłania po szczepieniu itd.
Wyluzuj trochę i spróbuj patrzeć na życie bardziej optymistycznie.
Będzie dobrze tylko w to uwierz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 23:29
samira, Żanet, mysza1975, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wenus,Ewa ma rację. Musisz coś z tymi lękami zrobić, bo sama się wykończysz.
Teraz boisz się leków, jak uda Ci się zajść w ciążę będziesz się bała czy ją utrzymasz, później porodu, a jak już urodzisz to będziesz drżała o maleństwo,bo może się rozchorować albo będzie miało powikłania po szczepieniu itd.
Wyluzuj trochę i spróbuj patrzeć na życie bardziej optymistycznie.
Będzie dobrze tylko w to uwierz!samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziwne to trochę,bo zapytałam o konkretna rzecz,tylko dlatego ,ze sie na tym nie znam i chciałam zasięgnąć waszej opinii,a wyszła z tego rozmowa na zupełnie inny temat.