35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wenus wrote:Owszem,pewnie ma racje,nawet jej o tym napisałam,ale co do reszty to sie nie zgodzę ,bo takie obawy to pewnie ma każda z nas ,co z reszta widać nawet tu na forum.Najpierw strach ,ze sie nie uda,pozniej ,ze cos pójdzie nie tak i kolejne rozczarowanie.O chorobach i szczepieniach o ile dobrze pamietam tez była tu mowa.I tak w nieskończoność można wymieniać.I te obawy maja wszyscy nawet potencjalnie zdrowi;)
Iwone, iwcia77, samira, Simba, bliska77, Żanet, Bozia3, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie
Sabina, imię mamy już wybrane, raczej z córką wybierałyśmy
Dziś jadę do MOJEJ GIN - wreszcie, zobaczymy czy potwierdzi dziewczynkę
Bursztynku, relaksacja relaksacją ale może coś na tą krótką fazę by się przydało?
miłego dnia babeczkiSabina, Bursztyn, anna maria, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja kawką i słonecznym dniem.
Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry Dziewczeta
Zaczne od plotekwiedzialyscie ze zona cudnego Dorocinskiego jest starsza od niego o 9 lat? babka ma 49, maja razem dwoje dzieci, jedno urodzila w wieku 41 l. a drugie 43
No co? pocieszam sie jak moge
Dolaczam sie do pijacych kawe. Dobrego dnia i tygodniasamira, sjoanka, Sabina, Żanet, Panda, mama78, anna maria, Bozia3, bliska77, mysza1975, Lucky, malgos741, Mango, Andzia33, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczęta
Moja młodsza pochodziła tydzień do szkoły i dziś rano wstała z temperaturą 38. Do tego kaszel i katar
Aga miłej wizyty.
Iwone zdrówka dla synka.
Zmykam na razie.Sabina, anna maria, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:bursztyn, zbadaj sobie progesteron 7 dni po owu.. bo rozwiazanie problemu moze byc proste, tylko sie kurde samemu zdiagnozowac trzeba..
-
Czesc a ja po skalpelu ja niegdy tak sie nie wypocialm przy zadnych cwiczeniach jak przy niej wow niewinnie to wyglada ale ma power ze szok,
sjoanka ja saobie robie owocowe coctaile z jogurtem i mlekiem i wsypuje do tego zmielone siemie, mozna sobie takie kupic przynajmniej tutaj
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bursztyn, zbadaj sobie progesteron 7 dni po owu.. bo rozwiazanie problemu moze byc proste, tylko sie kurde samemu zdiagnozowac trzeba..
Andzia33 lubi tę wiadomość