35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny oswiadczam ze dzisiaj po raz pierwszy poczulam ruchy Helenki ,cudowne uczucie.
Bursztyn, Panda, Sabina, samira, Żanet, sjoanka, paszczakin, Bozia3, Reni, Lucky, wenus, mysza1975, ania.g, EwaT, Iwone, grosza, malgos741, Mango, gosia7122, mama78, polarmiś, Kate 75, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczeta
Zaczne od plotekwiedzialyscie ze zona cudnego Dorocinskiego jest starsza od niego o 9 lat? babka ma 49, maja razem dwoje dzieci, jedno urodzila w wieku 41 l. a drugie 43
No co? pocieszam sie jak moge
Dolaczam sie do pijacych kawe. Dobrego dnia i tygodniaBursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no wlasnie powinno sie je albo zmielic, albo jakos skruszyc, jak sie mlynka nie ma, zeby mialy szanse wypuscic w/w gluta w ciele, a nie wyjsc w stanie nienaruszonym z drugiej strony..
no chyba, ze je pogryziesz dokladnie, ale jakos ciezko widze gryzienie jogurtubliska77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn załamałaś mnie...Tak zmarnowany facet - z jakimś starym wsiurskim babo-chłopem.....Normalnie szok - no ale miłość jest ślepa najwyraźniej....
w sumie dobrze ze milosc jest slepa, bo gdyby nie byla to az strach pomyslec....a tak- kazdy ma sznaseBozia3, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczeta
Zaczne od plotekwiedzialyscie ze zona cudnego Dorocinskiego jest starsza od niego o 9 lat? babka ma 49, maja razem dwoje dzieci, jedno urodzila w wieku 41 l. a drugie 43
No co? pocieszam sie jak moge
Dolaczam sie do pijacych kawe. Dobrego dnia i tygodnia
I Kożuchowska w pierwszej ciąży (43 lata ma).Bursztyn, iwcia77, Żanet, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja siemię mieliłam, potem zalewałam z pół szklanki gorącą wodą - żeby się zrobiły gluty, a potem często dodawałam jogurt - mnie to bardzo smakowało
Aga cóż, pozostaje mi czekać. Ale trzymam za słowo!samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
witam się
nie emanuję optymizmem ale glupio mi czytać i nie pisać
Sabinko gratuleję
witam nową koleżankę
Bursztynie przytulam!
Annomario ale wieści, łezka się kręci w oku
Violu, słów brak. Nie wiem jak pocieszaćanna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szukałam swojego postu sprzed roku i wpadłam na pościk
widzę, że temat nadal aktualny
p.s. witamBursztyn wrote:
bardzo dobry pomyslCzytalam, ze 2 lyzki siemienia dziennie sa absolutnie bezpieczne (ze wzgledu na cyjanogeneze), ja gotuje tylko chwilke, nie dluzej niz 2 min., niektore dziewczyny zalewaja wrzaca woda. Z tego co czytalam mozna pic przez caly cykl, ja tak robie. Pomaga tez na wlosy.
Teraz pije rowniez tran, ale dopiero od tygodnia, bogaty w EPA, DHA, wit.D, E i niewielka A. Z wit.A trzeba uwazac bo w wiekszych ilosciach moze powodowac poronienie.Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość