35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Mój jest młodszy ode mnie o 8 i nie czuję się mądrze
A tak z innej beczki: siedzę dzisiaj i podglądam fokarium w Helu, bo dzisiaj druga foka - Ewa urodziła młodehttp://www.sledzfoki.pl/
W sobotę Ania urodziła
Ja to durna ostatnio jestem, że tak się tym podniecam
oooo a ja znam te foczkibylam kiedys z tesciowa na ich karmieniu
chociaz im sie w tym okresie godowym powiodlo
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:I Kożuchowska w pierwszej ciąży (43 lata ma).
no to do boju! moja dobra kolezanka ma 42 lata (po przejsciach) i zaszla w pierwsza ciaze z nowym partnerem. bedzie dziewczynka
ma termin na koniec czerwca i ciaza przebiega ksiazkowo
czyli wszystko na dobrej drodze do szczesliwego rozwiazania
takich przykladow nam trzeba
Sabina, samira, Iwone, Bursztyn, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Narobiło mi sie dużo mleczno-rozciagliwego sluzu.Czy tzn.ze owu będzie juz teraz czy mogę spokojnie czekac do czwartku na monitoring?wzielam dopiero 3 tabletki,zostało jeszcze na dzisiaj i jutro.
-
wenus mi clo przyspieszyło owu.. zawsze miałam 15-17 dc przy clo miałam 12-14
a moze kup test owu zobaczysz co tam się dzieje?
ja nie czekałabym do czwartku z, bo można się zdzwic
pamiętam mój pierwszy monitoring ..jak lekarz myślał, że jest sprytny wyliczył kiedy będzie owu i kazał mi przyjść dzień wcześniej na usg i do tego momentu czekać za jajo poszło dzien wcześniej i dupa z cyklu
iwcia77, moremi, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Narobiło mi sie dużo mleczno-rozciagliwego sluzu.Czy tzn.ze owu będzie juz teraz czy mogę spokojnie czekac do czwartku na monitoring?wzielam dopiero 3 tabletki,zostało jeszcze na dzisiaj i jutro.
ja bym nie czekala tylko szybko " dzialala" -do czwartku moze byc za poznomoremi, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
WItam w piekn sloneczny,bardzo ciepły dzień.
WItam nowe kobietki
My niedawno wróciliśmy do domu z tesciem jest bardzo źle na nieoperowanym płucu od soboty jest odma i leki praktcznie na tescia nie działają,a dostaje już dawke leków jak na faceta 200 kg a on ma ledwo 50 opieka jest super i lekarze i pielegniarki bardzo dbają aż wszyscy jestesmy w szoku.
Dziekuej za wsaprcie
A my dalej robimy remont kupiliśmy panele i bedziemy zakładać w tym tygodniu no i remont kuchni.
A w tym tyg jeszcze jade do endokrynologa bardzo po lekach spadło mi TSH (0,07) no ale musiałam brać leki i nadal musze bo inne wyniki są złe zobaczymy co lekarz wymyśli.
A we wspomagaczach kiedyś wkleiłam link o siemieniu lnianym polecam
DObrego tygodnia Wam życze kochane
EwaT, Bursztyn, Panda, Simba, moremi, samira, grosza, malgos741, mysza1975, Bozia3, Sabina, Mango, Żanet, mama78, Kate 75, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość