35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Mój jest młodszy ode mnie o 8 i nie czuję się mądrze

A tak z innej beczki: siedzę dzisiaj i podglądam fokarium w Helu, bo dzisiaj druga foka - Ewa urodziła młode
http://www.sledzfoki.pl/
W sobotę Ania urodziła
Ja to durna ostatnio jestem, że tak się tym podniecam
oooo a ja znam te foczki
bylam kiedys z tesciowa na ich karmieniu
chociaz im sie w tym okresie godowym powiodlo 
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:I Kożuchowska w pierwszej ciąży (43 lata ma).
no to do boju! moja dobra kolezanka ma 42 lata (po przejsciach) i zaszla w pierwsza ciaze z nowym partnerem
. bedzie dziewczynka
ma termin na koniec czerwca i ciaza przebiega ksiazkowo
czyli wszystko na dobrej drodze do szczesliwego rozwiazania
takich przykladow nam trzeba 
Sabina, samira, Iwone, Bursztyn, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Narobiło mi sie dużo mleczno-rozciagliwego sluzu.Czy tzn.ze owu będzie juz teraz czy mogę spokojnie czekac do czwartku na monitoring?wzielam dopiero 3 tabletki,zostało jeszcze na dzisiaj i jutro.
-
wenus mi clo przyspieszyło owu.. zawsze miałam 15-17 dc przy clo miałam 12-14
a moze kup test owu zobaczysz co tam się dzieje?
ja nie czekałabym do czwartku z
, bo można się zdzwic
pamiętam mój pierwszy monitoring ..jak lekarz myślał, że jest sprytny wyliczył kiedy będzie owu i kazał mi przyjść dzień wcześniej na usg i do tego momentu czekać z
a jajo poszło dzien wcześniej i dupa z cyklu
iwcia77, moremi, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Narobiło mi sie dużo mleczno-rozciagliwego sluzu.Czy tzn.ze owu będzie juz teraz czy mogę spokojnie czekac do czwartku na monitoring?wzielam dopiero 3 tabletki,zostało jeszcze na dzisiaj i jutro.
ja bym nie czekala tylko szybko " dzialala" -do czwartku moze byc za pozno
moremi, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane

WItam w piekn sloneczny,bardzo ciepły dzień.
WItam nowe kobietki
My niedawno wróciliśmy do domu z tesciem jest bardzo źle na nieoperowanym płucu od soboty jest odma i leki praktcznie na tescia nie działają,a dostaje już dawke leków jak na faceta 200 kg a on ma ledwo 50 opieka jest super i lekarze i pielegniarki bardzo dbają aż wszyscy jestesmy w szoku.
Dziekuej za wsaprcie
A my dalej robimy remont kupiliśmy panele i bedziemy zakładać w tym tygodniu no i remont kuchni.
A w tym tyg jeszcze jade do endokrynologa bardzo po lekach spadło mi TSH (0,07) no ale musiałam brać leki i nadal musze bo inne wyniki są złe zobaczymy co lekarz wymyśli.
A we wspomagaczach kiedyś wkleiłam link o siemieniu lnianym polecam
DObrego tygodnia Wam życze kochane

EwaT, Bursztyn, Panda, Simba, moremi, samira, grosza, malgos741, mysza1975, Bozia3, Sabina, Mango, Żanet, mama78, Kate 75, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość