35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Cieszę, że synek już czuję się lepiej
Ty dzięki temu pewnie też
Bursztyn buziaki czy też kilka machnięć ogonem od mojego Morusa dla Twojego Leona
Boziu Kajetan to bardzo ładne imięJak zaczęliśmy walkę o drugie dziecko, to proponowałam je emkowi, ale je odrzucił bo kojarzy mu się tylko z jednym: Kajetanem Kajetanowiczem
odwzajemnia
Sabina lubi tę wiadomość
-
A w moim akwarium wiosna na całego. Co spojrzę mam więcej rybek!! Mnożą się jak ... Chyba chcą mi dać przykład lub mnie wkurzyć - wrrrrrrrr!
mysza1975, Simba, iwcia77, Sabina, Myszonek, Żanet, samira, mama78, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Inessa, dobrze, ze zajęliście sie remontem, pozwoli to odciążyć się od myślenia o rzeczach przykrych.
Wenus, wyluzuj trochę, bo stres nie sprzyja płodnościpodobno
U mnie roboty ful, przez to czas zapiernicza jak szalony.Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn,
Uściski łap od mojego Palucha :)Specjalnie przebrał się na imprezę
Mój M tez młodszy, wprawdzie niewiele bo 3 lata, ale oni i tak statystycznie żyją krócej - więc celowałam w młodszegoSabina, moremi, Bozia3, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi.Czy clo moze podnosić ciśnienie.Mam 143/100 i okropnie sie czuje i nie wiem czy to od tego czy nie
-
caffe wrote:A mnie tak w sobotę zatkało zatoki, że nic nie pomagało. Pomógł niedzielny spacer i mnie odetkało. Inhalacje też nie pomogły.
a mnie sie nasila alergia chyba zaczyna coś pylić
w polączeniu z i tak już zatkanym nosem daje taki efekt że zakraplam co 2 godz żeby w ogóle oddychać żyć bądz spaćcaffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a mnie sie nasila alergia chyba zaczyna coś pylić
w polączeniu z i tak już zatkanym nosem daje taki efekt że zakraplam co 2 godz żeby w ogóle oddychać żyć bądz spać
Ja myślałam, że się wykończę w sobotę i niedziele. Alergikiem nie jestem ale też o tym pomyślałam. Miałam tak podrażnioną śluzówkę nosa, że wszystkie zapachy mnie wkurzały, bo aż bolało.bliska77 lubi tę wiadomość
-
wenus wrote:Potrzebuje szybkiej odpowiedzi.Czy clo moze podnosić ciśnienie.Mam 143/100 i okropnie sie czuje i nie wiem czy to od tego czy nie
Iwone, Simba, Bursztyn, grosza, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mnie po clo też nic nie było, ale ja brałam tylko jedną "serię".
. A w histerii widzi się wszystkie objawy....
Iwone, Simba, Żanet, Bursztyn, grosza, samira lubią tę wiadomość