WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja zażywałam 4 czy 5 cykli. Gdybym nie wiedziała, że zażywam, to bym się w życiu nie domyśliła...:). A w histerii widzi się wszystkie objawy....
    Czekałam, aż właśnie wypowiedzą się dziewczyny, które brały clo przez kilka cykli.

Wahania ciśnienia zdarzają się z różnych powodów i jesli to nie są objawy chorobowe bądź jakieś inne nasilone w czasie, to nie jest to nic groźnego. W sytuacjach stresowych ciśnienie niestety skacze...

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio miałam na wizycie podwyższone tętno, ale lekarza mi je zmierzył po tym, jak namachałam się, żeby się ubrać po badaniu :P
    Chociaz u mnie to efekt słabszych wyników krwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 21:33

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czekałam, aż właśnie wypowiedzą się dziewczyny, które brały clo przez kilka cykli.

Wahania ciśnienia zdarzają się z różnych powodów i jesli to nie są objawy chorobowe bądź jakieś inne nasilone w czasie, to nie jest to nic groźnego. W sytuacjach stresowych ciśnienie niestety skacze...
    Moja kumpela panicznie boi się lekarzy - nie wiedzieć czemu....I to naprawdę był wielki problem w ciąży. Nie byli w stanie zmierzyć jej ciśnienia, bo waliło jej na maksa jak tylko zbliżał się do niej lekarz ze sprzętem....To też nerwicowe i można w sobie wiele rzeczy wywołać...

grosza lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Moja kumpela panicznie boi się lekarzy - nie wiedzieć czemu....I to naprawdę był wielki problem w ciąży. Nie byli w stanie zmierzyć jej ciśnienia, bo waliło jej na maksa jak tylko zbliżał się do niej lekarz ze sprzętem....To też nerwicowe i można w sobie wiele rzeczy wywołać...
    No ale moze ten lekarz miał duży sprzęt...

Simba, mysza1975, Viv78, Bursztyn, moremi, Myszonek, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To współczuję. A do tego dochodzą w ogóle trudności z oddychaniem w związku z uciskiem brzucha.
    Ja myślałam, że się wykończę w sobotę i niedziele. Alergikiem nie jestem ale też o tym pomyślałam. Miałam tak podrażnioną śluzówkę nosa, że wszystkie zapachy mnie wkurzały, bo aż bolało.
    może by Wam choć troszkę pomógł "Prenalen katar" - to środek na zakatarzony nos w sprayu dla kobiet w ciąży....

Żanet lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No ale moze ten lekarz miał duży sprzęt...
    Boże....taka stara, a tylko jedno w głowie...:)

caffe, grosza, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może by Wam choć troszkę pomógł "Prenalen katar" - to środek na zakatarzony nos w sprayu dla kobiet w ciąży....
    Nic nie pomagało. We czwartek to jeszcze był katar można powiedzieć. Ale potem to ewidentnie zatoki, bo jak nawet nie mam co smarkać. Brałam acatar fast, to woda morska, ale o dupę obić. No i w końcu psiknęłam normalnym acatarem. W sobotę nic nie działało, więc dałam sobie spokój. W niedzielę pomógł spacer. Nie jest nadal idealnie, ale da się jakoś żyć. Nic już nie biorę na ten moment.

Żanet lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Boże....taka stara, a tylko jedno w głowie...:)
    Ja z małych rzeczy to tylko telefony komórkowe lubię, ale nie wiem czasem czy gigantycznego sprzętu bym się sama nie przestraszyła ;) :P

Bozia3, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja z małych rzeczy to tylko telefony komórkowe lubię, ale nie wiem czasem czy gigantycznego sprzętu bym się sama nie przestraszyła ;) :P
    to może stąd to podwyższone tętno na ostatniej wizycie...jak się już namachałaś przed ubieraniem...;)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to może stąd to podwyższone tętno na ostatniej wizycie...jak się już namachałaś przed ubieraniem...;)
    Eeee tam. Teraz na badaniu to tylko mizianie jest, nie to co badanie tym, jak mu tam, wziernikiem.... :P

Bozia3, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

nie ma szans z łagodnymi środkami
    tylko coś co zawiera xylometazoline lub oxymetazolin

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też panuje katar mały ma gila po pas czeka mnie ciężka nocka ja wcale nie oddycham więc i tak spać będzie ciężko. Moje 2 suczki też składają spóźnione życzenia Leonowi;-)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    Dziś jadę do MOJEJ GIN - wreszcie ;-), zobaczymy czy potwierdzi dziewczynkę
    Aga wszystko w porządku?

caffe, Lucky, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie ma szans z łagodnymi środkami
    tylko coś co zawiera xylometazoline lub oxymetazolin

Cytujac klasyka: jestes tym co wciagasz ;)

Bozia3, mama78, Reni, Lucky, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

niestety, ale nie mam innych opcji
    moge sie ewentualnie udusić

• Żanet Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Mnie niestety nie pomógł, trochę lepiej działa salorin, fizjologiczny roztwór soli emskiej do przepłukiwania zatok.

Lucky lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Bursztyn,

Uściski łap od mojego Palucha :)Specjalnie przebrał się na imprezę:)

Mój M tez młodszy, wprawdzie niewiele bo 3 lata, ale oni i tak statystycznie żyją krócej - więc celowałam w młodszego ;)
    super :) peruka wymiata :)
    Dzieki :)

Żanet, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    U mnie też panuje katar mały ma gila po pas czeka mnie ciężka nocka ja wcale nie oddycham więc i tak spać będzie ciężko. Moje 2 suczki też składają spóźnione życzenia Leonowi;-)
    Leon bardzo lubi kobiety :)

Lucky, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Aga, jak wizyta? Dziewczynka potwierdzona? :)

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż się prosi, zeby zapytać.. "A czy mogłabyś nic nie zakraplać.. zrób nam przysługę" ;-)
    Simba wrote:

Lucky, Simba, Bursztyn, mama78, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 2608 2609 2610 2611 2612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ