35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ja zażywałam 4 czy 5 cykli. Gdybym nie wiedziała, że zażywam, to bym się w życiu nie domyśliła...
. A w histerii widzi się wszystkie objawy....
Wahania ciśnienia zdarzają się z różnych powodów i jesli to nie są objawy chorobowe bądź jakieś inne nasilone w czasie, to nie jest to nic groźnego. W sytuacjach stresowych ciśnienie niestety skacze... -
caffe wrote:Czekałam, aż właśnie wypowiedzą się dziewczyny, które brały clo przez kilka cykli.
Wahania ciśnienia zdarzają się z różnych powodów i jesli to nie są objawy chorobowe bądź jakieś inne nasilone w czasie, to nie jest to nic groźnego. W sytuacjach stresowych ciśnienie niestety skacze...grosza lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Moja kumpela panicznie boi się lekarzy - nie wiedzieć czemu....I to naprawdę był wielki problem w ciąży. Nie byli w stanie zmierzyć jej ciśnienia, bo waliło jej na maksa jak tylko zbliżał się do niej lekarz ze sprzętem....To też nerwicowe i można w sobie wiele rzeczy wywołać...
Simba, mysza1975, Viv78, Bursztyn, moremi, Myszonek, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To współczuję. A do tego dochodzą w ogóle trudności z oddychaniem w związku z uciskiem brzucha.
Ja myślałam, że się wykończę w sobotę i niedziele. Alergikiem nie jestem ale też o tym pomyślałam. Miałam tak podrażnioną śluzówkę nosa, że wszystkie zapachy mnie wkurzały, bo aż bolało.Żanet lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może by Wam choć troszkę pomógł "Prenalen katar" - to środek na zakatarzony nos w sprayu dla kobiet w ciąży....
Żanet lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja z małych rzeczy to tylko telefony komórkowe lubię, ale nie wiem czasem czy gigantycznego sprzętu bym się sama nie przestraszyła
caffe lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to może stąd to podwyższone tętno na ostatniej wizycie...jak się już namachałaś przed ubieraniem...
Bozia3, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:może by Wam choć troszkę pomógł "Prenalen katar" - to środek na zakatarzony nos w sprayu dla kobiet w ciąży....
Mnie niestety nie pomógł, trochę lepiej działa salorin, fizjologiczny roztwór soli emskiej do przepłukiwania zatok.Lucky lubi tę wiadomość
-
Żanet wrote:Bursztyn,
Uściski łap od mojego Palucha :)Specjalnie przebrał się na imprezę
Mój M tez młodszy, wprawdzie niewiele bo 3 lata, ale oni i tak statystycznie żyją krócej - więc celowałam w młodszegoperuka wymiata
DziekiŻanet, Lucky lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:U mnie też panuje katar mały ma gila po pas czeka mnie ciężka nocka ja wcale nie oddycham więc i tak spać będzie ciężko. Moje 2 suczki też składają spóźnione życzenia Leonowi;-)
Lucky, Simba lubią tę wiadomość
-
aż się prosi, zeby zapytać.. "A czy mogłabyś nic nie zakraplać.. zrób nam przysługę"Simba wrote:Cytujac klasyka: jestes tym co wciagasz
Lucky, Simba, Bursztyn, mama78, Mango lubią tę wiadomość