WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aż się prosi, zeby zapytać.. "A czy mogłabyś nic nie zakraplać.. zrób nam przysługę" ;-)

zaciąż wreszcie bo sie robisz marudna

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak pogadaj sobie..
    EwaT wrote:
    zaciąż wreszcie bo sie robisz marudna

moremi, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie odwrotnie :(
    bojownik i mieczyk padli - ale to raczej ze starości i nastąpiła podmianka rybek już no2 pływają.

Jaki masz rodzaj rybek?
    Mango wrote:
    A w moim akwarium wiosna na całego. Co spojrzę mam więcej rybek!! Mnożą się jak ... Chyba chcą mi dać przykład lub mnie wkurzyć - wrrrrrrrr!

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny
    czekam na wiadomość od Agi
    dobrze że taka piękna pogoda, to trudniej smucić i mieć doła
    my chyba odpuścimy, tak długi czas się nie udaje, widocznie nie jest nam pisane
    trzeba zająć się tym dzieckiem które mamy i tyle
    jestem straszliwie zmęczona tym termometrem, wykresami, witaminami, baniem się przed owu żeby jej nie minąć, po owu czy wszystko dobrze i żebym czegoś nie wzięła co zaszkodzi ciąży, no ten świr mnie wykańcza
    będę Was podglądać i kibicuję z zaciśniętymi kciukami

Kate 75, Sabina, Bursztyn, Bozia3, Reni, bliska77, samira, mysza1975, Panda, Mango, Żanet, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky ja sie tym bawie, tym bardziej ze zauwazylam ze to wg mnie nijak sie ma do rzeczywistosci, ja meirze temp od dwoch dni a raz tak raz inaczej mi OF pokazuje. Jak ktos trafi w swoj wykres to chyba kwestia szczescia.

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witajcie dziewczyny
    czekam na wiadomość od Agi
    dobrze że taka piękna pogoda, to trudniej smucić i mieć doła
    my chyba odpuścimy, tak długi czas się nie udaje, widocznie nie jest nam pisane
    trzeba zająć się tym dzieckiem które mamy i tyle
    jestem straszliwie zmęczona tym termometrem, wykresami, witaminami, baniem się przed owu żeby jej nie minąć, po owu czy wszystko dobrze i żebym czegoś nie wzięła co zaszkodzi ciąży, no ten świr mnie wykańcza
    będę Was podglądać i kibicuję z zaciśniętymi kciukami
    Napisałeś dokładnie to co czułam w sobotę. Miałam dosyć. Mam nadzieję że dostaniesz taka zielona niespodziankę jak ją.

Bozia3, samira, Panda, moremi, Żanet, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Żanet świetny ten pies w awatarze :)
    Aga jak po wizycie, daj znać.
    Ja termometr dawno wywaliłam bo było to dla mnie zbyt obciążające psychicznie. Obserwację prowadzę na podstawie śluzu i bólu około owulacyjnego a do tego testy owu. Zawsze u mnie działa.

Sabina, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga?

Witam z pracy :-) miłego dnia dla wszystkich

Żanet lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kto, kto nam slonce zajumal?

ja wczoraj zaliczylam taki zjazd, ze normalnie PMS to pikus.. W takich momentach moge jedynie sie izolowac od chuopa, bo wiem, ze zuo, ale nie umiem tego zmienic.. I nawet specjalnie nie mialam czemu, bo weekend byl boski, jedyne co moge winic to pozabawowy zjazd (od dawna mam tak, ze jak kilka dni z rzedu imprezy alko, to pierwszy dzien bez jest jazda).

Do tego koncentrowac sie na opiece moge tylko nad kotem, wiec doloze sie do tych irytujacych, co mowia "dobrze Wam, ze macie juz dziecko", bo jednak wg mnie niepowodzenia bardziej sa dolujace dla bezdzietnch..

Wspolczuje :-/
    A z tym sloncem to faktycznie - nie tak sie umawialismy!

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w słoneczny dzień :-)
    Aga czekamy na wieści.

bliska77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Laski

Straszna sennosc mi towarzyszy od samego rano, nawet kawa nie pomaga... Najchetniej zwinelabym sie w klebek obok Leona i zasnela.
    Wczoraj bylam w kinie na Grand Budapest Hotel, czarna komedia, wspanialy film :) Swietny Ralph Fiennes (baaardzo lubie goscia) w komediowej roli, doskonala obsada, Tilda Swinton zrobiona na stara babe, swietne teksty :)
    a tak poza tym- czekam na meza, byc moze wroci "juz" w sobote. Akurat byloby na prokreacje :)

Sabina, Simba, bliska77, samira, mysza1975, moremi, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Laski

Straszna sennosc mi towarzyszy od samego rano, nawet kawa nie pomaga... Najchetniej zwinelabym sie w klebek obok Leona i zasnela.
    Wczoraj bylam w kinie na Grand Budapest Hotel, czarna komedia, wspanialy film :) Swietny Ralph Fiennes (baaardzo lubie goscia) w komediowej roli, doskonala obsada, Tilda Swinton zrobiona na stara babe, swietne teksty :)
    a tak poza tym- czekam na meza, byc moze wroci "juz" w sobote. Akurat byloby na prokreacje :)

O! Dobrze wiedziec :) Ja przez swoja socjopatyczna osobowosc ostatni raz w kinie bylam chyba na Dirty Dancing ;) Wkurwia mnie chrupanie, kopanie w fotel i gadanie. Co ja na to poradze?

Bursztyn, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kto, kto nam slonce zajumal?

ja wczoraj zaliczylam taki zjazd, ze normalnie PMS to pikus.. W takich momentach moge jedynie sie izolowac od chuopa, bo wiem, ze zuo, ale nie umiem tego zmienic.. I nawet specjalnie nie mialam czemu, bo weekend byl boski, jedyne co moge winic to pozabawowy zjazd (od dawna mam tak, ze jak kilka dni z rzedu imprezy alko, to pierwszy dzien bez jest jazda).

Do tego koncentrowac sie na opiece moge tylko nad kotem, wiec doloze sie do tych irytujacych, co mowia "dobrze Wam, ze macie juz dziecko", bo jednak wg mnie niepowodzenia bardziej sa dolujace dla bezdzietnch..
    moze za duzo alko? po nim zawsze jest zjazd....niestety
    Mysle ze niepowodzenia sa dolaujace dla kazdego...
    Wczoraj jakos ta ciaza Kozuchowskiej mnie pocieszyla :) podobno bardzo dlugo sie starali, i wkoncu sie udalo :)
    Paszczaku, trzeba probowac dokad sie da, mam nadzieje ze i Tobie i kazdej z nas w koncu sie uda.

Sabina, samira, Simba, Panda, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O! Dobrze wiedziec :) Ja przez swoja socjopatyczna osobowosc ostatni raz w kinie bylam chyba na Dirty Dancing ;) Wkurwia mnie chrupanie, kopanie w fotel i gadanie. Co ja na to poradze?
    mnie tez to w kurwia, ale od czasow Dirty Dancing troche jednak powiekszyli sale kinowe, zrobili wiekszy odstep pomiedzy fotelami, wiec jest duuzo miejsca, mozna sie odizolowac :)
    P.s ja z tych gadajacych niestety i komentujacych na zywo. Ale poniewaz w UK wszysycy raczej sa uprzejmi, to najwyzej moge uslyszec- "excuse me" wysyczane znaczacym tonem ;) bo w Pl to zawsze byl ryk:"cicho tam!", albo: "co za chamy, ogladac sie nie da!" :)

Reni, Sabina, Bozia3, samira, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mnie tez to w kurwia, ale od czasow Dirty Dancing troche jednak powiekszyli sale kinowe, zrobili wiekszy odstep pomiedzy fotelami, wiec jest duuzo miejsca, mozna sie odizolowac :)
    P.s ja z tych gadajacych niestety i komentujacych na zywo. Ale poniewaz w UK wszysycy raczej sa uprzejmi, to najwyzej moge uslyszec- "excuse me" wysyczane znaczacym tonem ;) bo w Pl to zawsze byl ryk:"cicho tam!", albo: "co za chamy, ogladac sie nie da!" :)
    o jej - to ja z Tobą do kina nie mogłabym chodzić. Mam podobnie jak Simba - choć teraz sale kinowe są większe, jest ich więcej -zwykle ludzi niewiele. Takie gadające i komentujące film baby doprowadzają mnie do rozstroju nerwowego po 5 minutach. Teraz zauważyłam nowy trend w kinach - zajmowanie miejsc mniej więcej w połowie sali w kątach - tam są takie jakby biurka przed fotelami - nie umiem tego wyjaśnić - może to jakiś sprzęt ukryty w środku. W każdym razie zwykle tam właśnie zajmują miejsca typowe łory, które nie dość, że mlaskają, ciamkają i komentują to jeszcze wywalają swoje giry na te stoły...

Paszczakin - nie dobijaj się myślą, że dzieciatym w takich dniach jest lżej - bo może się okazać, że jest dokładnie odwrotnie. Jak byś wczoraj jeszcze miała ryczące, zasmarkane i obsrane dziecko do obsługi - to uwierz mi - tęskniłabyś za bezdzietnymi czasami. Od męża na chwilę się zdystansujesz, kota pogłaskasz i tyle - a takim dzieckiem musiałabyś się zajmować ciągle niezależnie od nastroju....więc ciesz się, że masz jeszcze luz....:)

Bursztyn, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - bo już dostaję kręćka z tymi wynikami moimi badań prenatalnych. Dostałam karteczkę - po wyniki proszę dzwonić po 13.00 po 7 dniach od wykonania badania.
    Badanie miałam robione 5 marca w środę. To po 7 dniach jest dziś, jutro czy pojutrze? :)

Bursztyn, paszczakin, samira, Sabina, malgos741, grosza, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o jej - to ja z Tobą do kina nie mogłabym chodzić. Mam podobnie jak Simba - choć teraz sale kinowe są większe, jest ich więcej -zwykle ludzi niewiele. Takie gadające i komentujące film baby doprowadzają mnie do rozstroju nerwowego po 5 minutach.
    hahaha! :) ale dlaczego? ja komentuje zawsze na temat i sa to bardzo cenne uwagi dla odbiorcy ;) np moze czasem sie smieje nie wtedy kiedy wszyscy.....dobrze ze jest ciemno na sali :)
    Bozia3 wrote:
    Teraz zauważyłam nowy trend w kinach - zajmowanie miejsc mniej więcej w połowie sali w kątach - tam są takie jakby biurka przed fotelami - nie umiem tego wyjaśnić - może to jakiś sprzęt ukryty w środku. W każdym razie zwykle tam właśnie zajmują miejsca typowe łory, które nie dość, że mlaskają, ciamkają i komentują to jeszcze wywalają swoje giry na te stoły...
    co to to nie, gir nie wywalam, mlaskani ograniczylam do minimum, czasem tylko szeleszcze torebka z czipsami ;) ale za to czestuje, nie zebym wszystko dla siebie.... ;)

Bozia3, Simba, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - bo już dostaję kręćka z tymi wynikami moimi badań prenatalnych. Dostałam karteczkę - po wyniki proszę dzwonić po 13.00 po 7 dniach od wykonania badania.
    Badanie miałam robione 5 marca w środę. To po 7 dniach jest dziś, jutro czy pojutrze? :)
    to chyba w czwartek bedzie....ale nie jestem pewna bo nie jestem dobra w liczeniu ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to chyba w czwartek bedzie....ale nie jestem pewna bo nie jestem dobra w liczeniu ;)
    toś mnie pocieszyła :)

FZuMp1.png

‹‹ 2609 2610 2611 2612 2613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ