WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane <3
    WItam w piekn sloneczny,bardzo ciepły dzień.
    WItam nowe kobietki :)
    My niedawno wróciliśmy do domu z tesciem jest bardzo źle na nieoperowanym płucu od soboty jest odma i leki praktcznie na tescia nie działają,a dostaje już dawke leków jak na faceta 200 kg a on ma ledwo 50 opieka jest super i lekarze i pielegniarki bardzo dbają aż wszyscy jestesmy w szoku.
    Dziekuej za wsaprcie <3
    A my dalej robimy remont kupiliśmy panele i bedziemy zakładać w tym tygodniu no i remont kuchni.
    A w tym tyg jeszcze jade do endokrynologa bardzo po lekach spadło mi TSH (0,07) no ale musiałam brać leki i nadal musze bo inne wyniki są złe zobaczymy co lekarz wymyśli.
    A we wspomagaczach kiedyś wkleiłam link o siemieniu lnianym polecam :)
    DObrego tygodnia Wam życze kochane <3 :)

Dzielniacha z Ciebie Inesska, nie ma co :) I takich nam tu trzeba! ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, wytrwalosci Wam zycze <3

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos zwierzat, moj Leon obchodzi dzis 13 urodziny :)

moremi, Simba, Reni, EwaT, mysza1975, Sabina, Żanet, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

I jeszcze nie jest w avatarze??? ;)
    Sto lat dla Leona! Upieklas mu tort z kosci? Czy on przez Ciebie tez musi wegetowac? :-P

samira, Bursztyn, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej koleżance z pracy w piątek urodził się wnuk..Leon hahaha
    jak powiedziała to stłumiłam w sobie śmiech.. mówię Ładnie..ale cały czas miałam przed oczami Twojego psa ;-)
    Tak samo druga nazwała swoją córkę Sonia.. i przypomiała mi się suczka u cioci na wsi też Sonia :-)

Bursztyn cmoknij Leosia w mokry nos ode mnie i mojego Dastusia :-*
    Bursztyn wrote:

Bursztyn, grosza, moremi, Sabina, Myszonek, Żanet, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wenus mi clo przyspieszyło owu.. zawsze miałam 15-17 dc przy clo miałam 12-14
    a moze kup test owu zobaczysz co tam się dzieje?
    ja nie czekałabym do czwartku z <3, bo można się zdzwic
    pamiętam mój pierwszy monitoring ..jak lekarz myślał, że jest sprytny wyliczył kiedy będzie owu i kazał mi przyjść dzień wcześniej na usg i do tego momentu czekać z <3 a jajo poszło dzien wcześniej i dupa z cyklu
    Tylko co jeśli wyhodowały sie tam wiecej niz jedno jajko...Dwa jeszcze można przeżyć ,ale wiecej to juz nie bardzo;)
    Oczywiście wiem tez ,ze moze nic nie być,ale ryzyko zawsze istnieje...

[img]http:/[/img]
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko trzymaj się :-(

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw się na zapas.. coś za coś .. jeśli decydujesz się na stymulację to musisz się z tym liczyć.. chociaż najczęściej jest tak, że reszta się wchłania

jak coś to pokochasz jak własne ;-)
    wenus wrote:
    Tylko co jeśli wyhodowały sie tam wiecej niz jedno jajko...Dwa jeszcze można przeżyć ,ale wiecej to juz nie bardzo;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:29

moremi, mysza1975, wenus, Mango, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I jeszcze nie jest w avatarze??? ;)
    Sto lat dla Leona! Upieklas mu tort z kosci? Czy on przez Ciebie tez musi wegetowac? :-P
    byl juz w avatarze, dostal tort z kurczaka :) nie jest wegetarianinem :)

Reni, Simba, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mojej koleżance z pracy w piątek urodził się wnuk..Leon hahaha
    jak powiedziała to stłumiłam w sobie śmiech.. mówię Ładnie..ale cały czas miałam przed oczami Twojego psa ;-)
    Tak samo druga nazwała swoją córkę Sonia.. i przypomiała mi się suczka u cioci na wsi też Sonia :-)

Bursztyn cmoknij Leosia w mokry nos ode mnie i mojego Dastusia :-*
    Leon bardzo dziekuje i przesyla Wam ucalowania :)
    graphics-french-bulldog-510986.gif

Reni, grosza, Simba, EwaT, moremi, malgos741, iwcia77, Sabina, Żanet, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, moja znajoma ma meza Leona, i tez mi sie smiac chce kiedy onim opowiada bo widze odrazu swojego psa :)

Reni, moremi, Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak to jest jak się imiona kojarzą ze zwierzakami .. moja fretka była Maja ..i co druga dziewczynka w okolicy i u znajomych to Maja :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:46

Bursztyn, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt, zwierzaki przejęły forum :D Ja tez mam młodszego 5 lat ale nie narzekam :D

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No pochwal się ;-)
    Bardzo jestem ciekawa

Ivone zdrowia dla synka. Daj znać po wizycie :-)
    Dzięki :)
    Syn od soboty na antybiotyku który sama zaordynowałam. Dobrze że nie czekałam, bo panuje u nas jakaś bakteria która powoduje zapalenie płuc. Na szczęście miałam odpowiedni antybiotyk, a dziś lekarz tylko potwierdził że dobrze zrobiłam, że nie czekałam i właściwie nic więcej nie dopisał. Leki już działają,bo po gorączce nie ma już śladu a i samopoczucie dużo lepsze.

mysza1975, Sabina, Żanet, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    nawet jak się wyhodowało więcej, to nie znaczy, że są wartościowe. Skoro tak analizujesz ulotki z leków- to poczytaj w necie. Maksymalnie po clo rodzą się bliźniaki - rzadko coś więcej... Jeśli starasz się o dziecko - to chyba ewentualna wizja bliźniaków Cię nie zabije?

Bursztyn, Sabina, Żanet, Reni, samira, moremi, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja, jeśli będzie chłopiec - będę miała Kajetana - a Kajtki psy chyba też dość często kiedyś się pojawiały...
    zawsze imię z czymś się kojarzy - i nie każdemu dobrze. Pomyślcie sobie jaki szczęśliwy musi być facet z imieniem np. Jan Maria....:)

Iwone, Bursztyn, grosza, Sabina, Simba, ania.g, iwcia77, Żanet, Reni, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moja kota by nikomu zyczen nie zlozyla, bo do ludzi ma stosunek jak grumpy cat (http://d28mt5n9lkji5m.cloudfront.net/i/Vnk_hyTIDX.jpg), wiec ja psiakowi zyczenia sle..
    dzieki :)
    fajny kot :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja, jeśli będzie chłopiec - będę miała Kajetana - a Kajtki psy chyba też dość często kiedyś się pojawiały...
    zawsze imię z czymś się kojarzy - i nie każdemu dobrze. Pomyślcie sobie jaki szczęśliwy musi być facet z imieniem np. Jan Maria....:)
    noo...albo Donald ;)

Bozia3, Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo Bozia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:10

Bursztyn, Iwone, Bozia3, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2606 2607 2608 2609 2610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ