35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Hej kochane

WItam w piekn sloneczny,bardzo ciepły dzień.
WItam nowe kobietki
My niedawno wróciliśmy do domu z tesciem jest bardzo źle na nieoperowanym płucu od soboty jest odma i leki praktcznie na tescia nie działają,a dostaje już dawke leków jak na faceta 200 kg a on ma ledwo 50 opieka jest super i lekarze i pielegniarki bardzo dbają aż wszyscy jestesmy w szoku.
Dziekuej za wsaprcie
A my dalej robimy remont kupiliśmy panele i bedziemy zakładać w tym tygodniu no i remont kuchni.
A w tym tyg jeszcze jade do endokrynologa bardzo po lekach spadło mi TSH (0,07) no ale musiałam brać leki i nadal musze bo inne wyniki są złe zobaczymy co lekarz wymyśli.
A we wspomagaczach kiedyś wkleiłam link o siemieniu lnianym polecam
DObrego tygodnia Wam życze kochane

Dzielniacha z Ciebie Inesska, nie ma co
I takich nam tu trzeba! 
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
mojej koleżance z pracy w piątek urodził się wnuk..Leon hahaha
jak powiedziała to stłumiłam w sobie śmiech.. mówię Ładnie..ale cały czas miałam przed oczami Twojego psa
Tak samo druga nazwała swoją córkę Sonia.. i przypomiała mi się suczka u cioci na wsi też Sonia
Bursztyn cmoknij Leosia w mokry nos ode mnie i mojego Dastusia :-*Bursztyn wrote:A propos zwierzat, moj Leon obchodzi dzis 13 urodziny
Bursztyn, grosza, moremi, Sabina, Myszonek, Żanet, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tylko co jeśli wyhodowały sie tam wiecej niz jedno jajko...Dwa jeszcze można przeżyć ,ale wiecej to juz nie bardzo;)Reni wrote:wenus mi clo przyspieszyło owu.. zawsze miałam 15-17 dc przy clo miałam 12-14
a moze kup test owu zobaczysz co tam się dzieje?
ja nie czekałabym do czwartku z
, bo można się zdzwic
pamiętam mój pierwszy monitoring ..jak lekarz myślał, że jest sprytny wyliczył kiedy będzie owu i kazał mi przyjść dzień wcześniej na usg i do tego momentu czekać z
a jajo poszło dzien wcześniej i dupa z cyklu
Oczywiście wiem tez ,ze moze nic nie być,ale ryzyko zawsze istnieje... -
nie martw się na zapas.. coś za coś .. jeśli decydujesz się na stymulację to musisz się z tym liczyć.. chociaż najczęściej jest tak, że reszta się wchłania
jak coś to pokochasz jak własne
wenus wrote:Tylko co jeśli wyhodowały sie tam wiecej niz jedno jajko...Dwa jeszcze można przeżyć ,ale wiecej to juz nie bardzo;)
Oczywiście wiem tez ,ze moze nic nie być,ale ryzyko zawsze istnieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:29
moremi, mysza1975, wenus, Mango, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Leon bardzo dziekuje i przesyla Wam ucalowaniaReni wrote:mojej koleżance z pracy w piątek urodził się wnuk..Leon hahaha
jak powiedziała to stłumiłam w sobie śmiech.. mówię Ładnie..ale cały czas miałam przed oczami Twojego psa
Tak samo druga nazwała swoją córkę Sonia.. i przypomiała mi się suczka u cioci na wsi też Sonia
Bursztyn cmoknij Leosia w mokry nos ode mnie i mojego Dastusia :-*

Reni, grosza, Simba, EwaT, moremi, malgos741, iwcia77, Sabina, Żanet, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no tak to jest jak się imiona kojarzą ze zwierzakami .. moja fretka była Maja ..i co druga dziewczynka w okolicy i u znajomych to Maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:46
Bursztyn, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DziękiSabina wrote:No pochwal się

Bardzo jestem ciekawa
Ivone zdrowia dla synka. Daj znać po wizycie

Syn od soboty na antybiotyku który sama zaordynowałam. Dobrze że nie czekałam, bo panuje u nas jakaś bakteria która powoduje zapalenie płuc. Na szczęście miałam odpowiedni antybiotyk, a dziś lekarz tylko potwierdził że dobrze zrobiłam, że nie czekałam i właściwie nic więcej nie dopisał. Leki już działają,bo po gorączce nie ma już śladu a i samopoczucie dużo lepsze.
mysza1975, Sabina, Żanet, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nawet jak się wyhodowało więcej, to nie znaczy, że są wartościowe. Skoro tak analizujesz ulotki z leków- to poczytaj w necie. Maksymalnie po clo rodzą się bliźniaki - rzadko coś więcej... Jeśli starasz się o dziecko - to chyba ewentualna wizja bliźniaków Cię nie zabije?wenus wrote:Tylko co jeśli wyhodowały sie tam wiecej niz jedno jajko...Dwa jeszcze można przeżyć ,ale wiecej to juz nie bardzo;)
Oczywiście wiem tez ,ze moze nic nie być,ale ryzyko zawsze istnieje...
Bursztyn, Sabina, Żanet, Reni, samira, moremi, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a ja, jeśli będzie chłopiec - będę miała Kajetana - a Kajtki psy chyba też dość często kiedyś się pojawiały...
zawsze imię z czymś się kojarzy - i nie każdemu dobrze. Pomyślcie sobie jaki szczęśliwy musi być facet z imieniem np. Jan Maria....
Iwone, Bursztyn, grosza, Sabina, Simba, ania.g, iwcia77, Żanet, Reni, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziekipaszczakin wrote:moja kota by nikomu zyczen nie zlozyla, bo do ludzi ma stosunek jak grumpy cat (http://d28mt5n9lkji5m.cloudfront.net/i/Vnk_hyTIDX.jpg), wiec ja psiakowi zyczenia sle..

fajny kot
-
noo...albo DonaldBozia3 wrote:a ja, jeśli będzie chłopiec - będę miała Kajetana - a Kajtki psy chyba też dość często kiedyś się pojawiały...
zawsze imię z czymś się kojarzy - i nie każdemu dobrze. Pomyślcie sobie jaki szczęśliwy musi być facet z imieniem np. Jan Maria....
Bozia3, Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Ja tez mam młodszego 5 lat ale nie narzekam