35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Hej kochane
WItam w piekn sloneczny,bardzo ciepły dzień.
WItam nowe kobietki
My niedawno wróciliśmy do domu z tesciem jest bardzo źle na nieoperowanym płucu od soboty jest odma i leki praktcznie na tescia nie działają,a dostaje już dawke leków jak na faceta 200 kg a on ma ledwo 50 opieka jest super i lekarze i pielegniarki bardzo dbają aż wszyscy jestesmy w szoku.
Dziekuej za wsaprcie
A my dalej robimy remont kupiliśmy panele i bedziemy zakładać w tym tygodniu no i remont kuchni.
A w tym tyg jeszcze jade do endokrynologa bardzo po lekach spadło mi TSH (0,07) no ale musiałam brać leki i nadal musze bo inne wyniki są złe zobaczymy co lekarz wymyśli.
A we wspomagaczach kiedyś wkleiłam link o siemieniu lnianym polecam
DObrego tygodnia Wam życze kochane
Dzielniacha z Ciebie Inesska, nie ma coI takich nam tu trzeba!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
mojej koleżance z pracy w piątek urodził się wnuk..Leon hahaha
jak powiedziała to stłumiłam w sobie śmiech.. mówię Ładnie..ale cały czas miałam przed oczami Twojego psa
Tak samo druga nazwała swoją córkę Sonia.. i przypomiała mi się suczka u cioci na wsi też Sonia
Bursztyn cmoknij Leosia w mokry nos ode mnie i mojego Dastusia :-*Bursztyn wrote:A propos zwierzat, moj Leon obchodzi dzis 13 urodzinyBursztyn, grosza, moremi, Sabina, Myszonek, Żanet, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wenus mi clo przyspieszyło owu.. zawsze miałam 15-17 dc przy clo miałam 12-14
a moze kup test owu zobaczysz co tam się dzieje?
ja nie czekałabym do czwartku z, bo można się zdzwic
pamiętam mój pierwszy monitoring ..jak lekarz myślał, że jest sprytny wyliczył kiedy będzie owu i kazał mi przyjść dzień wcześniej na usg i do tego momentu czekać za jajo poszło dzien wcześniej i dupa z cyklu
Oczywiście wiem tez ,ze moze nic nie być,ale ryzyko zawsze istnieje... -
nie martw się na zapas.. coś za coś .. jeśli decydujesz się na stymulację to musisz się z tym liczyć.. chociaż najczęściej jest tak, że reszta się wchłania
jak coś to pokochasz jak własne
wenus wrote:Tylko co jeśli wyhodowały sie tam wiecej niz jedno jajko...Dwa jeszcze można przeżyć ,ale wiecej to juz nie bardzo;)
Oczywiście wiem tez ,ze moze nic nie być,ale ryzyko zawsze istnieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:29
moremi, mysza1975, wenus, Mango, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mojej koleżance z pracy w piątek urodził się wnuk..Leon hahaha
jak powiedziała to stłumiłam w sobie śmiech.. mówię Ładnie..ale cały czas miałam przed oczami Twojego psa
Tak samo druga nazwała swoją córkę Sonia.. i przypomiała mi się suczka u cioci na wsi też Sonia
Bursztyn cmoknij Leosia w mokry nos ode mnie i mojego Dastusia :-*
Reni, grosza, Simba, EwaT, moremi, malgos741, iwcia77, Sabina, Żanet, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no tak to jest jak się imiona kojarzą ze zwierzakami .. moja fretka była Maja ..i co druga dziewczynka w okolicy i u znajomych to Maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:46
Bursztyn, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No pochwal się
Bardzo jestem ciekawa
Ivone zdrowia dla synka. Daj znać po wizycie
Syn od soboty na antybiotyku który sama zaordynowałam. Dobrze że nie czekałam, bo panuje u nas jakaś bakteria która powoduje zapalenie płuc. Na szczęście miałam odpowiedni antybiotyk, a dziś lekarz tylko potwierdził że dobrze zrobiłam, że nie czekałam i właściwie nic więcej nie dopisał. Leki już działają,bo po gorączce nie ma już śladu a i samopoczucie dużo lepsze.mysza1975, Sabina, Żanet, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Tylko co jeśli wyhodowały sie tam wiecej niz jedno jajko...Dwa jeszcze można przeżyć ,ale wiecej to juz nie bardzo;)
Oczywiście wiem tez ,ze moze nic nie być,ale ryzyko zawsze istnieje...Bursztyn, Sabina, Żanet, Reni, samira, moremi, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a ja, jeśli będzie chłopiec - będę miała Kajetana - a Kajtki psy chyba też dość często kiedyś się pojawiały...
zawsze imię z czymś się kojarzy - i nie każdemu dobrze. Pomyślcie sobie jaki szczęśliwy musi być facet z imieniem np. Jan Maria....Iwone, Bursztyn, grosza, Sabina, Simba, ania.g, iwcia77, Żanet, Reni, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:moja kota by nikomu zyczen nie zlozyla, bo do ludzi ma stosunek jak grumpy cat (http://d28mt5n9lkji5m.cloudfront.net/i/Vnk_hyTIDX.jpg), wiec ja psiakowi zyczenia sle..
fajny kot
-
Bozia3 wrote:a ja, jeśli będzie chłopiec - będę miała Kajetana - a Kajtki psy chyba też dość często kiedyś się pojawiały...
zawsze imię z czymś się kojarzy - i nie każdemu dobrze. Pomyślcie sobie jaki szczęśliwy musi być facet z imieniem np. Jan Maria....Bozia3, Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny