35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Tak jak myslalam @ przyszla, zaczelam wlasnie nowy cykl. Zauwazylam, ze moje ostatnie 2 cykle mialy bardzo krotka faze lutelana, 10 dni. Nie jest najlepiej. Chyba popracuje troche nad relaksacja bo spieta jestem jako cholera.
Bursztyn,
Będzie dobrze, zrelaksujesz się, trochę podleczysz i zrobicie Waszego NatankaBursztyn, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:EwaT zaszlas w ciąże to się z tego ciesz! a nie zawsze komentujesz pogardliwie lepiej bądź bardziej pokorna bo los szybko może sprowadzić Cię na ziemię...
nie mów mi z czego sie mam cieszyc ok?
uważam że taki strach przed własnym cieniem tylko niekorzyści przynosi
zwłaszcza przy staraniach -
EwaT wrote:co czytam to wiecznie sie czegoś boisz
wez sie ogarnij, chcesz żeby dziecko miało taka bojącą matke?
To tyle w temacie i skoro nie mialas nic sensownego do powiedzenia,to czas najwyzszy samej sie ogarnać i nie potrzebnie glosu nie zabierac.POZDRAWIAM.mama78, samira, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Oj Ewus tak czekalam kiedy sie do mnie przyczepisz:}Ale szkoda twojego czasu i zajmij sie lepiej soba.A tak na marginesie to wolalabym bojaca matke niz taką zimną i jadowitą.
To tyle w temacie i skoro nie mialas nic sensownego do powiedzenia,to czas najwyzszy samej sie ogarnać i nie potrzebnie glosu nie zabierac.POZDRAWIAM.
ja sie nie czepiam
moja rada jest najlepsza jaka mogłas dostac, może kiedys docenisz
wez się w garść! pokorni nie zdobywaja świata jak widzisz
co najwyżej sa aktywni w kólkach różancowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 21:54
wenus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Tak jak myslalam @ przyszla, zaczelam wlasnie nowy cykl. Zauwazylam, ze moje ostatnie 2 cykle mialy bardzo krotka faze lutelana, 10 dni. Nie jest najlepiej. Chyba popracuje troche nad relaksacja bo spieta jestem jako cholera.
To nieładnie ze strony @ - tak sie wpraszac na chama.
Grunt ze masz jakies wnioski i do fazy i relaksacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 22:06
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:ja sie nie czepiam
moja rada jest najlepsza jaka mogłas dostac, może kiedys docenisz
wez się w garść! pokorni nie zdobywaja świata jak widzisz
co najwyżej sa aktywni w kólkach różancowychWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 22:14
samira, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość