35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:tak , śnia mi sie po nocach w koszmarach Polki w rajstopach z paseczkiem w spodniach lub spódnicy, ubrane na beżowo lub czarno, z próchnicą w uzębieniu, karmiące dzieci do 3 roku życia i przegrzewajace je wieczna czapeczką na glowie niezaleznie od pory roku
z paseczkiem w spodniach nie, bo sama czasem nosze, wszystko zalezy do paseczka i spodni -
EwaT wrote:tak , śnia mi sie po nocach w koszmarach Polki w rajstopach z paseczkiem w spodniach lub spódnicy, ubrane na beżowo lub czarno, z próchnicą w uzębieniu, karmiące dzieci do 3 roku życia i przegrzewajace je wieczna czapeczką na glowie niezaleznie od pory roku
Dzwon na błękitna linie. To jakiś koszmar!Bursztyn, EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez. Kurwa. Ide założyć rajstopy na głowę. W kolorze zgniłej zieleni.
ze tez o tym wczesniej nie pomyslalam
ja tez w takim razie zaloze, tylko bezowezeby sie "zlaly" z reszta
Simba, samira, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:z tym ubraniem na bezowo to sie zgodze, z prochnem w zebach czasem, i czapeczka tez w zasadzie
z paseczkiem w spodniach nie, bo sama czasem nosze, wszystko zalezy do paseczka i spodni
ale mnie chodziło o taki obowiązkowy plastikowy czarny z targu
i szalik kurwa albo inna szmate pod szyją do poznej wiosny
plus obowiązkowe pogadanki na co aktualnie choruja ich dzieci i mężowieBursztyn lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale mnie chodziło o taki obowiązkowy plastikowy czarny z targu
i szalik kurwa albo inna szmate pod szyją do poznej wiosny
plus obowiązkowe pogadanki na co aktualnie choruja ich dzieci i mężowie
musze przyobserwowac te paseczki
czesto natomiast zauwazam chamskie pasemka, to znaczy ta koszmarna platyna na ciemnych wlosach, oczywiscie nie chce nikogo urazic, tylko to tak strasznie postarza i jest wrecz nienaturalneAndzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:tak własnie..i lakierki
i nawet cienia podejrzenia w głowinie co aktualnie może porabiać ich książę z wąsem
w sandalach ze skarpeta
no i kuca na przystankuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:56
EwaT, Iwone, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wloszki tez niestety ze szmatami u szyi chodza nawet latem
musze przyobserwowac te paseczki
czesto natomiast zauwazam chamskie pasemka, to znaczy ta koszmarna platyna na ciemnych wlosach, oczywiscie nie chce nikogo urazic, tylko to tak strasznie postarza i jest wrecz nienaturalne
jest obrzydliwe
albo to bordo lub inny czerwony plus odrosty...miodzio! -
Moja obserwacja jest taka, ze najbardziej tandetna, polska "elegantka" w rajstopach, z torebka kurczowo trzymana pod pacha, w rajstopach, z trwałą, niebieska płukanka, reklamówka, szalikiem, tipsami i tak jest dla mnie bardziej do przyjęcia niż brudna roztyta fleja w dresie, z kolczykiem w ryju, obdrapanymi pazurami, co drugim zębem, tatuażem smoka zaraz nad uśmiechem hydraulika kiedy sie schyla i obnaża swoje blade dupsko.
DobranocBursztyn, Reni, polarmiś, Sabina, bliska77, samira, Mango, Monia37, megan8, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość