35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A jeszcze w kwestii kolorów. Kolor przypisywany niebieski chłopcu, a różowy dziewczynce funkcjonuje stosunkowo nie tak od dawna.
Kiedy jeszcze to wszystko polegało na trzymaniu się tradycji religijnych było zupełnie odwrotnie. Kiedyś ubierano na różowo chłopców, a dziewczynki na niebiesko (mówię oczywiście o niemowlakach) - ponieważ odpowiadało to kolorom Jezusa - który ma zwykle ciemno różowe szaty i niebieski dla dziewczynek - tak jak ubrana jest Maryja
Tak więc nie fikać laski...
To prawda!
Ale dziewusia na fotce nie ma rozowej kiecki, to jest taki amarancik. Juz kiedys definiowalysmy te brzydkie kolory rozu i wyszlo, ze nie kazdy roz to brzydki rozTen pudrowy jest dopuszczalny, na drugim koncu amarancik tez jest niezly.
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ładnie
i te włosy doczepione..
inna wersja różu
oglądałyście czasami programy o małych miss w stanach? to dopiero przegięcie..
jak można czemuś takiemu dać tytuł..
Bozia3 wrote:no same powiedźcie - czy nie jest to ładne - różowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:49
Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
Oz ja cie pie..e! Swinie w kosmosiePusurek, Sabina, Bozia3, Reni, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahahaa przed komunią
rozumiem, że teraz to wersja powyżej?
mamusia tez w rózu
Bozia3 wrote:taka nasza Ewa 35 lat temu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:09
Simba, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pusurku 1, 5 kg? tyle to ją tyje jednego wieczora. Spadają na drzewo nie lubie Cię. Nie dość że w ciąży to jeszcze CHUDA! jak można być tak wrednym buuuu :'(
To ja sobie moze jednak pojde roztopic ta szklanke masla...Simba, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pusurku 1, 5 kg? tyle to ją tyje jednego wieczora. Spadają na drzewo nie lubie Cię. Nie dość że w ciąży to jeszcze CHUDA! jak można być tak wrednym buuuu :'(
Pusurek, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:boję się lata tego że będę puchnać
Ja tez sie tego boje... A mam termin na koncowke sierpnia, wiec lato moze ostro dowalic. Poprzednio rodzilam w kwietniu i ostatni miesiac bylam juz mocno okragla, wiec co bedzie teraz?
bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:OK. Tylko nie wiem jak ja sie bede czula w szostym miesiacu ciazy.
(i co? moze nie jestem optymistka?)
Spokojnie dasz rade! Do samolotu tez jeszcze wsiadziesz, wiec sie w ogole nie przejmuj!Sabina, Simba, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość