35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:O co, o co? Co sadzi o ostatnich wydarzeniach politycznych, albo po ile u niej w sklepie jajka? Jest tyle pytan..
Czy oglada Bitwe o dom? Na ktora chodzi w niedziele do kosciola? Czy robi rosol z makaronem czy lanymi kluskami?
Kochane, jezeli ktoras problem z ulozeniem listy pytan do poloznej, to ja chetnie pomoge.Glupawka nadchodzi wielkimi krokami!
Sabina, anna maria, Simba, caffe, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdnosnie plci, to moja corka miala byc przeciez adasiem
i nawet jak okolo 20 tygodnia lekarka mowila mi ze to pipka nie siusiak jakos do mnie nie trafialo, teraz tez jeszcze sie nie nastawiam, 7go kwietnia ide do mojej gin jak znowu potwierdzi dziewczynke wtedy dopiero zaczne przetrzasac grzebalucha na strychu
a w ogole to ide z corcia, bo bardzo chce zobaczyc dzidzie w brzuchu
Pusurek, Sabina, anna maria, Reni, malgos741, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Malao tego bede bardzo chujowa matka ,bo nie bede karmic cyckiem,moje zdecydowanie sie na cc jest po tym jaki mialm porod z synem (tak wiem kazde dziecko inaczej sie rodzi)ale ja mam to caly czas w pamieci .A jak mala sobie przyspieszy wyjscie to wtedy bede sie martwic narazie o tym nie mysle.
bliska77, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Maria, a mialam tez strasznie ciezki porod z corka, kiedys o tym pisalam, nie bede znowu opisywac szczegolow, m.in. pepowina przecinana w srodku, popekane zebra i 6kpt corki ale jakos cholernie przezywam zastrzyk w moj pokrzywiony kregislup, mialam juz ta watpliwa przyjemnosc przy operacji stopy i nie mogli mi trafic bo mam powaznie skrzywiony ze zmianami zwyrdnieniowymi kregoslup (bylam prostowana, zaliczalam gorset i prostotrzymacz bo robil mi sie garb) i chyba dlatego bardziej niz zmeczenia i bolu, boje sie zzo, pamietam jak po nim dwa tygodnie mialam praktycznie wyjete z zycia, a duzo by pisac, co ma byc to bedzie, poki co nastawiam sie na porod sn
Sabina, anna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co... hahah ja to nie zauważam takich rzeczy jak ciąże..
wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka z byłej pracy ma syna 2 lata czyli była w ciąży i na macierzyńskim hahaah jakoś mi to umknęło..
albo mijam się na klatce z sąsiadką a ona z nosidełkiem .. kurcze ale kiedy zdążyła urodzić ..
może dlatego spokojniej śpiębo nie martwię się, że dookoła wszystkie w ciąży a ja nie .. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif
Sabina, anna maria, Pusurek, Simba, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahah ale ja nie mam spotkania z położną.. to Anna Maria
chociaż nie ..miałam wczoraj z 2 ale one robiły wywiad środowiskowy dla kliniki
ja mówię, że już teraz będę sobie zapisywać pytania w tym i Wasze, że na przyszłość jak będzie trzeba to czarna dziura mnie nie zaskoczy..
paszczakin wrote:ale ja serio pytam! jaki jest cel tego spotkania?Sabina, anna maria, Pusurek, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezzzzzzzzzusie ... Caffe przestraszyłam się, że @ dostałaś.. kurwa aż mi prolaktyna znowu poszła w górę
https://ovufriend.pl/wykres,ff542064f9f999b5b85d639b255aabe3.htmlSabina, Simba, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia mi tez gin mowil na 99%Gustaw i jajka tez widzialam wiec niech sie Twoj tak nie cieszy bo Kajetan moze sie Lenka okazac:-)
. Ja się już nastawiam na chłopaka - i wolę mieć pewność, niż takie huśtawki....Idę dziś umówić się na połówkowe - to pewnie mi potwierdzą za jakieś 3 tygodnie...
Pusurek, Sabina, bliska77, anna maria, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gdybyście chciały trochę różowych ciuszkow to służe pomocą. Mogę podeslac, na strychu mam 9 kartonów
Pusurek, Sabina, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:U mnie 5 kg na plusie - ja to jak zwykle muszę najwięcej.....niech to szlag
Bozia, idziesz na rekord!
Ja sie zawzielam, ze nie przytyje bardziej niz to potrzebne, katowalam sie Chodakowska tyle czasu, to nie chcialam teraz tego zmarnowac. Nie jem wiecej niz trzeba, prawie w ogole nie jem slodyczy, duzo pije wody. Jestem zdziwiona, bo celulit zaczal mi ostatnio znikac, a spodziewalam sie, ze raczej bedzie odwrotnie. No i cwicze, po okresie polegiwania i uwazania na siebie zasuwam teraz z gruba pania na YT.Reni, Bozia3, Simba, bliska77, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pociesz sie, ze inni musieli do swojej fabryki pojechac i siedza zaglebieni w papierach. Ty przynajmniej w domu jestes i mozesz w przerwie piroga skleic..
A ja to jeszcze moge dzis rykoszetem oberwac, albo bomba czy cos..
No wiem wiem, a nawet moge sie napic.
Chociaz w pracy tez moge
Wlasnie, uwazaj Ty tam. Dobrze jeszcze ze nie siedzisz w Madou TR -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja wzięłabym wszystkie różowe chętnie - niech się Pusurek wypcha ze swoimi niebieskimi...ale w obecnej sytuacji niestety muszę zadowolić się innymi kolorami
Chetnie sie powypycham!Dziewczynkom slicznie jest w blekitnym, czy blondyneczkom czy ciemniejszym!
Reni, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość