X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O co, o co? Co sadzi o ostatnich wydarzeniach politycznych, albo po ile u niej w sklepie jajka? Jest tyle pytan..;)

Czy oglada Bitwe o dom? Na ktora chodzi w niedziele do kosciola? Czy robi rosol z makaronem czy lanymi kluskami?

Kochane, jezeli ktoras problem z ulozeniem listy pytan do poloznej, to ja chetnie pomoge. ;) Glupawka nadchodzi wielkimi krokami! :D

Sabina, anna maria, Simba, caffe, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 22:06

anna maria, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie plci, to moja corka miala byc przeciez adasiem :-) i nawet jak okolo 20 tygodnia lekarka mowila mi ze to pipka nie siusiak jakos do mnie nie trafialo, teraz tez jeszcze sie nie nastawiam, 7go kwietnia ide do mojej gin jak znowu potwierdzi dziewczynke wtedy dopiero zaczne przetrzasac grzebalucha na strychu :-) a w ogole to ide z corcia, bo bardzo chce zobaczyc dzidzie w brzuchu :-)

Pusurek, Sabina, anna maria, Reni, malgos741, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malao tego bede bardzo chujowa matka ,bo nie bede karmic cyckiem,moje zdecydowanie sie na cc jest po tym jaki mialm porod z synem (tak wiem kazde dziecko inaczej sie rodzi)ale ja mam to caly czas w pamieci .A jak mala sobie przyspieszy wyjscie to wtedy bede sie martwic narazie o tym nie mysle.

bliska77, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, a mialam tez strasznie ciezki porod z corka, kiedys o tym pisalam, nie bede znowu opisywac szczegolow, m.in. pepowina przecinana w srodku, popekane zebra i 6kpt corki ale jakos cholernie przezywam zastrzyk w moj pokrzywiony kregislup, mialam juz ta watpliwa przyjemnosc przy operacji stopy i nie mogli mi trafic bo mam powaznie skrzywiony ze zmianami zwyrdnieniowymi kregoslup (bylam prostowana, zaliczalam gorset i prostotrzymacz bo robil mi sie garb) i chyba dlatego bardziej niz zmeczenia i bolu, boje sie zzo, pamietam jak po nim dwa tygodnie mialam praktycznie wyjete z zycia, a duzo by pisac, co ma byc to bedzie, poki co nastawiam sie na porod sn

Sabina, anna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole mialam zapytac zaciazone, jak tam Wasza waga?

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, Twoja wiadomosc to tylko potwierdzenie faktu, ze najdziwniejsze scenariusze pisze samo zycie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:49

Sabina, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gupek ;-)
    paszczakin wrote:
    Reni, ale tak serio- po kiego Ty masz spotkanie z polozna? porod juz planujesz?

anna maria lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co... hahah ja to nie zauważam takich rzeczy jak ciąże..
    wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka z byłej pracy ma syna 2 lata czyli była w ciąży i na macierzyńskim hahaah jakoś mi to umknęło..
    albo mijam się na klatce z sąsiadką a ona z nosidełkiem .. kurcze ale kiedy zdążyła urodzić ..

może dlatego spokojniej śpię ;-) bo nie martwię się, że dookoła wszystkie w ciąży a ja nie .. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif

Sabina, anna maria, Pusurek, Simba, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah ale ja nie mam spotkania z położną.. to Anna Maria
    chociaż nie ..miałam wczoraj z 2 ale one robiły wywiad środowiskowy dla kliniki ;-)

ja mówię, że już teraz będę sobie zapisywać pytania w tym i Wasze, że na przyszłość jak będzie trzeba to czarna dziura mnie nie zaskoczy..
    paszczakin wrote:
    ale ja serio pytam! jaki jest cel tego spotkania?

Sabina, anna maria, Pusurek, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Ja ma 4 kg na plusie ,wiec chyby nie jest tak zle,marzy mi sie ogolnie 10 kg przytyc ale czy to mozliwe?

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

U mnie + 1,5 kg.

bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezzzzzzzzzusie ... Caffe przestraszyłam się, że @ dostałaś.. kurwa aż mi prolaktyna znowu poszła w górę
    https://ovufriend.pl/wykres,ff542064f9f999b5b85d639b255aabe3.html

Sabina, Simba, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia mi tez gin mowil na 99%Gustaw i jajka tez widzialam wiec niech sie Twoj tak nie cieszy bo Kajetan moze sie Lenka okazac:-)
    Anna Maria nie rób mi tego :). Ja się już nastawiam na chłopaka - i wolę mieć pewność, niż takie huśtawki....Idę dziś umówić się na połówkowe - to pewnie mi potwierdzą za jakieś 3 tygodnie...

Pusurek, Sabina, bliska77, anna maria, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U mnie + 1,5 kg.
    U mnie 5 kg na plusie - ja to jak zwykle muszę najwięcej.....niech to szlag

Reni, Pusurek, Sabina, bliska77, anna maria, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Gdybyście chciały trochę różowych ciuszkow to służe pomocą. Mogę podeslac, na strychu mam 9 kartonów :-P
    Ja wzięłabym wszystkie różowe chętnie - niech się Pusurek wypcha ze swoimi niebieskimi...ale w obecnej sytuacji niestety muszę zadowolić się innymi kolorami :)

Pusurek, Sabina, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia weź różowe przecież w wózku i tak nie widać czy chłopiec czy dziewczynka ;-)

Pusurek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    U mnie 5 kg na plusie - ja to jak zwykle muszę najwięcej.....niech to szlag

Bozia, idziesz na rekord! ;)
    Ja sie zawzielam, ze nie przytyje bardziej niz to potrzebne, katowalam sie Chodakowska tyle czasu, to nie chcialam teraz tego zmarnowac. Nie jem wiecej niz trzeba, prawie w ogole nie jem slodyczy, duzo pije wody. Jestem zdziwiona, bo celulit zaczal mi ostatnio znikac, a spodziewalam sie, ze raczej bedzie odwrotnie. No i cwicze, po okresie polegiwania i uwazania na siebie zasuwam teraz z gruba pania na YT. :)

Reni, Bozia3, Simba, bliska77, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pociesz sie, ze inni musieli do swojej fabryki pojechac i siedza zaglebieni w papierach. Ty przynajmniej w domu jestes i mozesz w przerwie piroga skleic..

A ja to jeszcze moge dzis rykoszetem oberwac, albo bomba czy cos..

No wiem wiem, a nawet moge sie napic.
    Chociaz w pracy tez moge ;)
    Wlasnie, uwazaj Ty tam. Dobrze jeszcze ze nie siedzisz w Madou TR

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja wzięłabym wszystkie różowe chętnie - niech się Pusurek wypcha ze swoimi niebieskimi...ale w obecnej sytuacji niestety muszę zadowolić się innymi kolorami :)

Chetnie sie powypycham! :D Dziewczynkom slicznie jest w blekitnym, czy blondyneczkom czy ciemniejszym! :)

Reni, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2719 2720 2721 2722 2723 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ