35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Najwyżej Adaś będzie w różowych bodziakach, ale nie martw się nie będzie pamiętał
Moja Mama była gotowa kłócić się z gin jak stwierdziła że będzie córka. Moja mama do porodu twierdziła że urodze syna
W jakich rozowych, w jakich rozowych, pytam?
Helenka w zyciu nie bedzie miala nic rozowego, u nas blekity i niebieskosci rzadza niezaleznie od plci!
Jak mi usg za tydzien pokaze, ze to chlopak, to tez sie bede klocic!Sabina, caffe, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:To ja tu z sercem na dłoni i proszę...
Juz sobie wyobrazilam siebie nurzajaca sie w 9 kartonach z rozowymi ciuszkami
Ale, Sabina, chyba tylko ja jestem taka nienormalna, na pewno ktos by sie uchachal na maxa z rozu w kartonach
No, ale jak to jednak Adam, no to jak? Zrozum czlowieka!
samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiemy też, że niektóre kocmouchy wyglądały też źle przed ciążą..
Bursztyn wrote:mysle ze to jest indywidualna sprawa, niektore babki dobrze nie wygladaja a inne wygladaja swietniePusurek, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale ten czas leci
Caffe ale nie 1 czerwca.. moja siostra się wtedy urodziła .. nie rób tego dziecku ..no urodziny w dzień dziecka .. fatalna sprawa dla malucha .. hahah
caffe wrote:To skoro u Ciebie był taki poślizg, to mój może się urodzić 1 czerwcaTeż bym chciała ładną datę 6.06 lub 14.06.2014
caffe, bliska77, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A to nie wlasnie odwrotnie? Bo Belly pokazuje mi, ze: Jesteś w 18 tygodniu ciąży
(17 tyg. i 2 dni) Miesiąc: 5 Trymestr: 2
Lekarz liczy jeszcze inaczej, bo u niego to wypada, ze 16 + 2, wiec sie w ogole nie znaW koncu to ja wiem, kiedy machnelam to dziecko, nie?
I usg mowi to samo co ja, wiec my dwoje nie mozemy sie mylic
anna maria, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie no nadal skiełczą, że są brzydkie z żyłami na wierzchu więc im wierzymy na słowo
Pusurek wrote:Ale potem wskoczyly na level wyzej ( ciaza ) i wypieknialy?anna maria, Pusurek, Simba, iwcia77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale ten czas leci
Caffe ale nie 1 czerwca.. moja siostra się wtedy urodziła .. nie rób tego dziecku ..no urodziny w dzień dziecka .. fatalna sprawa dla malucha .. hahahanna maria lubi tę wiadomość
-
kurcze tak Was czytam i myślę sobie, że już teraz zacznę sobie spisywać o co będę chciała się zapytać.. bo ja na takich spotkaniach mam czarną dziurę i nie mogę sobie przypomnieć pytańanna maria wrote:Witam dziewczyny u mnie tez slonecznie i bardzo dobrze zaraz mi lepiej.Dzis pierwsze spotkanie z polozna szczerze mowiac to nawet nie wiem o co ja zapytac.
anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny u mnie tez slonecznie i bardzo dobrze zaraz mi lepiej.Dzis pierwsze spotkanie z polozna szczerze mowiac to nawet nie wiem o co ja zapytac.
Reni, Pusurek, Sabina, anna maria, iwcia77, Żanet, Mega lubią tę wiadomość