35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Iwone, ale ostatnie zdanie mówi też dużo o tendencjach. To panie naciskają na taki poród....
A wskazania medyczne - bo szyjka się nie rozwiera, to chyba indywidualna sprawa... Ja się tam nie znam, wolałabym naturalnie rodzić - ale jak mi każą - tak zrobię...Bozia3, bliska77, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Moja córka miała termin na 16.06 a urodziła się 30.05
. Jak na zamówienie bo chciałam żeby miała ładna datę urodzin. Głupie wiem
Też bym chciała ładną datę 6.06 lub 14.06.2014
Sabina, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:teoria z tętnem płodu nie sprawdza się - za każdym razem miałam ponad 150 i jest chłopiec - więc obalić należy kolejny mit
Kurcze, a ja mam zawsze ponizej 150, to znaczy, ze to nie Helenka? Wczoraj spotkalam znajomego, ktory jest z poludnia Europy i on do mnie tekstem: Slicznie wygladasz, wiec bedzie chlopak, bo urody nie zabral.
Szczeka mi opadla, bo myslalam, ze to taki polski przesad.
No i kolejny, ze to chlopak...
Dzien dobry, w ogole!caffe, Sabina, samira, bliska77, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:U mnie juz 18, ale jeszcze sie slimaczy. Mowisz, ze zaraz ruszy?
Jeszcze się nie obejrzałam, a kolejny tydzień na liczniku na plus
Sabina, Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Licząc nie po lekarskiemu, to u Ciebie 19tc
A to nie wlasnie odwrotnie? Bo Belly pokazuje mi, ze: Jesteś w 18 tygodniu ciąży
(17 tyg. i 2 dni) Miesiąc: 5 Trymestr: 2
Lekarz liczy jeszcze inaczej, bo u niego to wypada, ze 16 + 2, wiec sie w ogole nie znaW koncu to ja wiem, kiedy machnelam to dziecko, nie?
I usg mowi to samo co ja, wiec my dwoje nie mozemy sie mylic
Sabina, caffe, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość