35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:No i dlatego chciałabym, zanim urosnę. Potem się zobaczy. Przed ciążą ćwiczyłam 3 razy w tygodniu.
Twój brzuszek jest imponujący!
Mysza, może sie zastanów jeszcze....może lepsza opcja byłoby chuchać dmuchać i duzo lezeć....w naszym wieku tak łatwo sie nie zachodzi -
Żanet wrote:Iwone,
ładny awatarek, czy to ta wiewiórka, co wczoraj chciała popełnić samobójstwo przed oknem Bursztyna ?EwaT, Bozia3, bliska77, Bursztyn, Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Mysza, może sie zastanów jeszcze....może lepsza opcja byłoby chuchać dmuchać i duzo lezeć....w naszym wieku tak łatwo sie nie zachodzi
Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.
http://www.picolino.pl/grafik_zajec -
Pytałam swojej ginki dziś - czy ze względu na wiek mam wskazanie do cesarki? Była wielce zaskoczona, że o to pytam - bo co ma wiek do tego? Wskazania są zupełnie inne - i jeśli nic się nie będzie działo - jak najbardziej mam rodzić naturalnie - więc już nic z tego nie wiem
samira, bliska77, Żanet, Sabina, megan8, grosza, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.
Ja basen tez odpuscilam, bo mam podobnie jak Ty, ale mozna uzywac tampony z probiotykiem. Jak juz sie koniecznie ma cisnienie na plywanie, to one pewnie moga troche pomoc przeciw infekcji.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bozia, a ja patrze na ten Twoj awatar i patrze, i mam zdecydowanie mniejszy brzuch. Dlaczego niby? O Ewce nie wspomne, bo ona to wyglada jakby miala jutro jechac na porodowke
iwcia77, Pusurek, samira, Żanet, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Pytałam swojej ginki dziś - czy ze względu na wiek mam wskazanie do cesarki? Była wielce zaskoczona, że o to pytam - bo co ma wiek do tego? Wskazania są zupełnie inne - i jeśli nic się nie będzie działo - jak najbardziej mam rodzić naturalnie - więc już nic z tego nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny