X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dzieki, może troche zanadto imponujący...gdzie tam 9ty miesiąc
    no ale co robić, jeść smakuje, mały rosnie...chociaz wage ma w normie jak narazie..
    E, ladny bebenek!

EwaT, Żanet, Bozia3, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    No i dlatego chciałabym, zanim urosnę. Potem się zobaczy. Przed ciążą ćwiczyłam 3 razy w tygodniu.

Twój brzuszek jest imponujący!

Mysza, może sie zastanów jeszcze....może lepsza opcja byłoby chuchać dmuchać i duzo lezeć....w naszym wieku tak łatwo sie nie zachodzi ;)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Reni super wieści :-)

Bozia3, samira, Reni lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Iwone,
    ładny awatarek, czy to ta wiewiórka, co wczoraj chciała popełnić samobójstwo przed oknem Bursztyna ? :)
    Taak, to ta sama, uratowałam ją przed popełnieniem samobójstwa :D

EwaT, Bozia3, bliska77, Bursztyn, Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzieki
    ja już wymiękam a córcia to nie im czy nie od zębów, bo dwa stałe jej wyrastają i ma skoki temperatury do 39 a do lekarza za cholerę nie mogę się dodzwonić
    Aga, jak na ząbki to temperatura za wysoka.

bliska77 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Mysza, może sie zastanów jeszcze....może lepsza opcja byłoby chuchać dmuchać i duzo lezeć....w naszym wieku tak łatwo sie nie zachodzi ;)

Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.
    Jeśli szukasz w Krakowie - to ja też miałam ten kłopot - jedynie Picolino na Lea ma jakiś rozsądny czas....

http://www.picolino.pl/grafik_zajec

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam swojej ginki dziś - czy ze względu na wiek mam wskazanie do cesarki? Była wielce zaskoczona, że o to pytam - bo co ma wiek do tego? Wskazania są zupełnie inne - i jeśli nic się nie będzie działo - jak najbardziej mam rodzić naturalnie - więc już nic z tego nie wiem

samira, bliska77, Żanet, Sabina, megan8, grosza, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Ja basen tez odpuscilam, bo mam podobnie jak Ty, ale mozna uzywac tampony z probiotykiem. Jak juz sie koniecznie ma cisnienie na plywanie, to one pewnie moga troche pomoc przeciw infekcji.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, a ja patrze na ten Twoj awatar i patrze, i mam zdecydowanie mniejszy brzuch. Dlaczego niby? O Ewce nie wspomne, bo ona to wyglada jakby miala jutro jechac na porodowke :P

iwcia77, samira, bliska77, Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, a ja patrze na ten Twoj awatar i patrze, i mam zdecydowanie mniejszy brzuch. Dlaczego niby? O Ewce nie wspomne, bo ona to wyglada jakby miala jutro jechac na porodowke :P
    Ja mam generalnie tendencje do tycia - więc może szybciej mi wszystko rośnie. Przytyłam już 5 kg - dupsko mi urosło, uda no i w ogóle wszystko. Prawda jest też taka, że teraz prawie się nie pilnuję - mam ochotę to jem i słodkie i chleb. Po urodzeniu wezmę się za siebie na całego

iwcia77, Pusurek, samira, Żanet, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pytałam swojej ginki dziś - czy ze względu na wiek mam wskazanie do cesarki? Była wielce zaskoczona, że o to pytam - bo co ma wiek do tego? Wskazania są zupełnie inne - i jeśli nic się nie będzie działo - jak najbardziej mam rodzić naturalnie - więc już nic z tego nie wiem
    Boziu bo nie jesteś pierworódką jak Ewa.

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

nie strasz
    dla Tomcia raczej nie był by to dobry pomysł..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Ale podobno po takich dlugich przerwach jak u nas, to kolejny porod to prawie jak pierwszy.

grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie strasz
    dla Tomcia raczej nie był by to dobry pomysł..

No niech Tomcio siedzi. Ale jak chcesz wygladac za kolejne 10 tygodni? :P Podporka pod brzuch bedzie Ci potrzebna :P

Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No niech Tomcio siedzi. Ale jak chcesz wygladac za kolejne 10 tygodni? :P Podporka pod brzuch bedzie Ci potrzebna :P

a co mam robić? zacząć sie głodzić? i co to da?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja coś czuję, że w okolicach 30 tygodnia to i tak będę mieć większy...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    A co grozi pierworódce po 40?

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a co mam robić? zacząć sie głodzić? i co to da?
    przecież przytyłaś przepisowo - mniej niż 10 kg i poszło w brzuch - tylko się cieszyć....

bliska77, EwaT lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu opisują poród po 40

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/ciaza-po-40-zalety-i-wady-poznego-macierzynstwa_38788.html

‹‹ 2714 2715 2716 2717 2718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ