35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyE, ladny bebenek!EwaT wrote:dzieki, może troche zanadto imponujący...gdzie tam 9ty miesiąc
no ale co robić, jeść smakuje, mały rosnie...chociaz wage ma w normie jak narazie..
EwaT, Żanet, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No i dlatego chciałabym, zanim urosnę. Potem się zobaczy. Przed ciążą ćwiczyłam 3 razy w tygodniu.
Twój brzuszek jest imponujący!
Mysza, może sie zastanów jeszcze....może lepsza opcja byłoby chuchać dmuchać i duzo lezeć....w naszym wieku tak łatwo sie nie zachodzi
-
Bozia, Reni super wieści

Bozia3, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Taak, to ta sama, uratowałam ją przed popełnieniem samobójstwaŻanet wrote:Iwone,
ładny awatarek, czy to ta wiewiórka, co wczoraj chciała popełnić samobójstwo przed oknem Bursztyna ?
EwaT, Bozia3, nick nieaktualny, Bursztyn, Żanet, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga, jak na ząbki to temperatura za wysoka.agafbh wrote:dzieki
ja już wymiękam a córcia to nie im czy nie od zębów, bo dwa stałe jej wyrastają i ma skoki temperatury do 39 a do lekarza za cholerę nie mogę się dodzwonić
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:Mysza, może sie zastanów jeszcze....może lepsza opcja byłoby chuchać dmuchać i duzo lezeć....w naszym wieku tak łatwo sie nie zachodzi

Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Jeśli szukasz w Krakowie - to ja też miałam ten kłopot - jedynie Picolino na Lea ma jakiś rozsądny czas....mysza1975 wrote:Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.
http://www.picolino.pl/grafik_zajec -
Pytałam swojej ginki dziś - czy ze względu na wiek mam wskazanie do cesarki? Była wielce zaskoczona, że o to pytam - bo co ma wiek do tego? Wskazania są zupełnie inne - i jeśli nic się nie będzie działo - jak najbardziej mam rodzić naturalnie - więc już nic z tego nie wiem
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, megan8, grosza, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Basen jest najlepszy, ale moja gina odradza, ze względu na czystość wody. Mi i bez ciąży lubiło się coś po basenie przyplątać, więc sobie daruję.
Ja basen tez odpuscilam, bo mam podobnie jak Ty, ale mozna uzywac tampony z probiotykiem. Jak juz sie koniecznie ma cisnienie na plywanie, to one pewnie moga troche pomoc przeciw infekcji.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, a ja patrze na ten Twoj awatar i patrze, i mam zdecydowanie mniejszy brzuch. Dlaczego niby? O Ewce nie wspomne, bo ona to wyglada jakby miala jutro jechac na porodowke
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja mam generalnie tendencje do tycia - więc może szybciej mi wszystko rośnie. Przytyłam już 5 kg - dupsko mi urosło, uda no i w ogóle wszystko. Prawda jest też taka, że teraz prawie się nie pilnuję - mam ochotę to jem i słodkie i chleb. Po urodzeniu wezmę się za siebie na całegoPusurek wrote:Bozia, a ja patrze na ten Twoj awatar i patrze, i mam zdecydowanie mniejszy brzuch. Dlaczego niby? O Ewce nie wspomne, bo ona to wyglada jakby miala jutro jechac na porodowke

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boziu bo nie jesteś pierworódką jak Ewa.Bozia3 wrote:Pytałam swojej ginki dziś - czy ze względu na wiek mam wskazanie do cesarki? Była wielce zaskoczona, że o to pytam - bo co ma wiek do tego? Wskazania są zupełnie inne - i jeśli nic się nie będzie działo - jak najbardziej mam rodzić naturalnie - więc już nic z tego nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny