35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a ja nie wiem, jaka matka bede.. nie znosze syfu miejskiego, nie dotykam klamek, poreczy, ludzi, ale juz jak mi kielbacha we wlasnym ogrodzie z grila na ziemie spadnie to podniose i juz. A w okolicy dziesiatki kotow.
Jak dziecie ziemi troche zezre, bo sie wywali, to mu buzi tez nie wyparzePodczas zabawy na dworze brudne dziecko to dziecko szczesliwe- czasami jak spedze dzien w ogrodzie, w trawie, na ziemi, na sloncu, skora nabiera takiego zapachu jak w dziecinstwie- slonca i piasku. Uwielbiam
Kielbaska z ziemi mowiszBo tak to wlasnie jest, Twoj ogrodek jest bardziej czysty niz inne ogrodki, wiec mniej grozny
Dokladnie tak samo jest z domowym zwierzakiem, ma domowy, wlasny brud i on wcale nie jest szkodliwy
-
Bozia jednym słowem wysterowalas Bursztyna w przydziale i teraz ona będzie miała core haha
Gratulacjebliska77, samira, Mango, Bozia3, Simba, Sabina, Żanet, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hehehe, nic z tego, mamy juz zalatwiona zamiane
bliska77, moremi, Żanet, malgos741, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:cholera..ale Ty masz Włocha - jak Ci wyjdzie czarna dziewczynka i my się zamienimy to będzie podejrzane...
moremi, Bozia3, Simba, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia najważniejsze że chłopak zdrowy
Sześć lat temu kiedy sie dowiedziałam, że znowu jajka, to się troszkę podłamałam, bo byłam pewna że będę miała córę. Z czasem przywykłam, ale gdybym miała mieć trzeciego syna, to chyba bym już odpuściła.
No chyba że Burszytnek urodzi córę i się ew. ze mną zamieni
Bursztynku, rodzę ładnych synówWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 18:28
samira, bliska77, Sabina, Żanet, Bozia3, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoziu serdeczne gratulacje
Super
Tak się cieszę, że synek zdrowy
Reni z radością przeczytałam wieści od CiebieAż się dzień zrobił milszy
Teraz to juz z górki, lada moment i pstryk będzie brzuch
Czego serdecznie życzę Tobie i wszystkim starającym się
Bozia3, samira, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość