X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Byłam u ginki :). Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen. Mogę współżyć i chodzić do pracy :).

Dziecko ma 10,03 cm od głowy do pupy, ginka złapała również stopę - super fotka -1,70 cm. Zrobiła też zdjęcie 3d - jaka masakreska - wygląda toto jak kijanka - paskudztwo straszne - ale pocieszyła mnie, że niedługo wszystko się zmieni...

Znam płeć na 99 %. Pisać jaka? Czy jakieś Wasze sugestie? :)

Bozia super wiadomości :D

stawiam na dziewuszkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 16:30

peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no ja jestem na zapachy wyczulona a perfumy to mój fetysz ;-)
    to tak jak u mnie siostro! :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Byłam u ginki :). Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen. Mogę współżyć i chodzić do pracy :).

Dziecko ma 10,03 cm od głowy do pupy, ginka złapała również stopę - super fotka -1,70 cm. Zrobiła też zdjęcie 3d - jaka masakreska - wygląda toto jak kijanka - paskudztwo straszne - ale pocieszyła mnie, że niedługo wszystko się zmieni...

Znam płeć na 99 %. Pisać jaka? Czy jakieś Wasze sugestie? :)
    hurra!!!! :)
    Lenka? :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajetan :) Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..:).

Widzisz Bursztyn - mam formę na chłopaków...;)

Bursztyn, samira, bliska77, Pusurek, paszczakin, EwaT, Iwone, Mango, moremi, gosia7122, Żanet, malgos741, megan8, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajetan :) Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..:).

Gratuluję Kajetana <3

Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

gratuluje! :) no wiem, ze chcialas Lenke....ale moze nie bylo widac dokladnie?
    przyznam sie, ze polecialam do Twojego wykresu sprawdzic kiedy bylo bzykanie i napawa mnie to otucha :)

Bozia3, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    gratuluje! :) no wiem, ze chcialas Lenke....ale moze nie bylo widac dokladnie?
    przyznam sie, ze polecialam do Twojego wykresu sprawdzic kiedy bylo bzykanie i napawa mnie to otucha :)
    wszystko dokładnie było widać - mam zdjęcie jajek i ginka powiedziała, że to praktycznie w 100 % :).

Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wszystko dokładnie było widać - mam zdjęcie jajek i ginka powiedziała, że to praktycznie w 100 % :).
    jakby co, i sprawy potoczyly sie ie do konca po mojej mysli to oferta z zamiana nadal jest aktualna ;)

bliska77, Bozia3, samira, Mango, moremi, Żanet, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

wspaniale :-), ogromne gratulacje

Bozia3, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeeeesu ale miałam wizję
    matka ujarana dziecku z pieluchy się ulewa..chusta przecieka..
    ;-)
    Nie zapomnij dodac, ze w chuscie kot, moze byc tez upalony ;) :P

Reni, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Boziu :)

i witam Was Wszystkie :)
    Pozdrawiam z mojej szarówki - czyli deszczowego miasta.

Bozia3, Sabina, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, gratulacje, moze to teraz wysyp chlopakow mamy na forum? ;) Wojna idzie czy co? :P
    Mam nadzieje, ze ja za tydzien przerwe ta passe i obwieszcze, ze mam Helenke :)

Simba, bliska77, samira, Bozia3, Żanet, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Byłam u ginki :). Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen.

To teraz mozesz sie pogibac z pania z brzuchem. :) Naprawde jest fajna :)

http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - gratulacje!

Bozia3 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie też nie śmierdzi.. pieseł jest wyprany posłania wypachnione
    mieszkanie wietrzone.. ale sierścia czytaj kota zawsze wyczuję

ale u Ciebie śmierdzi rybkami...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzieki za pocieszenie, będę czujna ;-) (córka jest pod stałą opieką pulmonologa i niestety czasem nie obywa się bez inhalacji ze sterydami ale to już w skrajnych przypadkach), najbardziej uczulona jest na orzechy i kurz no i lekarz uświadomił nam co to są alergie krzyżowe (u nas się sprawdza) jak któraś z Was jest zainteresowana to wujek google na pewno pomoże ;)

U mnie alergie krzyzowa zaprezentowala corka, co ciekawe, jako maluch wiedziala (!) co ja uczula. Jednym z pierwszych posilkow wiadomo jest jabluszko, pyszne, slodkie, sama bym zjadla caly sloiczek. A ona nie i nie. Pluje i sie wykrzywia. Okazalo sie potem, ze jest okres pylenia brzozy, na ktory byla uczulona ( o czym dowiedzialam sie pozniej ), a brzoza krzyzuje sie wlasnie z jablkiem.
    Ja sama jako dziecko nienawidzilam mleka, a potem sie okazalo, ze mialam prawodpodobnie skaze bialkowa...
    I jak tu nie mowic o intuicji dzieci? ;)

bliska77, samira, Bursztyn, Reni, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, gratulacje, moze to teraz wysyp chlopakow mamy na forum? ;) Wojna idzie czy co? :P
    Mam nadzieje, ze ja za tydzien przerwe ta passe i obwieszcze, ze mam Helenke :)
    w obliczu sytuacji z Ukraina to chyba nawet wcale nie jest takie śmieszne .....niestety

samira, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    w obliczu sytuacji z Ukraina to chyba nawet wcale nie jest takie śmieszne .....niestety
    to samo chciałam napisać,mało śmieszna sytuacja

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U mnie alergie krzyzowa zaprezentowala corka, co ciekawe, jako maluch wiedziala (!) co ja uczula. Jednym z pierwszych posilkow wiadomo jest jabluszko, pyszne, slodkie, sama bym zjadla caly sloiczek. A ona nie i nie. Pluje i sie wykrzywia. Okazalo sie potem, ze jest okres pylenia brzozy, na ktory byla uczulona ( o czym dowiedzialam sie pozniej ), a brzoza krzyzuje sie wlasnie z jablkiem.
    Ja sama jako dziecko nienawidzilam mleka, a potem sie okazalo, ze mialam prawodpodobnie skaze bialkowa...
    I jak tu nie mowic o intuicji dzieci? ;)
    dokładnie, dzieciaki często są mądrzejsze niż nam się wydaje

Pusurek lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

gratulacje Boziuchna :)

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 2711 2712 2713 2714 2715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ