X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Byłam u ginki :). Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen. Mogę współżyć i chodzić do pracy :).

Dziecko ma 10,03 cm od głowy do pupy, ginka złapała również stopę - super fotka -1,70 cm. Zrobiła też zdjęcie 3d - jaka masakreska - wygląda toto jak kijanka - paskudztwo straszne - ale pocieszyła mnie, że niedługo wszystko się zmieni...

Znam płeć na 99 %. Pisać jaka? Czy jakieś Wasze sugestie? :)

Bozia super wiadomości :D

stawiam na dziewuszkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 16:30

peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no ja jestem na zapachy wyczulona a perfumy to mój fetysz ;-)
    to tak jak u mnie siostro! :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Byłam u ginki :). Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen. Mogę współżyć i chodzić do pracy :).

Dziecko ma 10,03 cm od głowy do pupy, ginka złapała również stopę - super fotka -1,70 cm. Zrobiła też zdjęcie 3d - jaka masakreska - wygląda toto jak kijanka - paskudztwo straszne - ale pocieszyła mnie, że niedługo wszystko się zmieni...

Znam płeć na 99 %. Pisać jaka? Czy jakieś Wasze sugestie? :)
    hurra!!!! :)
    Lenka? :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajetan :) Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..:).

Widzisz Bursztyn - mam formę na chłopaków...;)

Bursztyn, samira, bliska77, Pusurek, paszczakin, EwaT, Iwone, Mango, moremi, gosia7122, Żanet, malgos741, megan8, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajetan :) Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..:).

Gratuluję Kajetana <3

Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

gratuluje! :) no wiem, ze chcialas Lenke....ale moze nie bylo widac dokladnie?
    przyznam sie, ze polecialam do Twojego wykresu sprawdzic kiedy bylo bzykanie i napawa mnie to otucha :)

Bozia3, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    gratuluje! :) no wiem, ze chcialas Lenke....ale moze nie bylo widac dokladnie?
    przyznam sie, ze polecialam do Twojego wykresu sprawdzic kiedy bylo bzykanie i napawa mnie to otucha :)
    wszystko dokładnie było widać - mam zdjęcie jajek i ginka powiedziała, że to praktycznie w 100 % :).

Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wszystko dokładnie było widać - mam zdjęcie jajek i ginka powiedziała, że to praktycznie w 100 % :).
    jakby co, i sprawy potoczyly sie ie do konca po mojej mysli to oferta z zamiana nadal jest aktualna ;)

bliska77, Bozia3, samira, Mango, moremi, Żanet, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

wspaniale :-), ogromne gratulacje

Bozia3, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeeeesu ale miałam wizję
    matka ujarana dziecku z pieluchy się ulewa..chusta przecieka..
    ;-)
    Nie zapomnij dodac, ze w chuscie kot, moze byc tez upalony ;) :P

Reni, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Boziu :)

i witam Was Wszystkie :)
    Pozdrawiam z mojej szarówki - czyli deszczowego miasta.

Bozia3, Sabina, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, gratulacje, moze to teraz wysyp chlopakow mamy na forum? ;) Wojna idzie czy co? :P
    Mam nadzieje, ze ja za tydzien przerwe ta passe i obwieszcze, ze mam Helenke :)

Simba, bliska77, samira, Bozia3, Żanet, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Byłam u ginki :). Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen.

To teraz mozesz sie pogibac z pania z brzuchem. :) Naprawde jest fajna :)

http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - gratulacje!

Bozia3 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie też nie śmierdzi.. pieseł jest wyprany posłania wypachnione
    mieszkanie wietrzone.. ale sierścia czytaj kota zawsze wyczuję

ale u Ciebie śmierdzi rybkami...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzieki za pocieszenie, będę czujna ;-) (córka jest pod stałą opieką pulmonologa i niestety czasem nie obywa się bez inhalacji ze sterydami ale to już w skrajnych przypadkach), najbardziej uczulona jest na orzechy i kurz no i lekarz uświadomił nam co to są alergie krzyżowe (u nas się sprawdza) jak któraś z Was jest zainteresowana to wujek google na pewno pomoże ;)

U mnie alergie krzyzowa zaprezentowala corka, co ciekawe, jako maluch wiedziala (!) co ja uczula. Jednym z pierwszych posilkow wiadomo jest jabluszko, pyszne, slodkie, sama bym zjadla caly sloiczek. A ona nie i nie. Pluje i sie wykrzywia. Okazalo sie potem, ze jest okres pylenia brzozy, na ktory byla uczulona ( o czym dowiedzialam sie pozniej ), a brzoza krzyzuje sie wlasnie z jablkiem.
    Ja sama jako dziecko nienawidzilam mleka, a potem sie okazalo, ze mialam prawodpodobnie skaze bialkowa...
    I jak tu nie mowic o intuicji dzieci? ;)

bliska77, samira, Bursztyn, Reni, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, gratulacje, moze to teraz wysyp chlopakow mamy na forum? ;) Wojna idzie czy co? :P
    Mam nadzieje, ze ja za tydzien przerwe ta passe i obwieszcze, ze mam Helenke :)
    w obliczu sytuacji z Ukraina to chyba nawet wcale nie jest takie śmieszne .....niestety

samira, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    w obliczu sytuacji z Ukraina to chyba nawet wcale nie jest takie śmieszne .....niestety
    to samo chciałam napisać,mało śmieszna sytuacja

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U mnie alergie krzyzowa zaprezentowala corka, co ciekawe, jako maluch wiedziala (!) co ja uczula. Jednym z pierwszych posilkow wiadomo jest jabluszko, pyszne, slodkie, sama bym zjadla caly sloiczek. A ona nie i nie. Pluje i sie wykrzywia. Okazalo sie potem, ze jest okres pylenia brzozy, na ktory byla uczulona ( o czym dowiedzialam sie pozniej ), a brzoza krzyzuje sie wlasnie z jablkiem.
    Ja sama jako dziecko nienawidzilam mleka, a potem sie okazalo, ze mialam prawodpodobnie skaze bialkowa...
    I jak tu nie mowic o intuicji dzieci? ;)
    dokładnie, dzieciaki często są mądrzejsze niż nam się wydaje

Pusurek lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

gratulacje Boziuchna :)

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 2711 2712 2713 2714 2715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ