35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Byłam u ginki
. Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen. Mogę współżyć i chodzić do pracy
.
Dziecko ma 10,03 cm od głowy do pupy, ginka złapała również stopę - super fotka -1,70 cm. Zrobiła też zdjęcie 3d - jaka masakreska - wygląda toto jak kijanka - paskudztwo straszne - ale pocieszyła mnie, że niedługo wszystko się zmieni...
Znam płeć na 99 %. Pisać jaka? Czy jakieś Wasze sugestie?
Bozia super wiadomości
stawiam na dziewuszkęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 16:30
peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Byłam u ginki
. Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen. Mogę współżyć i chodzić do pracy
.
Dziecko ma 10,03 cm od głowy do pupy, ginka złapała również stopę - super fotka -1,70 cm. Zrobiła też zdjęcie 3d - jaka masakreska - wygląda toto jak kijanka - paskudztwo straszne - ale pocieszyła mnie, że niedługo wszystko się zmieni...
Znam płeć na 99 %. Pisać jaka? Czy jakieś Wasze sugestie?
Lenka?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Kajetan
Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..
.
Widzisz Bursztyn - mam formę na chłopaków...Bursztyn, samira, bliska77, Pusurek, paszczakin, EwaT, Iwone, Mango, moremi, gosia7122, Żanet, malgos741, megan8, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Kajetan
Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..
.
Widzisz Bursztyn - mam formę na chłopaków...no wiem, ze chcialas Lenke....ale moze nie bylo widac dokladnie?
przyznam sie, ze polecialam do Twojego wykresu sprawdzic kiedy bylo bzykanie i napawa mnie to otuchaBozia3, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:gratuluje!
no wiem, ze chcialas Lenke....ale moze nie bylo widac dokladnie?
przyznam sie, ze polecialam do Twojego wykresu sprawdzic kiedy bylo bzykanie i napawa mnie to otucha.
Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wszystko dokładnie było widać - mam zdjęcie jajek i ginka powiedziała, że to praktycznie w 100 %
.
bliska77, Bozia3, samira, Mango, moremi, Żanet, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Byłam u ginki
. Po krwiaku nie ma śladu, ciąża rozwija się wzorcowo - mogę zapisać się na gimnastykę i basen.
To teraz mozesz sie pogibac z pania z brzuchem.Naprawde jest fajna
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dzieki za pocieszenie, będę czujna
(córka jest pod stałą opieką pulmonologa i niestety czasem nie obywa się bez inhalacji ze sterydami ale to już w skrajnych przypadkach), najbardziej uczulona jest na orzechy i kurz no i lekarz uświadomił nam co to są alergie krzyżowe (u nas się sprawdza) jak któraś z Was jest zainteresowana to wujek google na pewno pomoże
U mnie alergie krzyzowa zaprezentowala corka, co ciekawe, jako maluch wiedziala (!) co ja uczula. Jednym z pierwszych posilkow wiadomo jest jabluszko, pyszne, slodkie, sama bym zjadla caly sloiczek. A ona nie i nie. Pluje i sie wykrzywia. Okazalo sie potem, ze jest okres pylenia brzozy, na ktory byla uczulona ( o czym dowiedzialam sie pozniej ), a brzoza krzyzuje sie wlasnie z jablkiem.
Ja sama jako dziecko nienawidzilam mleka, a potem sie okazalo, ze mialam prawodpodobnie skaze bialkowa...
I jak tu nie mowic o intuicji dzieci?
bliska77, samira, Bursztyn, Reni, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bozia, gratulacje, moze to teraz wysyp chlopakow mamy na forum?
Wojna idzie czy co?
Mam nadzieje, ze ja za tydzien przerwe ta passe i obwieszcze, ze mam Helenkesamira, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:U mnie alergie krzyzowa zaprezentowala corka, co ciekawe, jako maluch wiedziala (!) co ja uczula. Jednym z pierwszych posilkow wiadomo jest jabluszko, pyszne, slodkie, sama bym zjadla caly sloiczek. A ona nie i nie. Pluje i sie wykrzywia. Okazalo sie potem, ze jest okres pylenia brzozy, na ktory byla uczulona ( o czym dowiedzialam sie pozniej ), a brzoza krzyzuje sie wlasnie z jablkiem.
Ja sama jako dziecko nienawidzilam mleka, a potem sie okazalo, ze mialam prawodpodobnie skaze bialkowa...
I jak tu nie mowic o intuicji dzieci?Pusurek lubi tę wiadomość