Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no chyba, że tak
    ja w Polsce sobie tego nie wyobrażam..
    do tego stopnia mnie to brzydzi, że staram sie nie dotykać poręczy fuu..
    Pusurek wrote:
    To pewnie kwestia tego co w glowie, a nie na ziemi ;) Tu gdzie mieszkam wode pije sie z kranu, powietrze jest swieze, oni tu chyba nie widza zagrozenia ze strony srodowiska. W stolicy mieszka wielu bezdomnych, jeszcze wiecej jest narkomanow, bo panstwo ich utrzymuje na super poziomie i akcja ze smoczkiem otartym o spodnie jest normalna. Ja nie mam tego problemu, bo nie zamierzam uzywac smoczka :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bo potem dziecko jest mniej wrazliwe, czy pies mniej sie lize po jajkach? ;)
    ta pierwsza opcja ;)
    Pusurek wrote:
    A co do pracowania i calej tej reszty to wrecz przeciwnie! Widze Ciebie jaka luzna mateczke, ktora puszcza Natanka na podloge w kuchni, zeby zobaczyl co ma tam Leon w misce i wolne w tym momencie rece wykorzystuje do otwarcia wina ;) :P
    i to jest prawidlowy obraz mojej osoby
    odtchnelam, bo poczulam sie jak Rozenkowa z Perfekcyjnej Pani domu ;)

nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i to jest prawidlowy obraz mojej osoby
    ;)

Tak mi sie wlasnie wydawalo ;) :P

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opinie nt chust są podzielone..
    ostatnio widziałam jakiś program w tv, że chusty są niezdrowe ..sama już nie wiem
    megan8 wrote:
    no nie wiem czy umiałabym wiązać taką chustę

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pieska będą rybki.. a jak nie zajdę w ciążę do 40 to kupię sobie znowu fretkę :-)
    samira wrote:
    a ja pieska ale chcę też rybki :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    megan to mi się wydaje ciekawe można nosić od urodzenia dzidzie i wygląda na solidne choć niedrogie http://allegro.pl/nosidlo-nosidelko-z-odblaskami-kieszonka-gratis-i4048960508.html nawet można nie wyjmując z niego dziecka karmić piersią :)

nick nieaktualny, megan8, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    to wcale nie jest takie łatwe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

Ja tez nie :D Ale to podobno kwestia paru razy i juz masz to we krwi. W tym tez sie wygodnie karmi, bo dziecko zamotane i nic nie widac, nie trzeba tez miec zadnej poduchy ani podkladac reki, bo dziecie sobie wisi.
    Ja rozkminiam wlasnie temat chust, bo maja wiele wiecej mozliwosci niz nosidelko.

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:09

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam pieska będą rybki.. a jak nie zajdę w ciążę do 40 to kupię sobie znowu fretkę :-)
    fretka super ale mówią ze wydziela niemiły zapach ,nie jest to skunks ale jednak :P

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Samira kocham cie
    <3 <3 <3 <3 <3 zaczerwieniłam się :)

megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:09

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    megan to mi się wydaje ciekawe można nosić od urodzenia dzidzie i wygląda na solidne choć niedrogie http://allegro.pl/nosidlo-nosidelko-z-odblaskami-kieszonka-gratis-i4048960508.html nawet można nie wyjmując z niego dziecka karmić piersią :)

Wyglada fajnie, ale, Megan, poszukaj opinii gdzies w necie. Wyglada fajnie, ale wiem na pewno, ze te, ktore maja szelki do noszenia dziecka rowniez na boku nie spelniaja swojej funkcji. Chodzi znowu o szelki, ktore sa piekielnie niewygodne.

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wyglada fajnie, ale, Megan, poszukaj opinii gdzies w necie. Wyglada fajnie, ale wiem na pewno, ze te, ktore maja szelki do noszenia dziecka rowniez na boku nie spelniaja swojej funkcji. Chodzi znowu o szelki, ktore sa piekielnie niewygodne.
    myślę ze jak co komu przypasuje ,jednemu będzie wygodnie wręcz super drugiemu będzie to przeszkadzało

nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ostatnio widziałam jakiś program w tv, że chusty są niezdrowe ..sama już nie wiem

Roznica miedzy nosidelkiem a chusta jest taka, ze w chuscie dziecko uklada sie jak chce, a nosidelko wymusza pozycje, z reguly przodem albo tylem, ew na plecach mamy, kiedy jest juz duze. W chuscie moze byc zwiniete, mozesz je tez spokojnie przelozyc jak chcesz z lewa na prawo, moze sie tez podczas snu krecic. Tego wszystkiego nie da sie zrobic w nosidelku.

megan8 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak każde zwierze ma swój zapach.. miałam 4 lata i wiem czym to się je i co zrobić zeby nie śmierdziało :-)
    to już psa bardziej czuję jak wchodze do domu niż jak frecia latała ..
    samira wrote:
    fretka super ale mówią ze wydziela niemiły zapach ,nie jest to skunks ale jednak :P

nick nieaktualny, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    był przypadek ze dziecko udusiło się w tej superowej chuście i to podobno nie z winy matki ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak każde zwierze ma swój zapach.. miałam 4 lata i wiem czym to się je i co zrobić zeby nie śmierdziało :-)
    to już psa bardziej czuję jak wchodze do domu niż jak frecia latała ..
    to fajnie wygląda jak taka fretkę na smyczy wyprowadzają na spacer :)

Reni a powiedz czy one są łagodne ,czy np. gryza ??

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnei coś w ten deseń.. że leży maluch bezwładnie.. że kobiety źle te chusty noszą itd..
    samira wrote:
    był przypadek ze dziecko udusiło się w tej superowej chuście i to podobno nie z winy matki ...

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli się je nauczy od małego, że nie wolno to nie.. chociaż obcych chcących wziąć je na ręce mogą potraktować ząbkami ;-)
    mój freciszon czekał aż weszłam do domu..stawał słupka i czekał aż się rozbiorę potem po nogawce na ręce i buzi ;-) eh kochane stworzenie..
    no ale nie polecam dla dzieci od 3 roku życia dlatego też póki planuję malucha nie biorę fretki
    samira wrote:
    to fajnie wygląda jak taka fretkę na smyczy wyprowadzają na spacer :)

Reni a powiedz czy one są łagodne ,czy np. gryza ??

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 2709 2710 2711 2712 2713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ