35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa no chyba, że tak
ja w Polsce sobie tego nie wyobrażam..
do tego stopnia mnie to brzydzi, że staram sie nie dotykać poręczy fuu..
Pusurek wrote:To pewnie kwestia tego co w glowie, a nie na ziemiTu gdzie mieszkam wode pije sie z kranu, powietrze jest swieze, oni tu chyba nie widza zagrozenia ze strony srodowiska. W stolicy mieszka wielu bezdomnych, jeszcze wiecej jest narkomanow, bo panstwo ich utrzymuje na super poziomie i akcja ze smoczkiem otartym o spodnie jest normalna. Ja nie mam tego problemu, bo nie zamierzam uzywac smoczka
samira, Pusurek, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bo potem dziecko jest mniej wrazliwe, czy pies mniej sie lize po jajkach?
Pusurek wrote:A co do pracowania i calej tej reszty to wrecz przeciwnie! Widze Ciebie jaka luzna mateczke, ktora puszcza Natanka na podloge w kuchni, zeby zobaczyl co ma tam Leon w misce i wolne w tym momencie rece wykorzystuje do otwarcia wina
odtchnelam, bo poczulam sie jak Rozenkowa z Perfekcyjnej Pani domuPusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
opinie nt chust są podzielone..
ostatnio widziałam jakiś program w tv, że chusty są niezdrowe ..sama już nie wiem
megan8 wrote:no nie wiem czy umiałabym wiązać taką chustęsamira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no nie wiem czy umiałabym wiązać taką chustę
Pusurek, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no nie wiem czy umiałabym wiązać taką chustę
Ja tez nieAle to podobno kwestia paru razy i juz masz to we krwi. W tym tez sie wygodnie karmi, bo dziecko zamotane i nic nie widac, nie trzeba tez miec zadnej poduchy ani podkladac reki, bo dziecie sobie wisi.
Ja rozkminiam wlasnie temat chust, bo maja wiele wiecej mozliwosci niz nosidelko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:megan to mi się wydaje ciekawe można nosić od urodzenia dzidzie i wygląda na solidne choć niedrogie http://allegro.pl/nosidlo-nosidelko-z-odblaskami-kieszonka-gratis-i4048960508.html nawet można nie wyjmując z niego dziecka karmić piersią
Wyglada fajnie, ale, Megan, poszukaj opinii gdzies w necie. Wyglada fajnie, ale wiem na pewno, ze te, ktore maja szelki do noszenia dziecka rowniez na boku nie spelniaja swojej funkcji. Chodzi znowu o szelki, ktore sa piekielnie niewygodne.samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wyglada fajnie, ale, Megan, poszukaj opinii gdzies w necie. Wyglada fajnie, ale wiem na pewno, ze te, ktore maja szelki do noszenia dziecka rowniez na boku nie spelniaja swojej funkcji. Chodzi znowu o szelki, ktore sa piekielnie niewygodne.
bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:opinie nt chust są podzielone..
ostatnio widziałam jakiś program w tv, że chusty są niezdrowe ..sama już nie wiem
Roznica miedzy nosidelkiem a chusta jest taka, ze w chuscie dziecko uklada sie jak chce, a nosidelko wymusza pozycje, z reguly przodem albo tylem, ew na plecach mamy, kiedy jest juz duze. W chuscie moze byc zwiniete, mozesz je tez spokojnie przelozyc jak chcesz z lewa na prawo, moze sie tez podczas snu krecic. Tego wszystkiego nie da sie zrobic w nosidelku.
megan8 lubi tę wiadomość
-
jak każde zwierze ma swój zapach.. miałam 4 lata i wiem czym to się je i co zrobić zeby nie śmierdziało
to już psa bardziej czuję jak wchodze do domu niż jak frecia latała ..
samira wrote:fretka super ale mówią ze wydziela niemiły zapach ,nie jest to skunks ale jednaksamira, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak każde zwierze ma swój zapach.. miałam 4 lata i wiem czym to się je i co zrobić zeby nie śmierdziało
to już psa bardziej czuję jak wchodze do domu niż jak frecia latała ..
Reni a powiedz czy one są łagodne ,czy np. gryza ??
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
no własnei coś w ten deseń.. że leży maluch bezwładnie.. że kobiety źle te chusty noszą itd..
samira wrote:był przypadek ze dziecko udusiło się w tej superowej chuście i to podobno nie z winy matki ... -
jeśli się je nauczy od małego, że nie wolno to nie.. chociaż obcych chcących wziąć je na ręce mogą potraktować ząbkami
mój freciszon czekał aż weszłam do domu..stawał słupka i czekał aż się rozbiorę potem po nogawce na ręce i buzieh kochane stworzenie..
no ale nie polecam dla dzieci od 3 roku życia dlatego też póki planuję malucha nie biorę fretki
samira wrote:to fajnie wygląda jak taka fretkę na smyczy wyprowadzają na spacer
Reni a powiedz czy one są łagodne ,czy np. gryza ??samira lubi tę wiadomość