X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no chyba, że tak
    ja w Polsce sobie tego nie wyobrażam..
    do tego stopnia mnie to brzydzi, że staram sie nie dotykać poręczy fuu..
    Pusurek wrote:
    To pewnie kwestia tego co w glowie, a nie na ziemi ;) Tu gdzie mieszkam wode pije sie z kranu, powietrze jest swieze, oni tu chyba nie widza zagrozenia ze strony srodowiska. W stolicy mieszka wielu bezdomnych, jeszcze wiecej jest narkomanow, bo panstwo ich utrzymuje na super poziomie i akcja ze smoczkiem otartym o spodnie jest normalna. Ja nie mam tego problemu, bo nie zamierzam uzywac smoczka :D

samira, Pusurek, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bo potem dziecko jest mniej wrazliwe, czy pies mniej sie lize po jajkach? ;)
    ta pierwsza opcja ;)
    Pusurek wrote:
    A co do pracowania i calej tej reszty to wrecz przeciwnie! Widze Ciebie jaka luzna mateczke, ktora puszcza Natanka na podloge w kuchni, zeby zobaczyl co ma tam Leon w misce i wolne w tym momencie rece wykorzystuje do otwarcia wina ;) :P
    i to jest prawidlowy obraz mojej osoby
    odtchnelam, bo poczulam sie jak Rozenkowa z Perfekcyjnej Pani domu ;)

Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i to jest prawidlowy obraz mojej osoby
    ;)

Tak mi sie wlasnie wydawalo ;) :P

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opinie nt chust są podzielone..
    ostatnio widziałam jakiś program w tv, że chusty są niezdrowe ..sama już nie wiem
    megan8 wrote:
    no nie wiem czy umiałabym wiązać taką chustę

samira, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pieska będą rybki.. a jak nie zajdę w ciążę do 40 to kupię sobie znowu fretkę :-)
    samira wrote:
    a ja pieska ale chcę też rybki :)

samira, Sabina, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    megan to mi się wydaje ciekawe można nosić od urodzenia dzidzie i wygląda na solidne choć niedrogie http://allegro.pl/nosidlo-nosidelko-z-odblaskami-kieszonka-gratis-i4048960508.html nawet można nie wyjmując z niego dziecka karmić piersią :)

Pusurek, megan8, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    to wcale nie jest takie łatwe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

Ja tez nie :D Ale to podobno kwestia paru razy i juz masz to we krwi. W tym tez sie wygodnie karmi, bo dziecko zamotane i nic nie widac, nie trzeba tez miec zadnej poduchy ani podkladac reki, bo dziecie sobie wisi.
    Ja rozkminiam wlasnie temat chust, bo maja wiele wiecej mozliwosci niz nosidelko.

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:09

samira, malgos741 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam pieska będą rybki.. a jak nie zajdę w ciążę do 40 to kupię sobie znowu fretkę :-)
    fretka super ale mówią ze wydziela niemiły zapach ,nie jest to skunks ale jednak :P

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Samira kocham cie
    <3 <3 <3 <3 <3 zaczerwieniłam się :)

megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:09

samira lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    megan to mi się wydaje ciekawe można nosić od urodzenia dzidzie i wygląda na solidne choć niedrogie http://allegro.pl/nosidlo-nosidelko-z-odblaskami-kieszonka-gratis-i4048960508.html nawet można nie wyjmując z niego dziecka karmić piersią :)

Wyglada fajnie, ale, Megan, poszukaj opinii gdzies w necie. Wyglada fajnie, ale wiem na pewno, ze te, ktore maja szelki do noszenia dziecka rowniez na boku nie spelniaja swojej funkcji. Chodzi znowu o szelki, ktore sa piekielnie niewygodne.

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wyglada fajnie, ale, Megan, poszukaj opinii gdzies w necie. Wyglada fajnie, ale wiem na pewno, ze te, ktore maja szelki do noszenia dziecka rowniez na boku nie spelniaja swojej funkcji. Chodzi znowu o szelki, ktore sa piekielnie niewygodne.
    myślę ze jak co komu przypasuje ,jednemu będzie wygodnie wręcz super drugiemu będzie to przeszkadzało

bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ostatnio widziałam jakiś program w tv, że chusty są niezdrowe ..sama już nie wiem

Roznica miedzy nosidelkiem a chusta jest taka, ze w chuscie dziecko uklada sie jak chce, a nosidelko wymusza pozycje, z reguly przodem albo tylem, ew na plecach mamy, kiedy jest juz duze. W chuscie moze byc zwiniete, mozesz je tez spokojnie przelozyc jak chcesz z lewa na prawo, moze sie tez podczas snu krecic. Tego wszystkiego nie da sie zrobic w nosidelku.

megan8 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak każde zwierze ma swój zapach.. miałam 4 lata i wiem czym to się je i co zrobić zeby nie śmierdziało :-)
    to już psa bardziej czuję jak wchodze do domu niż jak frecia latała ..
    samira wrote:
    fretka super ale mówią ze wydziela niemiły zapach ,nie jest to skunks ale jednak :P

samira, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    był przypadek ze dziecko udusiło się w tej superowej chuście i to podobno nie z winy matki ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak każde zwierze ma swój zapach.. miałam 4 lata i wiem czym to się je i co zrobić zeby nie śmierdziało :-)
    to już psa bardziej czuję jak wchodze do domu niż jak frecia latała ..
    to fajnie wygląda jak taka fretkę na smyczy wyprowadzają na spacer :)

Reni a powiedz czy one są łagodne ,czy np. gryza ??

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnei coś w ten deseń.. że leży maluch bezwładnie.. że kobiety źle te chusty noszą itd..
    samira wrote:
    był przypadek ze dziecko udusiło się w tej superowej chuście i to podobno nie z winy matki ...

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli się je nauczy od małego, że nie wolno to nie.. chociaż obcych chcących wziąć je na ręce mogą potraktować ząbkami ;-)
    mój freciszon czekał aż weszłam do domu..stawał słupka i czekał aż się rozbiorę potem po nogawce na ręce i buzi ;-) eh kochane stworzenie..
    no ale nie polecam dla dzieci od 3 roku życia dlatego też póki planuję malucha nie biorę fretki
    samira wrote:
    to fajnie wygląda jak taka fretkę na smyczy wyprowadzają na spacer :)

Reni a powiedz czy one są łagodne ,czy np. gryza ??

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 2709 2710 2711 2712 2713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ