35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Bozia najważniejsze że chłopak zdrowy
Sześć lat temu kiedy sie dowiedziałam, że znowu jajka, to się troszkę podłamałam, bo byłam pewna że będę miała córę. Z czasem przywykłam, ale gdybym miała mieć trzeciego syna, to chyba bym już odpuściła.
No chyba że Burszytnek urodzi córę i się ew. ze mną zamieni
Bursztynku, rodzę ładnych synów
Iwone,
Mam dwóch synów, mój M chce syna, ja po cichu też chyba wolałabym syna, jakoś łatwiej się ich wychowujeale wezmę oczywiście wszystko co dają
Przy drugim bardzo chciałam córkę, dzisiaj, po tylu staraniach patrzę już na to inaczej, ważne żeby było zdrowe !samira, bliska77, Mango, Iwone, Bozia3, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Agafbh,
Zdrówka dla córci i Ciebie
ja już wymiękam a córcia to nie im czy nie od zębów, bo dwa stałe jej wyrastają i ma skoki temperatury do 39 a do lekarza za cholerę nie mogę się dodzwonićŻanet, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Iwone,
Mam dwóch synów, mój M chce syna, ja po cichu też chyba wolałabym syna, jakoś łatwiej się ich wychowujeale wezmę oczywiście wszystko co dają
Przy drugim bardzo chciałam córkę, dzisiaj, po tylu staraniach patrzę już na to inaczej, ważne żeby było zdrowe !Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Maskara jakaś! Czy wszyscy wychodzą z założenia, że kobiety w ciąży tylko leżą i pachną. Szukam jakiegoś klubu fitness z zajęciami dla ciężarnych. Sama, w domu w życiu się nie zmobilizuję. Niestety w większości zajęcia w godzinach przedpołudniowych
Żanet, bliska77, Sabina, Kate 75, Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Maskara jakaś! Czy wszyscy wychodzą z założenia, że kobiety w ciąży tylko leżą i pachną. Szukam jakiegoś klubu fitness z zajęciami dla ciężarnych. Sama, w domu w życiu się nie zmobilizuję. Niestety w większości zajęcia w godzinach przedpołudniowych
bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Maskara jakaś! Czy wszyscy wychodzą z założenia, że kobiety w ciąży tylko leżą i pachną. Szukam jakiegoś klubu fitness z zajęciami dla ciężarnych. Sama, w domu w życiu się nie zmobilizuję. Niestety w większości zajęcia w godzinach przedpołudniowych
poczekaj az ci troche urośnie....zobaczymy czy będziesz taka chętna na fitness -
EwaT wrote:poczekaj az ci troche urośnie....zobaczymy czy będziesz taka chętna na fitness
No i dlatego chciałabym, zanim urosnę. Potem się zobaczy. Przed ciążą ćwiczyłam 3 razy w tygodniu.
Twój brzuszek jest imponujący!Sabina, EwaT, Żanet, Bozia3, samira, Pusurek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzed chwila przeczytałam
Sprzeczka małżeńska. Żona do męża rozkazującym tonem:
- Natychmiast wychodź spod tego stołu!
- Nie wyjdę!
- Mówię ci wyłaź!
- Nie wyjdę!
- Wyłaź, ty tchórzu!
- Nie wyjdę! Chłop musi mieć swoje zdanie!EwaT, Simba, Żanet, mysza1975, Bozia3, samira, iwcia77, bliska77, megan8, grosza, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No i dlatego chciałabym, zanim urosnę. Potem się zobaczy. Przed ciążą ćwiczyłam 3 razy w tygodniu.
Twój brzuszek jest imponujący!
dzieki, może troche zanadto imponujący...gdzie tam 9ty miesiąc
no ale co robić, jeść smakuje, mały rosnie...chociaz wage ma w normie jak narazie..Sabina, Żanet, samira, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość