X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Handel dziecmi...A wszystkie porzadne takie...A jakze!
    Chu...j nie matki...:)

Simba, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, Iwone, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny - wszystkim naraz dziękuję :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Chu...j nie matki...:)

Z ust mi to wyjelas ;)

Żanet, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Simba,
    Zawsze można oddać z powodu alergii :)

Ale nie pozniej niz do 5- go roku zycia. No bo potem to moze tesknic albo co ;) :D

nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bozia najważniejsze że chłopak zdrowy :)
    Sześć lat temu kiedy sie dowiedziałam, że znowu jajka, to się troszkę podłamałam, bo byłam pewna że będę miała córę. Z czasem przywykłam, ale gdybym miała mieć trzeciego syna, to chyba bym już odpuściła.

No chyba że Burszytnek urodzi córę i się ew. ze mną zamieni ;)
    Bursztynku, rodzę ładnych synów :D

Iwone,

Mam dwóch synów, mój M chce syna, ja po cichu też chyba wolałabym syna, jakoś łatwiej się ich wychowuje :) ale wezmę oczywiście wszystko co dają :)
    Przy drugim bardzo chciałam córkę, dzisiaj, po tylu staraniach patrzę już na to inaczej, ważne żeby było zdrowe !

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Iwone, Bozia3, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sjoanka i Reni,
    Trzymam kciuki za dalsze leczenie :)

Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafbh,

Zdrówka dla córci i Ciebie :)

nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone,
    ładny awatarek, czy to ta wiewiórka, co wczoraj chciała popełnić samobójstwo przed oknem Bursztyna ? :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Agafbh,

Zdrówka dla córci i Ciebie :)
    dzieki
    ja już wymiękam a córcia to nie im czy nie od zębów, bo dwa stałe jej wyrastają i ma skoki temperatury do 39 a do lekarza za cholerę nie mogę się dodzwonić

Żanet, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Iwone,

Mam dwóch synów, mój M chce syna, ja po cichu też chyba wolałabym syna, jakoś łatwiej się ich wychowuje :) ale wezmę oczywiście wszystko co dają :)
    Przy drugim bardzo chciałam córkę, dzisiaj, po tylu staraniach patrzę już na to inaczej, ważne żeby było zdrowe !
    dokładnie, ja chciałam parkę ale najważniejsze żeby dzieciątko zdrowe było :-)

Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, mówiłam Ci, że będziesz miała dziewczynkę taką jaką ja będę miała :P :P :P

nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maskara jakaś! Czy wszyscy wychodzą z założenia, że kobiety w ciąży tylko leżą i pachną. Szukam jakiegoś klubu fitness z zajęciami dla ciężarnych. Sama, w domu w życiu się nie zmobilizuję. Niestety w większości zajęcia w godzinach przedpołudniowych :-(

Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Maskara jakaś! Czy wszyscy wychodzą z założenia, że kobiety w ciąży tylko leżą i pachną. Szukam jakiegoś klubu fitness z zajęciami dla ciężarnych. Sama, w domu w życiu się nie zmobilizuję. Niestety w większości zajęcia w godzinach przedpołudniowych :-(
    Może nie wychodzą z takiego założenia, ale wiele, jak nie większość kobiet, zaraz jak dowiedzą się o ciąży to idą na zwolnienie.

nick nieaktualny, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek, mam tu cos dla Ciebie for ju :)

12288.png

mysza1975, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Bursztyn, Niuta, nick nieaktualny, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

poczekaj az ci troche urośnie....zobaczymy czy będziesz taka chętna na fitness ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    poczekaj az ci troche urośnie....zobaczymy czy będziesz taka chętna na fitness ;)

Andrzej, czy Ty nie przesadzasz z piwskiem? ;)

mysza1975, nick nieaktualny, EwaT, Żanet, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

No i dlatego chciałabym, zanim urosnę. Potem się zobaczy. Przed ciążą ćwiczyłam 3 razy w tygodniu.

Twój brzuszek jest imponujący!

nick nieaktualny, EwaT, Żanet, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila przeczytałam ;-D

Sprzeczka małżeńska. Żona do męża rozkazującym tonem:
    - Natychmiast wychodź spod tego stołu!
    - Nie wyjdę!
    - Mówię ci wyłaź!
    - Nie wyjdę!
    - Wyłaź, ty tchórzu!
    - Nie wyjdę! Chłop musi mieć swoje zdanie!

EwaT, Simba, Żanet, mysza1975, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, grosza, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    No i dlatego chciałabym, zanim urosnę. Potem się zobaczy. Przed ciążą ćwiczyłam 3 razy w tygodniu.

Twój brzuszek jest imponujący!

dzieki, może troche zanadto imponujący...gdzie tam 9ty miesiąc
    no ale co robić, jeść smakuje, mały rosnie...chociaz wage ma w normie jak narazie..

nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Andrzej, czy Ty nie przesadzasz z piwskiem? ;)

oj chciałabym...

Simba, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 2713 2714 2715 2716 2717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ