X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie no nadal skiełczą, że są brzydkie z żyłami na wierzchu więc im wierzymy na słowo ;-)

A ja tam mysle, ze te wszystkie ciezarne to nosza swoje zyly z duma, w koncu sprawa jest wiekszej wagi ( w przenosni i doslownie ). I stad przekonanie, ze jestem w ciazy, to moge byc gruba i brzydka, ale mam misje ;) Moge nie dbac o siebie, nosic worki zamiast sukienek, ale ciaza, to jest ten stan, kiedy nie da sie wygladac ladnie, a przynajmniej nie trzeba, bo wszyscy musza mnie zrozumiec i kochac mimo wszystko ;) :P
    I pewnie tymi slowy wywolam dzis burze na forum :P

caffe, samira, Reni, anna maria, Sabina, Simba, mysza1975, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha nie ma tak łatwo
    to tak jak mój mąż urodził się w mikołajki
    No ale dla Ciebie chyba dobrze, że to mikołaj do Ciebie przychodzi, a nie odwrotnie ;) :P

Reni, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze tak Was czytam i myślę sobie, że już teraz zacznę sobie spisywać o co będę chciała się zapytać.. bo ja na takich spotkaniach mam czarną dziurę i nie mogę sobie przypomnieć pytań :-)

I czy lubi rozowy! ;)

Sabina, Reni, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo jak minął dzień? ;-)
    t1977223_jak-mina-a-.jpg
    caffe wrote:
    Zapytaj ją, jak się czuje? ;)

caffe, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja tam mysle, ze te wszystkie ciezarne to nosza swoje zyly z duma, w koncu sprawa jest wiekszej wagi ( w przenosni i doslownie ). I stad przekonanie, ze jestem w ciazy, to moge byc gruba i brzydka, ale mam misje ;) Moge nie dbac o siebie, nosic worki zamiast sukienek, ale ciaza, to jest ten stan, kiedy nie da sie wygladac ladnie, a przynajmniej nie trzeba, bo wszyscy musza mnie zrozumiec i kochac mimo wszystko ;) :P
    I pewnie tymi slowy wywolam dzis burze na forum :P
    W pewnym momencie to człowiek przechodzi na etap: ma być wygodnie... Nie wszyscy w ciąży czują się rewelacyjnie. Jak ja mam się iść ubrać rano i zakładać pończochy, to już mnie skręca. Fakt, chodzę do pracy i muszę jakoś wyglądać, ale ograniczam się do jakiegoś minimum, bo nie mam siły żeby się pindrzyć pół godziny przed lustrem.

anna maria, Pusurek, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajetan :) Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..:).

Widzisz Bursztyn - mam formę na chłopaków...;)
    Bozia mi tez gin mowil na 99%Gustaw i jajka tez widzialam wiec niech sie Twoj tak nie cieszy bo Kajetan moze sie Lenka okazac:-)

Pusurek, Reni, Sabina, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No u Ciebie pokazuje 18t2d więc tak jakby 19tc :) Lekarze, w większości, liczą zakończone tygodnie.

Caffe, zagubilam sie totalnie! To kiedy ja wlasciwie urodze to dziecko? Moze na wszelki wypadek nie powinnam sie juz ruszac z domu? ;) :D

Tu lekarz liczy odwrotnie, musze go chyba w koncu uswiadomic ;) :P

caffe, Simba, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiesz, że nie pomyślałam o tym w ten sposób ;-)
    caffe wrote:
    No ale dla Ciebie chyba dobrze, że to mikołaj do Ciebie przychodzi, a nie odwrotnie ;) :P

caffe, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia mi tez gin mowil na 99%Gustaw i jajka tez widzialam wiec niech sie Twoj tak nie cieszy bo Kajetan moze sie Lenka okazac:-)

O! I ta forma pociechy bardzo mi sie podoba! :P

anna maria, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pusurek dawaj fotę brzucha :-P

ociągasz się :-)

Bo ja mam tylko erotyczne fotki :P Chuop mi takie robi, ze jestem w gatkach i juz. To raczej do rodzinnego albumu ;)

Ale moze specjalnie dla was cos dzis cykne ;) Ale u mnie to calkiem plasko jeszcze...

caffe, anna maria, Reni, samira, Sabina, bliska77, Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zapytaj ją, jak się czuje? ;)
    Mam nadzieje ze to ona bedzie caly czyas do mnie gadac,tak naprawde to ja tego spotkania nie potrzebuje(moj m sie uparl).

Reni, samira, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe, zagubilam sie totalnie! To kiedy ja wlasciwie urodze to dziecko? Moze na wszelki wypadek nie powinnam sie juz ruszac z domu? ;) :D

Tu lekarz liczy odwrotnie, musze go chyba w koncu uswiadomic ;) :P
    Pewnie urodzisz we właściwym terminie... wybranym przez dziecko :P :P :P

Reni, Pusurek, samira, Sabina, Simba, mama78, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej.. proszę zapodawaj

Ciężarówki nie ociągajcie się.. :-) czekamy
    Pusurek wrote:
    Ale moze specjalnie dla was cos dzis cykne ;) Ale u mnie to calkiem plasko jeszcze...

Pusurek, Sabina, anna maria, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pewnie urodzisz we właściwym terminie... wybranym przez dziecko :P :P :P

No nie wiem, ma sie urodzic pod koniec sierpnia i juz. Nie wczesniej! Bo mamy juz urlopy i wyjazdy zaplanowane :P ;)

Reni, caffe, Sabina, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No nie wiem, ma sie urodzic pod koniec sierpnia i juz. Nie wczesniej! Bo mamy juz urlopy i wyjazdy zaplanowane :P ;)
    Weźmiesz najwyżej dodatkowy "bagaż" :P ;)

A mój ma się urodzić w czerwcu bo mi średnią do zasiłku podniesie i będzie miał więcej kieszonkowego na zakupy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:17

Pusurek, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a wiesz, że nie pomyślałam o tym w ten sposób ;-)
    I jeszcze Ci "rózgę" i "worek" przynosi hehehe , w którym możesz sobie pogrzebać :P

anna maria, Reni, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na ostatniej wizycie rozmawialam z ginem o cc ktore chce miec,gin mi powiedzial ze nie mam sie umawiac na termin(np.12.8 ,9rano)tylko mam czekac az mala sama zacznie sie pchac na swiat i wtedy jechac na cc,bo kazdy dzien dla dziecka jest wazny.Ok ja to rozumiem ale on nie rozumie tego ze ja sie kurwa boje boli porodowyh.Nie bede go sluchac i umowie sie na termin.

Pusurek, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Na ostatniej wizycie rozmawialam z ginem o cc ktore chce miec,gin mi powiedzial ze nie mam sie umawiac na termin(np.12.8 ,9rano)tylko mam czekac az mala sama zacznie sie pchac na swiat i wtedy jechac na cc,bo kazdy dzien dla dziecka jest wazny.Ok ja to rozumiem ale on nie rozumie tego ze ja sie kurwa boje boli porodowyh.Nie bede go sluchac i umowie sie na termin.

Zazdroszcze, bo ja sie ciagle lamie, jaka decyzje podjac. Tu latwo nakrece lekarza na cc, ale to ciecie, szwy, gojenie sie...
    Z drugiej strony niewymeczone, bez uszkodzen dziecko. Jesli mysle sobie, ze to prawdopodobnie moja ostatnia ciaza, to chcialabym miec zdrowe dziecko...
    Inna sprawa, ze moj chuop mowi, ze jesli to bedzie Helenka, to on chce jeszcze Adamka! No i gadaj tu z takim... ;)

Sabina, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze tak Was czytam i myślę sobie, że już teraz zacznę sobie spisywać o co będę chciała się zapytać.. bo ja na takich spotkaniach mam czarną dziurę i nie mogę sobie przypomnieć pytań :-)

O co, o co? Co sadzi o ostatnich wydarzeniach politycznych, albo po ile u niej w sklepie jajka? Jest tyle pytan..;)
    Dzien dobry :)
    Dzisiaj pracuje z domu i juz mam rzyg. Rano, zanim wstalam, doszlam do wniosku, ze chyba wolalabym caly dzien lepic pierogi niz odwalac te durna papierkowa robote...Ale moze mi sie tylko tak wydawac...

Sabina, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz się dowiesz, że jesteś chujowa matka skoro Twoje lęki są ważniejsze od zdrowia dziecka ;-)

rób jak Ci serce podpowiada.. ja też się panicznie boję tych bóli i doskonale Cię rozumiem
    będzie numer jak maluch sam przyspieszy datę ;-) np o jeden dzień.. i poród z zaskoczenia
    anna maria wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:35

anna maria, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2718 2719 2720 2721 2722 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ