35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie no nadal skiełczą, że są brzydkie z żyłami na wierzchu więc im wierzymy na słowo
A ja tam mysle, ze te wszystkie ciezarne to nosza swoje zyly z duma, w koncu sprawa jest wiekszej wagi ( w przenosni i doslownie ). I stad przekonanie, ze jestem w ciazy, to moge byc gruba i brzydka, ale mam misjeMoge nie dbac o siebie, nosic worki zamiast sukienek, ale ciaza, to jest ten stan, kiedy nie da sie wygladac ladnie, a przynajmniej nie trzeba, bo wszyscy musza mnie zrozumiec i kochac mimo wszystko
I pewnie tymi slowy wywolam dzis burze na forumcaffe, samira, Reni, anna maria, Sabina, Simba, mysza1975, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze tak Was czytam i myślę sobie, że już teraz zacznę sobie spisywać o co będę chciała się zapytać.. bo ja na takich spotkaniach mam czarną dziurę i nie mogę sobie przypomnieć pytań
I czy lubi rozowy!Sabina, Reni, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja tam mysle, ze te wszystkie ciezarne to nosza swoje zyly z duma, w koncu sprawa jest wiekszej wagi ( w przenosni i doslownie ). I stad przekonanie, ze jestem w ciazy, to moge byc gruba i brzydka, ale mam misje
Moge nie dbac o siebie, nosic worki zamiast sukienek, ale ciaza, to jest ten stan, kiedy nie da sie wygladac ladnie, a przynajmniej nie trzeba, bo wszyscy musza mnie zrozumiec i kochac mimo wszystko
I pewnie tymi slowy wywolam dzis burze na forumanna maria, Pusurek, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kajetan
Tatuś szczęśliwy - ja się muszę oswoić - ale cieszę się, że zdrowe..
.
Widzisz Bursztyn - mam formę na chłopaków...Pusurek, Reni, Sabina, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No u Ciebie pokazuje 18t2d więc tak jakby 19tc
Lekarze, w większości, liczą zakończone tygodnie.
Caffe, zagubilam sie totalnie! To kiedy ja wlasciwie urodze to dziecko? Moze na wszelki wypadek nie powinnam sie juz ruszac z domu?
Tu lekarz liczy odwrotnie, musze go chyba w koncu uswiadomiccaffe, Simba, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusurek dawaj fotę brzucha
ociągasz się
Bo ja mam tylko erotyczne fotkiChuop mi takie robi, ze jestem w gatkach i juz. To raczej do rodzinnego albumu
Ale moze specjalnie dla was cos dzis cykneAle u mnie to calkiem plasko jeszcze...
caffe, anna maria, Reni, samira, Sabina, bliska77, Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Caffe, zagubilam sie totalnie! To kiedy ja wlasciwie urodze to dziecko? Moze na wszelki wypadek nie powinnam sie juz ruszac z domu?
Tu lekarz liczy odwrotnie, musze go chyba w koncu uswiadomicReni, Pusurek, samira, Sabina, Simba, mama78, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no raczej.. proszę zapodawaj
Ciężarówki nie ociągajcie się..czekamy
Pusurek wrote:Ale moze specjalnie dla was cos dzis cykneAle u mnie to calkiem plasko jeszcze...
Pusurek, Sabina, anna maria, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pewnie urodzisz we właściwym terminie... wybranym przez dziecko
No nie wiem, ma sie urodzic pod koniec sierpnia i juz. Nie wczesniej! Bo mamy juz urlopy i wyjazdy zaplanowaneReni, caffe, Sabina, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No nie wiem, ma sie urodzic pod koniec sierpnia i juz. Nie wczesniej! Bo mamy juz urlopy i wyjazdy zaplanowane
A mój ma się urodzić w czerwcu bo mi średnią do zasiłku podniesie i będzie miał więcej kieszonkowego na zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:17
Pusurek, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No nie wiem, ma sie urodzic pod koniec sierpnia i juz. Nie wczesniej! Bo mamy juz urlopy i wyjazdy zaplanowane
Pusurek, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Na ostatniej wizycie rozmawialam z ginem o cc ktore chce miec,gin mi powiedzial ze nie mam sie umawiac na termin(np.12.8 ,9rano)tylko mam czekac az mala sama zacznie sie pchac na swiat i wtedy jechac na cc,bo kazdy dzien dla dziecka jest wazny.Ok ja to rozumiem ale on nie rozumie tego ze ja sie kurwa boje boli porodowyh.Nie bede go sluchac i umowie sie na termin.
Zazdroszcze, bo ja sie ciagle lamie, jaka decyzje podjac. Tu latwo nakrece lekarza na cc, ale to ciecie, szwy, gojenie sie...
Z drugiej strony niewymeczone, bez uszkodzen dziecko. Jesli mysle sobie, ze to prawdopodobnie moja ostatnia ciaza, to chcialabym miec zdrowe dziecko...
Inna sprawa, ze moj chuop mowi, ze jesli to bedzie Helenka, to on chce jeszcze Adamka! No i gadaj tu z takim...Sabina, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kurcze tak Was czytam i myślę sobie, że już teraz zacznę sobie spisywać o co będę chciała się zapytać.. bo ja na takich spotkaniach mam czarną dziurę i nie mogę sobie przypomnieć pytań
O co, o co? Co sadzi o ostatnich wydarzeniach politycznych, albo po ile u niej w sklepie jajka? Jest tyle pytan..
Dzien dobry
Dzisiaj pracuje z domu i juz mam rzyg. Rano, zanim wstalam, doszlam do wniosku, ze chyba wolalabym caly dzien lepic pierogi niz odwalac te durna papierkowa robote...Ale moze mi sie tylko tak wydawac...Sabina, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zaraz się dowiesz, że jesteś chujowa matka skoro Twoje lęki są ważniejsze od zdrowia dziecka
rób jak Ci serce podpowiada.. ja też się panicznie boję tych bóli i doskonale Cię rozumiem
będzie numer jak maluch sam przyspieszy datęnp o jeden dzień.. i poród z zaskoczenia
anna maria wrote:Na ostatniej wizycie rozmawialam z ginem o cc ktore chce miec,gin mi powiedzial ze nie mam sie umawiac na termin(np.12.8 ,9rano)tylko mam czekac az mala sama zacznie sie pchac na swiat i wtedy jechac na cc,bo kazdy dzien dla dziecka jest wazny.Ok ja to rozumiem ale on nie rozumie tego ze ja sie kurwa boje boli porodowyh.Nie bede go sluchac i umowie sie na termin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:35
anna maria, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość