X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    pozytywni są nudni :)
    najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
    Kajetan Wiaczesław :) Jak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..:) Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..:)
    Kajetan to fajne ciekawe imię

Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DO BOZI (nie wiem dlaczego nie moge cytowac)nie bede karmic bo nie wyobrazam sobie dziecka wiszacego przy cycku ,nie chce tego robic i juz .Pewnie dla niektorych to niezrozumiale.

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi od wczoraj brzuch zmalał i zastanawiam sie czy nadal jestem w ciaży serio....chyba mogłabym co drugi dzień chodzić na usg żeby podglądać dzidzię albo najlepiej mieć aparat usg na stałe podłączony do brzucha

Bozia3, Sabina, anna maria, iwcia77, Żanet, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    pozytywni są nudni :)
    najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
    Kajetan Wiaczesław :) Jak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..:) Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..:)

No, Kajtek bez majtek i Kajtus to ciagle bocian z lektury w kl. 3.
    A jakie mlody ma zyczenia co do imienia dla brata?

bliska77, Sabina, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Kajtek wyjedzie za granice, to lekko nie bedzie ;) Kadzetan? ;)

bliska77, anna maria, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No, Kajtek bez majtek i Kajtus to ciagle bocian z lektury w kl. 3.
    A jakie mlody ma zyczenia co do imienia dla brata?
    ja mam do tego imienia sentyment, mój pies, ten co był ze mną 17 lat wziełam go gdy miałam 10, miał na imię Kajtek :-) <3

anna maria, Pusurek, Bursztyn, Simba, Bozia3, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo mój chomik też był Kajtuś ;-) żył ponad 4 lata!
    Bozia wychodzi na to, że Kajtki są długowieczne
    agafbh wrote:
    ja mam do tego imienia sentyment, mój pies, ten co był ze mną 17 lat wziełam go gdy miałam 10, miał na imię Kajtek :-) <3

anna maria, Bozia3, bliska77, Sabina, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pewnie byl z Czelabinska! ;)

bliska77, Simba, Reni, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki

Milego dnia Wam zycze bo nie mam niczego ciekawego do powiedzenia :)

bliska77, Bozia3, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczynki

Milego dnia Wam zycze bo nie mam niczego ciekawego do powiedzenia :)

Oj, tam, o wadze i imionach mozesz sie spokojnie wypowiedziec :P

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia wychodzi na to, że Kajtki są długowieczne
    i zdrowe :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    DO BOZI (nie wiem dlaczego nie moge cytowac)nie bede karmic bo nie wyobrazam sobie dziecka wiszacego przy cycku ,nie chce tego robic i juz .Pewnie dla niektorych to niezrozumiale.
    No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe - ale nie w sensie jakiegoś krytykowania. Po prostu to był wygodny i miły sposób na karmienie dla mnie. Mam koleżankę, która też nie karmiła - bo ją to brzydziło...stąd zapytałam.
    A przy cycku dziecko nie musi wisieć - ono się tak słodko wtula wtedy...:)

bliska77, Bursztyn, Pusurek, Sabina, anna maria, samira, Żanet, gosia7122, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    dokładnie

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ale ja nie w ciazy wiec moja waga jakby sie nie bardzo liczy w tym rankingu :)
    Wrzuc lepiej fotke Twojego brzucha, niewazne ze w majtach-jesli odetniesz glowe to tak nikt Cie nie pozna ;)- no chyba ze masz jakies znaki szczegolne znane swiatu... ;) bo te 1,5 kg to jest jakis fenomen i bardzo chcialabym to zobaczyc :)

Pusurek, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe - ale nie w sensie jakiegoś krytykowania. Po prostu to był wygodny i miły sposób na karmienie dla mnie. Mam koleżankę, która też nie karmiła - bo ją to brzydziło...stąd zapytałam.
    A przy cycku dziecko nie musi wisieć - ono się tak słodko wtula wtedy...:)
    kiedyś też już o tym pisałam, karmienie córki było dla mnie najcudowniejszymi i najbliższymi chwilami i żałuję że trwało tak krótko, mam nadzieję, że teraz też będę mogła to robić ;-)

Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Reni, Sabina, anna maria, Iwone, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Jezzzzzzzzzusie ... Caffe przestraszyłam się, że @ dostałaś.. kurwa aż mi prolaktyna znowu poszła w górę
    https://ovufriend.pl/wykres,ff542064f9f999b5b85d639b255aabe3.html
    Sama się przestraszyłam i oczy przetarłam, bo przecież nic nie piłam ostatnio, żeby bezwiednie takie rzeczy robić :P W zasadzie to się zaśmiałam tak spontanicznie i koleżanka mi się zapytała z czego się śmieję :)

bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sama się przestraszyłam i oczy przetarłam, bo przecież nic nie piłam ostatnio, żeby bezwiednie takie rzeczy robić :P W zasadzie to się zaśmiałam tak spontanicznie i koleżanka mi się zapytała z czego się śmieję :)
    takie spontany są najlepsze ;-)

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe

Bozia stara sie odpowiedziec elegancko i dyplomatycznie...
    A tymczasem te, co karmic piersia nie chca, to chu...owe matki sa i tyle ;) :P :D

Bursztyn, Bozia3, Reni, Simba, bliska77, Sabina, caffe, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale ja nie w ciazy wiec moja waga jakby sie nie bardzo liczy w tym rankingu :)
    Wrzuc lepiej fotke Twojego brzucha, niewazne ze w majtach-jesli odetniesz glowe to tak nikt Cie nie pozna ;)- no chyba ze masz jakies znaki szczegolne znane swiatu... ;) bo te 1,5 kg to jest jakis fenomen i bardzo chcialabym to zobaczyc :)

Czy Tobie sie wydaje, ze jak chuop robi erotyczne fotki, to jemu glowa jest potrzebna?? ;) ja mam fotki samego brzucha, kumasz, nic tylko ten brzuch! Wrzuce dzis, jak sie tak upieracie, ale to najpierw chuop musi z kompa na jakis fotosik, a ja popchne dalej.
    A co to wagi, to robi sie drugi ranking, te w ciazy osobno i te jeszcze nie w drugiej grupie. ;)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A jak Kajtek wyjedzie za granice, to lekko nie bedzie ;) Kadzetan? ;)
    Po prostu Kajetan - nie widzę powodu do wybierania imienia pod zagranicę. Tak naprawdę niewiele imion brzmi tak samo w innych językach i niech się świat martwi wymową, a nie w drugą stronę :)

Bursztyn, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2723 2724 2725 2726 2727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ