35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pozytywni są nudni
najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
Kajetan WiaczesławJak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..
Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..
Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi od wczoraj brzuch zmalał i zastanawiam sie czy nadal jestem w ciaży serio....chyba mogłabym co drugi dzień chodzić na usg żeby podglądać dzidzię albo najlepiej mieć aparat usg na stałe podłączony do brzucha
Bozia3, Sabina, anna maria, iwcia77, Żanet, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pozytywni są nudni
najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
Kajetan WiaczesławJak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..
Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..
No, Kajtek bez majtek i Kajtus to ciagle bocian z lektury w kl. 3.
A jakie mlody ma zyczenia co do imienia dla brata?bliska77, Sabina, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No, Kajtek bez majtek i Kajtus to ciagle bocian z lektury w kl. 3.
A jakie mlody ma zyczenia co do imienia dla brata?anna maria, Pusurek, Bursztyn, Simba, Bozia3, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oo mój chomik też był Kajtuś
żył ponad 4 lata!
Bozia wychodzi na to, że Kajtki są długowieczne
agafbh wrote:ja mam do tego imienia sentyment, mój pies, ten co był ze mną 17 lat wziełam go gdy miałam 10, miał na imię Kajtekanna maria, Bozia3, bliska77, Sabina, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:DO BOZI (nie wiem dlaczego nie moge cytowac)nie bede karmic bo nie wyobrazam sobie dziecka wiszacego przy cycku ,nie chce tego robic i juz .Pewnie dla niektorych to niezrozumiale.
A przy cycku dziecko nie musi wisieć - ono się tak słodko wtula wtedy...bliska77, Bursztyn, Pusurek, Sabina, anna maria, samira, Żanet, gosia7122, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Oj, tam, o wadze i imionach mozesz sie spokojnie wypowiedziec
Wrzuc lepiej fotke Twojego brzucha, niewazne ze w majtach-jesli odetniesz glowe to tak nikt Cie nie pozna- no chyba ze masz jakies znaki szczegolne znane swiatu...
bo te 1,5 kg to jest jakis fenomen i bardzo chcialabym to zobaczyc
Pusurek, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe - ale nie w sensie jakiegoś krytykowania. Po prostu to był wygodny i miły sposób na karmienie dla mnie. Mam koleżankę, która też nie karmiła - bo ją to brzydziło...stąd zapytałam.
A przy cycku dziecko nie musi wisieć - ono się tak słodko wtula wtedy...Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Reni, Sabina, anna maria, Iwone, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jezzzzzzzzzusie ... Caffe przestraszyłam się, że @ dostałaś.. kurwa aż mi prolaktyna znowu poszła w górę
https://ovufriend.pl/wykres,ff542064f9f999b5b85d639b255aabe3.htmlW zasadzie to się zaśmiałam tak spontanicznie i koleżanka mi się zapytała z czego się śmieję
bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Sama się przestraszyłam i oczy przetarłam, bo przecież nic nie piłam ostatnio, żeby bezwiednie takie rzeczy robić
W zasadzie to się zaśmiałam tak spontanicznie i koleżanka mi się zapytała z czego się śmieję
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe
Bozia stara sie odpowiedziec elegancko i dyplomatycznie...
A tymczasem te, co karmic piersia nie chca, to chu...owe matki sa i tyle
Bursztyn, Bozia3, Reni, Simba, bliska77, Sabina, caffe, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale ja nie w ciazy wiec moja waga jakby sie nie bardzo liczy w tym rankingu
Wrzuc lepiej fotke Twojego brzucha, niewazne ze w majtach-jesli odetniesz glowe to tak nikt Cie nie pozna- no chyba ze masz jakies znaki szczegolne znane swiatu...
bo te 1,5 kg to jest jakis fenomen i bardzo chcialabym to zobaczyc
Czy Tobie sie wydaje, ze jak chuop robi erotyczne fotki, to jemu glowa jest potrzebna??ja mam fotki samego brzucha, kumasz, nic tylko ten brzuch! Wrzuce dzis, jak sie tak upieracie, ale to najpierw chuop musi z kompa na jakis fotosik, a ja popchne dalej.
A co to wagi, to robi sie drugi ranking, te w ciazy osobno i te jeszcze nie w drugiej grupie.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A jak Kajtek wyjedzie za granice, to lekko nie bedzie
Kadzetan?
Bursztyn, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość