X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dla mojego mezczyzny nawet lokiec bedzie erotyczny, jezli mu do wyeksponuje w odpowiednim kontekscie.
    A co to fotek, to rozmowa byla o tych na awatar, nikt chyba nie oczekuje fotki z bobrem? ;) :P
    wlasnie staram sie sobie wyobrazic erotyczny kontekst lokcia.....
    ja nie oczekuje, ale czy nikt....? tego nie wiemy ;) tylko ze Ty mowilas ze one sa erotyczne, wiec myslalam ze cos tam musi byc - bober to tylko jedna z opcji, cokolwiek, a Ty ze tylko sam brzuch......eeee....nakrecilas nas a teraz takie rozczarownie ;)

Pusurek, bliska77, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no niekoniecznie w przedszkolu za Adasiem dzieci wołają "Adam sradam" a u córki w grupie jest "Julka-kulka" :-)

Uff, dobrze, ze mieszkam za granica, tu sie dzieci nie przezywaja.
    I wiecie co? Mialam to juz dawno napisac, ale mi wylecialo z glowy przez ogrom innnych tematow.
    Kolejny fenomen tego kraju: tu dzieci nie wysmiewaja sie z cudzych nazwisk. Nazwisko to nazwisko i juz, nawet to smieszne nie wzbudza smiechu czy szyderstwa.
    I najczesciej dzieci nosza 2 nazwiska, po mamie i po tacie, wiec smiesznych opcji jest duzo.
    Mam kolezanke, ktora nazywa sie Fuglestad Hestestal, czyli: Ptasie miasto i Konska stajnia. I co? Slowa w zyciu nie uslyszala, ze smieszne.
    Milo, nie?

bliska77, Reni, Simba, Sabina, samira, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wlasnie staram sie sobie wyobrazic erotyczny kontekst lokcia.....
    ja nie oczekuje, ale czy nikt....? tego nie wiemy ;) tylko ze Ty mowilas ze one sa erotyczne, wiec myslalam ze cos tam musi byc - bober to tylko jedna z opcji, cokolwiek, a Ty ze tylko sam brzuch......eeee....nakrecilas nas a teraz takie rozczarownie ;)

Wiesz, jak staje przed obiektywem w samych gaciach, to czuje sie inaczej, niz w ubraniu. Moze ja taka mocno purytanska jestem i dla mnie pokazanie sie swiatu w majtach i z brzuchem to erotyka? Musze sie zanalizowac ;) :P

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uff, dobrze, ze mieszkam za granica, tu sie dzieci nie przezywaja.
    I wiecie co? Mialam to juz dawno napisac, ale mi wylecialo z glowy przez ogrom innnych tematow.
    Kolejny fenomen tego kraju: tu dzieci nie wysmiewaja sie z cudzych nazwisk. Nazwisko to nazwisko i juz, nawet to smieszne nie wzbudza smiechu czy szyderstwa.
    I najczesciej dzieci nosza 2 nazwiska, po mamie i po tacie, wiec smiesznych opcji jest duzo.
    Mam kolezanke, ktora nazywa sie Fuglestad Hestestal, czyli: Ptasie miasto i Konska stajnia. I co? Slowa w zyciu nie uslyszala, ze smieszne.
    Milo, nie?
    a no widzisz :-) u nas i tak jest postęp bo nie smieją się już dzieci z dzieci w okularach czy rudowłosych ;-), dla sprostowania, jest u nas dwóch chłopców takich którzy po prostu lubią się pośmiać z każdego, moim zdaniem jest to kwestia wychowania, oni z tych , którym "wolno wszystko"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 12:08

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a no widzisz :-) u nas i tak jest postęp bo nie smieją się już dzieci z dzieci w okularach czy rudowłosych ;-)

Hurra! ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz, jak staje przed obiektywem w samych gaciach, to czuje sie inaczej, niz w ubraniu. Moze ja taka mocno purytanska jestem i dla mnie pokazanie sie swiatu w majtach i z brzuchem to erotyka? Musze sie zanalizowac ;) :P
    eee....zmieniasz zeznania, mowilas najpierw: sam brzuch! a teraz gacie...no musisz sie zanal-izowac (cokolwiek by to nie oznaczalo ;) hyhyhyhy :) ) ;)

bliska77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia, u Ciebie będzie Kajtek bez majtek a ja sobie uświadomiłam, że będzie Mela, bo na córkę Natalię mówię skrótowo najczęściej Nata to jak na Amelię? Mela, hahahha, ewentualnie wcześniej miała być Agata ale ta znowu zamiata i tak do każdego imienia można coś znaleźć

U nas w rodzinie, mowimy na Amelie, Ami albo Amka :)
    Kocham ja zreszta pasjami - ma 6 lat.
    Gadam kiedys z jej matka na skype i mowie ze niedlugo bedzie nasza rocznica slubu, a ta sie odzywa i mowi: "Mamo, a kiedy bedzie rocznica mojej zlamanej nogi?"

bliska77, Sabina, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj zapierdzielacie. Zapamiętałam tylko temat z wagą :P

Ja jestem 14 kg na plusie, z tego z 5 kg planuję sobie zostawić :P :P :P

anna maria, Sabina, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    U nas w rodzinie, mowimy na Amelie, Ami albo Amka :)
    Kocham ja zreszta pasjami - ma 6 lat.
    Gadam kiedys z jej matka na skype i mowie ze niedlugo bedzie nasza rocznica slubu, a ta sie odzywa i mowi: "Mamo, a kiedy bedzie rocznica mojej zlamanej nogi?"
    no super :-) a tak w ogóle to dzięki za podpowiedź ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eee....zmieniasz zeznania, mowilas najpierw: sam brzuch! a teraz gacie...
    ;)
    Nie, nie od poczatku pisalam, ze w gaciach z golym brzuchem, ale to bylo pare stroniczek temu. Takie fotki jak u innych lasek z brzuchem, ale tylko w gatkach i niczym wiecej :P I poniewaz zaczymasz sie nabijac, to jestes u Pani! :P I strzelam focha i nie bedzie awatara z brzuchem :P ;)

Simba, Sabina, bliska77, Bursztyn, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no widzisz...a mnie by złościło, gdyby do mojej córki zwracano się Dżulietta...Julia ma być Julia - na całym świecie. Ja nie cierpię zmieniania imion w zależności od szerokości geograficznej...może dlatego, że w dzieciństwie próbowano ze mnie robić "Żenię" bo Bożena była dla nich dziwadłem...

Oj Żenia, Żenia o co te nerwy ;)
    Ale doskonale cie rozumiem. Ze mnie tez probowano zrobic 80-latke, bo tylko takie nosily tutaj to imie...

Pusurek, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe - ale nie w sensie jakiegoś krytykowania. Po prostu to był wygodny i miły sposób na karmienie dla mnie. Mam koleżankę, która też nie karmiła - bo ją to brzydziło...stąd zapytałam.
    A przy cycku dziecko nie musi wisieć - ono się tak słodko wtula wtedy...:)
    No doszlismy do sedna sprawy mnie tez to brzydzi (nie chcialam wczesniej tego pisac)

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale doskonale cie rozumiem. Ze mnie tez probowano zrobic 80-latke, bo tylko takie nosily tutaj to imie...

Ze jak Simba, to znaczy, ze stara? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

No to zgadujemy, jak Simba ma na imie :D

Genowefa, Franciszka, Brygida, Eulalia, Leokadia.
    Trafilam? ;)

Simba, bliska77, iwcia77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ze jak Simba, to znaczy, ze stara? ;)

Musze sie do czegos przyznac. Tak naprawde nie mam na imie Simba :-/
    Mam na imie Wojtek i mam 12 lat ;)

Reni, Pusurek, Sabina, bliska77, Bursztyn, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Musze sie do czegos przyznac. Tak naprawde nie mam na imie Simba :-/
    Mam na imie Wojtek i mam 12 lat ;)

Wojtku, Ty maly swintuchu! I chciales isc ze mna na porodowke? :P

Simba, bliska77, Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to zgadujemy, jak Simba ma na imie :D

Genowefa, Franciszka, Brygida, Eulalia, Leokadia.
    Trafilam? ;)

No dobra: Brunhilda - Kunegunda, a z bierzmowania Eugenia

Pusurek, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wojtku, Ty maly swintuchu! I chciales isc ze mna na porodowke? :P

No co :( To przez moje zamilowanie do zwierzat. Kocham bobry :(

Pusurek, bliska77, Bursztyn, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No co :( To przez moje zamilowanie do zwierzat. Kocham bobry :(

U mnie bobra nie znajdziesz, Ty maly zoofilu! :P ;)

Simba, samira, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgubiłam się

anna maria, Sabina, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 2725 2726 2727 2728 2729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ