35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Dla mojego mezczyzny nawet lokiec bedzie erotyczny, jezli mu do wyeksponuje w odpowiednim kontekscie.
A co to fotek, to rozmowa byla o tych na awatar, nikt chyba nie oczekuje fotki z bobrem?
ja nie oczekuje, ale czy nikt....? tego nie wiemytylko ze Ty mowilas ze one sa erotyczne, wiec myslalam ze cos tam musi byc - bober to tylko jedna z opcji, cokolwiek, a Ty ze tylko sam brzuch......eeee....nakrecilas nas a teraz takie rozczarownie
Pusurek, bliska77, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:no niekoniecznie w przedszkolu za Adasiem dzieci wołają "Adam sradam" a u córki w grupie jest "Julka-kulka"
Uff, dobrze, ze mieszkam za granica, tu sie dzieci nie przezywaja.
I wiecie co? Mialam to juz dawno napisac, ale mi wylecialo z glowy przez ogrom innnych tematow.
Kolejny fenomen tego kraju: tu dzieci nie wysmiewaja sie z cudzych nazwisk. Nazwisko to nazwisko i juz, nawet to smieszne nie wzbudza smiechu czy szyderstwa.
I najczesciej dzieci nosza 2 nazwiska, po mamie i po tacie, wiec smiesznych opcji jest duzo.
Mam kolezanke, ktora nazywa sie Fuglestad Hestestal, czyli: Ptasie miasto i Konska stajnia. I co? Slowa w zyciu nie uslyszala, ze smieszne.
Milo, nie?bliska77, Reni, Simba, Sabina, samira, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wlasnie staram sie sobie wyobrazic erotyczny kontekst lokcia.....
ja nie oczekuje, ale czy nikt....? tego nie wiemytylko ze Ty mowilas ze one sa erotyczne, wiec myslalam ze cos tam musi byc - bober to tylko jedna z opcji, cokolwiek, a Ty ze tylko sam brzuch......eeee....nakrecilas nas a teraz takie rozczarownie
Wiesz, jak staje przed obiektywem w samych gaciach, to czuje sie inaczej, niz w ubraniu. Moze ja taka mocno purytanska jestem i dla mnie pokazanie sie swiatu w majtach i z brzuchem to erotyka? Musze sie zanalizowacbliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Uff, dobrze, ze mieszkam za granica, tu sie dzieci nie przezywaja.
I wiecie co? Mialam to juz dawno napisac, ale mi wylecialo z glowy przez ogrom innnych tematow.
Kolejny fenomen tego kraju: tu dzieci nie wysmiewaja sie z cudzych nazwisk. Nazwisko to nazwisko i juz, nawet to smieszne nie wzbudza smiechu czy szyderstwa.
I najczesciej dzieci nosza 2 nazwiska, po mamie i po tacie, wiec smiesznych opcji jest duzo.
Mam kolezanke, ktora nazywa sie Fuglestad Hestestal, czyli: Ptasie miasto i Konska stajnia. I co? Slowa w zyciu nie uslyszala, ze smieszne.
Milo, nie?u nas i tak jest postęp bo nie smieją się już dzieci z dzieci w okularach czy rudowłosych
, dla sprostowania, jest u nas dwóch chłopców takich którzy po prostu lubią się pośmiać z każdego, moim zdaniem jest to kwestia wychowania, oni z tych , którym "wolno wszystko"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 12:08
Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wiesz, jak staje przed obiektywem w samych gaciach, to czuje sie inaczej, niz w ubraniu. Moze ja taka mocno purytanska jestem i dla mnie pokazanie sie swiatu w majtach i z brzuchem to erotyka? Musze sie zanalizowac
hyhyhyhy
)
bliska77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bozia, u Ciebie będzie Kajtek bez majtek a ja sobie uświadomiłam, że będzie Mela, bo na córkę Natalię mówię skrótowo najczęściej Nata to jak na Amelię? Mela, hahahha, ewentualnie wcześniej miała być Agata ale ta znowu zamiata i tak do każdego imienia można coś znaleźć
U nas w rodzinie, mowimy na Amelie, Ami albo Amka
Kocham ja zreszta pasjami - ma 6 lat.
Gadam kiedys z jej matka na skype i mowie ze niedlugo bedzie nasza rocznica slubu, a ta sie odzywa i mowi: "Mamo, a kiedy bedzie rocznica mojej zlamanej nogi?"bliska77, Sabina, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:U nas w rodzinie, mowimy na Amelie, Ami albo Amka
Kocham ja zreszta pasjami - ma 6 lat.
Gadam kiedys z jej matka na skype i mowie ze niedlugo bedzie nasza rocznica slubu, a ta sie odzywa i mowi: "Mamo, a kiedy bedzie rocznica mojej zlamanej nogi?"a tak w ogóle to dzięki za podpowiedź
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eee....zmieniasz zeznania, mowilas najpierw: sam brzuch! a teraz gacie...
I poniewaz zaczymasz sie nabijac, to jestes u Pani!
I strzelam focha i nie bedzie awatara z brzuchem
Simba, Sabina, bliska77, Bursztyn, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no widzisz...a mnie by złościło, gdyby do mojej córki zwracano się Dżulietta...Julia ma być Julia - na całym świecie. Ja nie cierpię zmieniania imion w zależności od szerokości geograficznej...może dlatego, że w dzieciństwie próbowano ze mnie robić "Żenię" bo Bożena była dla nich dziwadłem...
Oj Żenia, Żenia o co te nerwy
Ale doskonale cie rozumiem. Ze mnie tez probowano zrobic 80-latke, bo tylko takie nosily tutaj to imie...Pusurek, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe - ale nie w sensie jakiegoś krytykowania. Po prostu to był wygodny i miły sposób na karmienie dla mnie. Mam koleżankę, która też nie karmiła - bo ją to brzydziło...stąd zapytałam.
A przy cycku dziecko nie musi wisieć - ono się tak słodko wtula wtedy...Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Oj Żenia, Żenia o co te nerwy
Ale doskonale cie rozumiem. Ze mnie tez probowano zrobic 80-latke, bo tylko takie nosily tutaj to imie...
No to zgadujemy, jak Simba ma na imie
Genowefa, Franciszka, Brygida, Eulalia, Leokadia.
Trafilam?
Simba, bliska77, iwcia77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny