X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dla mojego mezczyzny nawet lokiec bedzie erotyczny, jezli mu do wyeksponuje w odpowiednim kontekscie.
    A co to fotek, to rozmowa byla o tych na awatar, nikt chyba nie oczekuje fotki z bobrem? ;) :P
    wlasnie staram sie sobie wyobrazic erotyczny kontekst lokcia.....
    ja nie oczekuje, ale czy nikt....? tego nie wiemy ;) tylko ze Ty mowilas ze one sa erotyczne, wiec myslalam ze cos tam musi byc - bober to tylko jedna z opcji, cokolwiek, a Ty ze tylko sam brzuch......eeee....nakrecilas nas a teraz takie rozczarownie ;)

Pusurek, bliska77, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no niekoniecznie w przedszkolu za Adasiem dzieci wołają "Adam sradam" a u córki w grupie jest "Julka-kulka" :-)

Uff, dobrze, ze mieszkam za granica, tu sie dzieci nie przezywaja.
    I wiecie co? Mialam to juz dawno napisac, ale mi wylecialo z glowy przez ogrom innnych tematow.
    Kolejny fenomen tego kraju: tu dzieci nie wysmiewaja sie z cudzych nazwisk. Nazwisko to nazwisko i juz, nawet to smieszne nie wzbudza smiechu czy szyderstwa.
    I najczesciej dzieci nosza 2 nazwiska, po mamie i po tacie, wiec smiesznych opcji jest duzo.
    Mam kolezanke, ktora nazywa sie Fuglestad Hestestal, czyli: Ptasie miasto i Konska stajnia. I co? Slowa w zyciu nie uslyszala, ze smieszne.
    Milo, nie?

bliska77, Reni, Simba, Sabina, samira, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wlasnie staram sie sobie wyobrazic erotyczny kontekst lokcia.....
    ja nie oczekuje, ale czy nikt....? tego nie wiemy ;) tylko ze Ty mowilas ze one sa erotyczne, wiec myslalam ze cos tam musi byc - bober to tylko jedna z opcji, cokolwiek, a Ty ze tylko sam brzuch......eeee....nakrecilas nas a teraz takie rozczarownie ;)

Wiesz, jak staje przed obiektywem w samych gaciach, to czuje sie inaczej, niz w ubraniu. Moze ja taka mocno purytanska jestem i dla mnie pokazanie sie swiatu w majtach i z brzuchem to erotyka? Musze sie zanalizowac ;) :P

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uff, dobrze, ze mieszkam za granica, tu sie dzieci nie przezywaja.
    I wiecie co? Mialam to juz dawno napisac, ale mi wylecialo z glowy przez ogrom innnych tematow.
    Kolejny fenomen tego kraju: tu dzieci nie wysmiewaja sie z cudzych nazwisk. Nazwisko to nazwisko i juz, nawet to smieszne nie wzbudza smiechu czy szyderstwa.
    I najczesciej dzieci nosza 2 nazwiska, po mamie i po tacie, wiec smiesznych opcji jest duzo.
    Mam kolezanke, ktora nazywa sie Fuglestad Hestestal, czyli: Ptasie miasto i Konska stajnia. I co? Slowa w zyciu nie uslyszala, ze smieszne.
    Milo, nie?
    a no widzisz :-) u nas i tak jest postęp bo nie smieją się już dzieci z dzieci w okularach czy rudowłosych ;-), dla sprostowania, jest u nas dwóch chłopców takich którzy po prostu lubią się pośmiać z każdego, moim zdaniem jest to kwestia wychowania, oni z tych , którym "wolno wszystko"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 12:08

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a no widzisz :-) u nas i tak jest postęp bo nie smieją się już dzieci z dzieci w okularach czy rudowłosych ;-)

Hurra! ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz, jak staje przed obiektywem w samych gaciach, to czuje sie inaczej, niz w ubraniu. Moze ja taka mocno purytanska jestem i dla mnie pokazanie sie swiatu w majtach i z brzuchem to erotyka? Musze sie zanalizowac ;) :P
    eee....zmieniasz zeznania, mowilas najpierw: sam brzuch! a teraz gacie...no musisz sie zanal-izowac (cokolwiek by to nie oznaczalo ;) hyhyhyhy :) ) ;)

bliska77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia, u Ciebie będzie Kajtek bez majtek a ja sobie uświadomiłam, że będzie Mela, bo na córkę Natalię mówię skrótowo najczęściej Nata to jak na Amelię? Mela, hahahha, ewentualnie wcześniej miała być Agata ale ta znowu zamiata i tak do każdego imienia można coś znaleźć

U nas w rodzinie, mowimy na Amelie, Ami albo Amka :)
    Kocham ja zreszta pasjami - ma 6 lat.
    Gadam kiedys z jej matka na skype i mowie ze niedlugo bedzie nasza rocznica slubu, a ta sie odzywa i mowi: "Mamo, a kiedy bedzie rocznica mojej zlamanej nogi?"

bliska77, Sabina, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj zapierdzielacie. Zapamiętałam tylko temat z wagą :P

Ja jestem 14 kg na plusie, z tego z 5 kg planuję sobie zostawić :P :P :P

anna maria, Sabina, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    U nas w rodzinie, mowimy na Amelie, Ami albo Amka :)
    Kocham ja zreszta pasjami - ma 6 lat.
    Gadam kiedys z jej matka na skype i mowie ze niedlugo bedzie nasza rocznica slubu, a ta sie odzywa i mowi: "Mamo, a kiedy bedzie rocznica mojej zlamanej nogi?"
    no super :-) a tak w ogóle to dzięki za podpowiedź ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eee....zmieniasz zeznania, mowilas najpierw: sam brzuch! a teraz gacie...
    ;)
    Nie, nie od poczatku pisalam, ze w gaciach z golym brzuchem, ale to bylo pare stroniczek temu. Takie fotki jak u innych lasek z brzuchem, ale tylko w gatkach i niczym wiecej :P I poniewaz zaczymasz sie nabijac, to jestes u Pani! :P I strzelam focha i nie bedzie awatara z brzuchem :P ;)

Simba, Sabina, bliska77, Bursztyn, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no widzisz...a mnie by złościło, gdyby do mojej córki zwracano się Dżulietta...Julia ma być Julia - na całym świecie. Ja nie cierpię zmieniania imion w zależności od szerokości geograficznej...może dlatego, że w dzieciństwie próbowano ze mnie robić "Żenię" bo Bożena była dla nich dziwadłem...

Oj Żenia, Żenia o co te nerwy ;)
    Ale doskonale cie rozumiem. Ze mnie tez probowano zrobic 80-latke, bo tylko takie nosily tutaj to imie...

Pusurek, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No dla mnie właśnie jest niezrozumiałe - ale nie w sensie jakiegoś krytykowania. Po prostu to był wygodny i miły sposób na karmienie dla mnie. Mam koleżankę, która też nie karmiła - bo ją to brzydziło...stąd zapytałam.
    A przy cycku dziecko nie musi wisieć - ono się tak słodko wtula wtedy...:)
    No doszlismy do sedna sprawy mnie tez to brzydzi (nie chcialam wczesniej tego pisac)

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale doskonale cie rozumiem. Ze mnie tez probowano zrobic 80-latke, bo tylko takie nosily tutaj to imie...

Ze jak Simba, to znaczy, ze stara? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

No to zgadujemy, jak Simba ma na imie :D

Genowefa, Franciszka, Brygida, Eulalia, Leokadia.
    Trafilam? ;)

Simba, bliska77, iwcia77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ze jak Simba, to znaczy, ze stara? ;)

Musze sie do czegos przyznac. Tak naprawde nie mam na imie Simba :-/
    Mam na imie Wojtek i mam 12 lat ;)

Reni, Pusurek, Sabina, bliska77, Bursztyn, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Musze sie do czegos przyznac. Tak naprawde nie mam na imie Simba :-/
    Mam na imie Wojtek i mam 12 lat ;)

Wojtku, Ty maly swintuchu! I chciales isc ze mna na porodowke? :P

Simba, bliska77, Bursztyn, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to zgadujemy, jak Simba ma na imie :D

Genowefa, Franciszka, Brygida, Eulalia, Leokadia.
    Trafilam? ;)

No dobra: Brunhilda - Kunegunda, a z bierzmowania Eugenia

Pusurek, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wojtku, Ty maly swintuchu! I chciales isc ze mna na porodowke? :P

No co :( To przez moje zamilowanie do zwierzat. Kocham bobry :(

Pusurek, bliska77, Bursztyn, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No co :( To przez moje zamilowanie do zwierzat. Kocham bobry :(

U mnie bobra nie znajdziesz, Ty maly zoofilu! :P ;)

Simba, samira, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgubiłam się

anna maria, Sabina, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 2725 2726 2727 2728 2729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ