35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Czy Tobie sie wydaje, ze jak chuop robi erotyczne fotki, to jemu glowa jest potrzebna??
ja mam fotki samego brzucha, kumasz, nic tylko ten brzuch! Wrzuce dzis, jak sie tak upieracie, ale to najpierw chuop musi z kompa na jakis fotosik, a ja popchne dalej.
A co to wagi, to robi sie drugi ranking, te w ciazy osobno i te jeszcze nie w drugiej grupie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:46
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Po prostu Kajetan - nie widzę powodu do wybierania imienia pod zagranicę. Tak naprawdę niewiele imion brzmi tak samo w innych językach i niech się świat martwi wymową, a nie w drugą stronę
Bo to on sie bedzie martwil, biedaczek, nie Ty
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czegos tu nie rozumiem...jesli samego brzucha to gdzie tu erotyzm? chyba ze chlop Twoj ma taki fetysz.......
No jak nie ma jak ma
A jak nie widzisz nic erotycznego w brzuchu w ciazy, to ja nie wiembliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No jak nie ma jak ma
A jak nie widzisz nic erotycznego w brzuchu w ciazy, to ja nie wiempaszczakin, Bursztyn, bliska77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia, u Ciebie będzie Kajtek bez majtek a ja sobie uświadomiłam, że będzie Mela, bo na córkę Natalię mówię skrótowo najczęściej Nata to jak na Amelię? Mela, hahahha, ewentualnie wcześniej miała być Agata ale ta znowu zamiata i tak do każdego imienia można coś znaleźć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:52
Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale ja nie w ciazy wiec moja waga jakby sie nie bardzo liczy w tym rankingu
Bursztyn, bliska77, Simba, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Szczerze mówiąc to ja nic nie widzę erotycznego w brzuchu ciążowym...ale zapewne się nie znam na tym. On dla mnie może budzić czułość czy inne uczucia, ale nie erotyzm..no ale są różne gusta
no coz....ludzie maja rozne dewiacje....
dla kogos lokiec tez moze byc erotyczny...
Bozia3, bliska77, Pusurek, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no ale do niektorych latwiej
moj zestew Adam i Julia sie obroni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:58
bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie. Juz muslalam ze Pusurek- kiedy powiedziala ze ma same erotyczne- ze bedzie w tzw. "nieskromnych" pozach, z uwidocznionym cycem lub bobrem, ewentulanie bez odzienia, a Ona mowi- ze: "ja mam fotki samego brzucha, kumasz, nic tylko ten brzuch! "
no coz....ludzie maja rozne dewiacje....
dla kogos lokiec tez moze byc erotyczny...
Dla mojego mezczyzny nawet lokiec bedzie erotyczny, jezli mu do wyeksponuje w odpowiednim kontekscie.
A co to fotek, to rozmowa byla o tych na awatar, nikt chyba nie oczekuje fotki z bobrem?Reni, Simba, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny