X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez sie tego boje... A mam termin na koncowke sierpnia, wiec lato moze ostro dowalic. Poprzednio rodzilam w kwietniu i ostatni miesiac bylam juz mocno okragla, wiec co bedzie teraz?
    No kto wie...może przy przyroście w lecie około 5 kg - jakoś się dotoczysz..:)

Pusurek, Sabina, Simba, bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    właśnie, ta waga, po prostu bez komentarza ;-)

Sie odezwala, utuczona! ;) :P

bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To ja sobie moze jednak pojde roztopic ta szklanke masla... ;)
    W trosce o zdrowie psychicznie koleżanek - powinnas.
    Podziwiam Cię za konsekwencje w działaniu. Chyle czoła chudzielcu :-)

Pusurek, bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No kto wie...może przy przyroście w lecie około 5 kg - jakoś się dotoczysz..:)

Bardziej sie boje serdelowatych konczyn ;) Nie fajnie to wygladalo...

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bardziej sie boje serdelowatych konczyn ;) Nie fajnie to wygladalo...
    Pamiętam to u siebie - dłonie jak u grubaseli, na stopy wchodziły mi tylko klapki - a cała byłam jak beza....rodziłam w lipcu - upały były masakryczne...i też miałam ładną datę: 07.07.2002 :)
    Teraz mam przed sobą lipiec, sierpień - no i termin na 17 września - w kontekście obecnych wydarzeń politycznych - nie mogłam wybrać lepszej i znacznej daty :)

Pusurek, Sabina, Simba, bliska77, samira, anna maria, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pamiętam to u siebie - dłonie jak u grubaseli, na stopy wchodziły mi tylko klapki - a cała byłam jak beza....rodziłam w lipcu - upały były masakryczne...i też miałam ładną datę: 07.07.2002 :)
    Teraz mam przed sobą lipiec, sierpień - no i termin na 17 września - w kontekście obecnych wydarzeń politycznych - nie mogłam wybrać lepszej i znacznej daty :)

Pieknie! To moze Kajtek na drugie mialby np. Franciszek? Po generale Kleebergu? :)

Bozia3, Sabina, anna maria, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty się też nie popisałaś za bardzo, wiesz? :)
    nie no bez przesady, tym bardziej, ze u mnie końcówka będzie akurat w największe pewnie upały których ja po prostu nie znoszę

Sabina, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez sie tego boje... A mam termin na koncowke sierpnia, wiec lato moze ostro dowalic. Poprzednio rodzilam w kwietniu i ostatni miesiac bylam juz mocno okragla, wiec co bedzie teraz?
    no ja też kwietniu w 37 tygodniu ale jak nie ma takich upałów to zupełnie inaczej sie funkcjonuje, teraz mam termin na połowę lipca..........

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sie odezwala, utuczona! ;) :P
    no przepraszam bardzo ale moja waga wyjściowa była słuszna, powiem tylko że teraz ważę 81 z hakiem ;-)i co?

Sabina, Pusurek, anna maria, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W trosce o zdrowie psychicznie koleżanek - powinnas.
    Podziwiam Cię za konsekwencje w działaniu. Chyle czoła chudzielcu :-)
    ja też jestem przyzwyczajona do ruchu i czekam na zielone światło od mojej gin, póki co pozostja tylko spacery a jeszcze biorąc pod uwagę fakt ze od soboty siedzę z córką w domu, to trafia mnie już szlag, dziś mamy wychodne, wizyta u lekarza z córką ;)

Pusurek, samira, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to fakt, data dość "magiczna"

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to wagi, to mam nadzieje, ze brzuch bede miala jak najmniejszy, bo zamierzm go ( i siebie tez) przemycic do samolotu wracajac z wakacji w Pl. Jak bede za gruba, to nie wkrece, ze jestem przed 34 tygodniem ciazy, a tak moze uda mi sie oszukac. Bo mam do wyboru: lot samolotem 1 godz 15 min albo 2 dni jazdy samochodem z brzuchem pod broda. Same rozumiecie, ze akcja z nie tyciem jest z gory przemyslana i zaplanowana chytrze. ;)

Bozia3, bliska77, Simba, anna maria, paszczakin, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no przepraszam bardzo ale moja waga wyjściowa była słuszna, powiem tylko że teraz ważę 81 z hakiem ;-)i co?

Wygralas :P

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pieknie! To moze Kajtek na drugie mialby np. Franciszek? Po generale Kleebergu? :)
    A może Józio? (po wujku Stalinie..;)

Pusurek, bliska77, Simba, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A może Józio? (po wujku Stalinie..;)
    Moze byc jeszcze Joachim po Ribbentropie, ale myslalam, ze moze byc wolala pozytywnych bohaterow ;)

Bozia3, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    taki tam hak....:) ja ważę 85 kg - ktoś chce się ze mną zmierzyć? :)

bliska77, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wygralas :P
    no właśnie........historia się powtórzyła, miałam dokładnie tak samo z córką, w czasie stymulacji przytyłam ok 8kg i w ciazę w 2007 jak i teraz zaszłam z wagą 78 :-) więc mam czego pilnować prawda? tym bardziej, ze w ciaży niedoczynność tarczycy galopuje mi w zastraszającym tempie, teraz biorę euthyrox 250, w sobotę idę na obciazenie glukozą i na tsh, ft3,ft4 to zobaczymy jak się ma od ostatniego razu

Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ewa! :D

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia, śmiało możemy powiedzieć, ze jesteśmy w czołówce ;-)

Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze byc jeszcze Joachim po Ribbentropie, ale myslalam, ze moze byc wolala pozytywnych bohaterow ;)
    pozytywni są nudni :)
    najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
    Kajetan Wiaczesław :) Jak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..:) Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..:)

bliska77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2722 2723 2724 2725 2726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ