X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez sie tego boje... A mam termin na koncowke sierpnia, wiec lato moze ostro dowalic. Poprzednio rodzilam w kwietniu i ostatni miesiac bylam juz mocno okragla, wiec co bedzie teraz?
    No kto wie...może przy przyroście w lecie około 5 kg - jakoś się dotoczysz..:)

Pusurek, Sabina, Simba, bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    właśnie, ta waga, po prostu bez komentarza ;-)

Sie odezwala, utuczona! ;) :P

bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To ja sobie moze jednak pojde roztopic ta szklanke masla... ;)
    W trosce o zdrowie psychicznie koleżanek - powinnas.
    Podziwiam Cię za konsekwencje w działaniu. Chyle czoła chudzielcu :-)

Pusurek, bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No kto wie...może przy przyroście w lecie około 5 kg - jakoś się dotoczysz..:)

Bardziej sie boje serdelowatych konczyn ;) Nie fajnie to wygladalo...

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bardziej sie boje serdelowatych konczyn ;) Nie fajnie to wygladalo...
    Pamiętam to u siebie - dłonie jak u grubaseli, na stopy wchodziły mi tylko klapki - a cała byłam jak beza....rodziłam w lipcu - upały były masakryczne...i też miałam ładną datę: 07.07.2002 :)
    Teraz mam przed sobą lipiec, sierpień - no i termin na 17 września - w kontekście obecnych wydarzeń politycznych - nie mogłam wybrać lepszej i znacznej daty :)

Pusurek, Sabina, Simba, bliska77, samira, anna maria, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pamiętam to u siebie - dłonie jak u grubaseli, na stopy wchodziły mi tylko klapki - a cała byłam jak beza....rodziłam w lipcu - upały były masakryczne...i też miałam ładną datę: 07.07.2002 :)
    Teraz mam przed sobą lipiec, sierpień - no i termin na 17 września - w kontekście obecnych wydarzeń politycznych - nie mogłam wybrać lepszej i znacznej daty :)

Pieknie! To moze Kajtek na drugie mialby np. Franciszek? Po generale Kleebergu? :)

Bozia3, Sabina, anna maria, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty się też nie popisałaś za bardzo, wiesz? :)
    nie no bez przesady, tym bardziej, ze u mnie końcówka będzie akurat w największe pewnie upały których ja po prostu nie znoszę

Sabina, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez sie tego boje... A mam termin na koncowke sierpnia, wiec lato moze ostro dowalic. Poprzednio rodzilam w kwietniu i ostatni miesiac bylam juz mocno okragla, wiec co bedzie teraz?
    no ja też kwietniu w 37 tygodniu ale jak nie ma takich upałów to zupełnie inaczej sie funkcjonuje, teraz mam termin na połowę lipca..........

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sie odezwala, utuczona! ;) :P
    no przepraszam bardzo ale moja waga wyjściowa była słuszna, powiem tylko że teraz ważę 81 z hakiem ;-)i co?

Sabina, Pusurek, anna maria, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W trosce o zdrowie psychicznie koleżanek - powinnas.
    Podziwiam Cię za konsekwencje w działaniu. Chyle czoła chudzielcu :-)
    ja też jestem przyzwyczajona do ruchu i czekam na zielone światło od mojej gin, póki co pozostja tylko spacery a jeszcze biorąc pod uwagę fakt ze od soboty siedzę z córką w domu, to trafia mnie już szlag, dziś mamy wychodne, wizyta u lekarza z córką ;)

Pusurek, samira, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to fakt, data dość "magiczna"

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to wagi, to mam nadzieje, ze brzuch bede miala jak najmniejszy, bo zamierzm go ( i siebie tez) przemycic do samolotu wracajac z wakacji w Pl. Jak bede za gruba, to nie wkrece, ze jestem przed 34 tygodniem ciazy, a tak moze uda mi sie oszukac. Bo mam do wyboru: lot samolotem 1 godz 15 min albo 2 dni jazdy samochodem z brzuchem pod broda. Same rozumiecie, ze akcja z nie tyciem jest z gory przemyslana i zaplanowana chytrze. ;)

Bozia3, bliska77, Simba, anna maria, paszczakin, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no przepraszam bardzo ale moja waga wyjściowa była słuszna, powiem tylko że teraz ważę 81 z hakiem ;-)i co?

Wygralas :P

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pieknie! To moze Kajtek na drugie mialby np. Franciszek? Po generale Kleebergu? :)
    A może Józio? (po wujku Stalinie..;)

Pusurek, bliska77, Simba, anna maria, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A może Józio? (po wujku Stalinie..;)
    Moze byc jeszcze Joachim po Ribbentropie, ale myslalam, ze moze byc wolala pozytywnych bohaterow ;)

Bozia3, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    taki tam hak....:) ja ważę 85 kg - ktoś chce się ze mną zmierzyć? :)

bliska77, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wygralas :P
    no właśnie........historia się powtórzyła, miałam dokładnie tak samo z córką, w czasie stymulacji przytyłam ok 8kg i w ciazę w 2007 jak i teraz zaszłam z wagą 78 :-) więc mam czego pilnować prawda? tym bardziej, ze w ciaży niedoczynność tarczycy galopuje mi w zastraszającym tempie, teraz biorę euthyrox 250, w sobotę idę na obciazenie glukozą i na tsh, ft3,ft4 to zobaczymy jak się ma od ostatniego razu

Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ewa! :D

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia, śmiało możemy powiedzieć, ze jesteśmy w czołówce ;-)

Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze byc jeszcze Joachim po Ribbentropie, ale myslalam, ze moze byc wolala pozytywnych bohaterow ;)
    pozytywni są nudni :)
    najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
    Kajetan Wiaczesław :) Jak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..:) Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..:)

bliska77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2722 2723 2724 2725 2726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ