35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i tu różnie ludzie mówią
tak samo jak lenka używają dla Magdalenki, Lenki czy Helenki
dzieci na pewno sobie dopasują .. zostawmy to imanna maria wrote:Henia to raczej jest Henryka:-)anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale może ludziowie z okolicy kojarzą ją po gaciach.. bo np uprane wiesza na dworze i wszyscy widzą
Rozgryzlas mnie, wczoraj po raz pierwszy w tym roku wystawilam pranie do ogrodu i sama rozumiesz... przestalam byc anonimowabliska77, Reni, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Corka moja pyta, co czytam, ze sie tak smieje. To mowie, ze forum. Jakie forum? Dla kobiet w ciazy ( tak w skrocie ). Spojrzala na mnie i mowi z glebokim namyslem: Hmmmmmm...
Pusurek, Reni, samira, grosza, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, idz Ty juz lepiej do pracy, bo ja jem wlasnie lodowego snickersa i on mi z paszczy wycieka ze smiechu, corka na mnie patrzy zdziwiona, kot nie wie, czy ja placze czy udaje i musi mnie pocieszac (a ja zawsze placze ze smiechu )
Ja caly czas jestem w pracyNapisalam sprawozdanie, plan obrad...Jestem bardzo powaznym 12-latkiem
bliska77, Sabina, Reni, iwcia77, grosza, Żanet, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja babcia ma na imie Hela
Kocham ja bardzo. Myslalam nawet zeby tak nazwac corke. Ale jednak musi byc R w imieniu (tez juz bylo:) ). A w swietle ostatnich wydarzen mam dwa typy jesli chodzi o imiona: Rita i Ksawery. Nie zeby mi sie podobaly, ale co robic...
Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
chodziło mi raczej o to że jak wrzucisz bez gaci to nikt Cie nie pozna
no co innego w gaciach
a właśnie Caffe a jak Twoje okna? umyte?zdążyłaś?
Pusurek wrote:Az tak dobrze sie nie znamyPusurek, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Moja babcia ma na imie Hela
Kocham ja bardzo. Myslalam nawet zeby tak nazwac corke. Ale jednak musi byc R w imieniu (tez juz bylo:) ). A w swietle ostatnich wydarzen mam dwa typy jesli chodzi o imiona: Rita i Ksawery. Nie zeby mi sie podobaly, ale co robic...
Moze byc jeszcze Regina i Marian...Simba, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ale córka Ksawery Simba odstaw to co pijesz
Simba wrote:Moja babcia ma na imie HelaKocham ja bardzo. Myslalam nawet zeby tak nazwac corke. Ale jednak musi byc R w imieniu (tez juz bylo:) ). A w swietle ostatnich wydarzen mam dwa typy jesli chodzi o imiona: Rita i Ksawery. Nie zeby mi sie podobaly, ale co robic...
Pusurek, bliska77, Simba, samira, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość