35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chodziło mi raczej o to że jak wrzucisz bez gaci to nikt Cie nie pozna
no co innego w gaciach
a właśnie Caffe a jak Twoje okna? umyte?zdążyłaś?
W tamtym roku umyłam wszystkie
Reni, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moja babcia ma na imie Hela
Kocham ja bardzo. Myslalam nawet zeby tak nazwac corke. Ale jednak musi byc R w imieniu (tez juz bylo:) ). A w swietle ostatnich wydarzen mam dwa typy jesli chodzi o imiona: Rita i Ksawery. Nie zeby mi sie podobaly, ale co robic...
ja tez mam w imieniu R
na tych koloniach bedziesz spac obok mnie?Sabina, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5
cisza nastała
samira, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laski , z waszych dialogow mozna po prostu sie posikac i ewentualnie spasc z krzesla
ledwo nadazam czytac to forum :)fb i demotywatory to sie chowaja
:)wczoraj czytalam wszystko a dzis znowu mam braki ...
samira, Reni, Myszonek, Pusurek, caffe, Simba, peppapig, Sabina, Andzia33, mama78, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:hej laski , z waszych dialogow mozna po prostu sie posikac i ewentualnie spasc z krzesla
Ja nie sikam ( cwicze Kegla, jakby co), nie spadam z krzesla, z tej prostej przyczyny, ze zawsze siedze na sofie, ale za to opluwam monitor
I jak tak dalej pojdzie, to wymusze na Simbie zakup chusteczek do monitora, bo to jej wina!
Simba, iwcia77, samira, Myszonek, grosza, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość