35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski,
Dzisiaj temat wagi, wyjściowa 57 kg, teraz 57,8 kg, ale to pewnie przez stresy... Dzisiaj na wizycie Pan doktor powiedział o mojej dzidzi, ale on ładny
Oczywiście płci jeszcze nie widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:20
Simba, Andzia33, Myszonek, bliska77, samira, Bozia3, Lucky, anna maria, Sabina, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moja babcia ma na imie Hela
Kocham ja bardzo. Myslalam nawet zeby tak nazwac corke. Ale jednak musi byc R w imieniu (tez juz bylo:) ). A w swietle ostatnich wydarzen mam dwa typy jesli chodzi o imiona: Rita i Ksawery. Nie zeby mi sie podobaly, ale co robic...
Myszonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy już po lekarzu, córka ma gardło czyste, osłuchowo czysta, węzły chłonne w porządku, żołądek w porządku, czyli jednak wszystko na zębiska wskazuje, nowy zapas wypożyczonych książek mam, także jakbym sie jutro nie odzywała to znaczy, ze córcia w przedszkolu a ja czytam...
nie no, na pewno zajrzę, nie dam rady inaczej
Bursztyn, Myszonek, samira, Żanet, Simba, Iwone, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:my już po lekarzu, córka ma gardło czyste, osłuchowo czysta, węzły chłonne w porządku, żołądek w porządku, czyli jednak wszystko na zębiska wskazuje, nowy zapas wypożyczonych książek mam, także jakbym sie jutro nie odzywała to znaczy, ze córcia w przedszkolu a ja czytam...
jakie ksiazki masz?bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:http://duchowaadopcjadziecka.wordpress.com/2012/03/23/droga-krzyzowa-dziecka-nienarodzonego/
czytałyście to?
aż mi ciary przeszły..
O matko, skad to wytrzasnelas?? sama z siebie chodzisz po takich stronach?
Poczulam sie jak na religii w podstawowce, gdzie ksiadz straszyl nas takimi fotkami i filmikami...Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:my już po lekarzu, córka ma gardło czyste, osłuchowo czysta, węzły chłonne w porządku, żołądek w porządku, czyli jednak wszystko na zębiska wskazuje, nowy zapas wypożyczonych książek mam, także jakbym sie jutro nie odzywała to znaczy, ze córcia w przedszkolu a ja czytam...
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to dobrze ze wszystko ok z mala
jakie ksiazki masz?
jeśli zaś chodzi o mnie lubię czytać polskich autorów, kaczorowskiego"praskie łowy" no i cała reszta, klasyką są dla mnie ksiażki kosińskiego, ale polecam również np Małe trzęsienia ziemi" weiner jennifer, taka troszkę inna, no i uwielbiam ksiazki z pogranicza dwóch światów ale nie fantastykę
Bursztynku, kocham czytać i tych ksiązek do omówienia i polecenia jest całe mnóstwo, naprawdę, zależy kto co lubiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:59
Bursztyn, Simba, gosia7122, Pusurek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Aga mój synuś w kwietniu w zeszłym roku przez 3 dni gorączkował 38,5 i poza gorączką też mu nic nie było. W czerwcu wypadły mu 2 dolne jedynki. Nie skojarzyłam tego, bo kilu pediatrów mówiło, że to za wysoka gorączka jak na zęby. Dlatego tak Ci napisałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:03
Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:oj bardzo różne, lubię ingę iwasiów, kofty książki też lubię, w sumie to obyczajowe, ostatnio byłam pod wrażeniem "Fausty" właśnie Kofty, dla męża wzięłam "rzekę tajemnic", może i ja sie skuszę
jeśli zaś chodzi o mnie lubię czytać polskich autorów, kaczorowskiego"praskie łowy" no i cała reszta, klasyką są dla mnie ksiażki kosińskiego, ale polecam również np Małe trzęsienia ziemi" weiner jennifer, taka troszkę inna, no i uwielbiam ksiazki z pogranicza dwóch światów ale nie fantastykę
Bursztynku, kocham czytać i tych ksiązek do omówienia i polecenia jest całe mnóstwo, naprawdę, zależy kto co lubiale ostatnio tylko branzowe niestety...
ostatnio z "normalnych" czytalam "Ziarno prawdy" i "Domofon" obie Zygmunta Bialoszewskiego- kryminal i horror- tak mnie jakos wzielo- fantastyczne!!!bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja tez kocham czytac
ale ostatnio tylko branzowe niestety...
ostatnio z "normalnych" czytalam "Ziarno prawdy" i "Domofon" obie Zygmunta Bialoszewskiego- kryminal i horror- tak mnie jakos wzielo- fantastyczne!!!
a pozycje te polecę mojemu mężowi, on takie lubi plus druga wojna światowa ale ten ostatni temat to ja teżBursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:bo Ty fantastyczna dziewczyna jesteś
a pozycje te polecę mojemu mężowi, on takie lubi plus druga wojna światowa ale ten ostatni temat to ja też
a propos wojny swiatowej to fabula w ostatniej ksiazce Bialoszewskiego "Bezcenny" wlasnie wtedy sie rozpoczynafanka jego sie stalam
kurcze, chyba to jakos niegramatycznie pisze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:11
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:
u mnie fioł z II WŚ rozpoczął sie w harcerstwie, wtedy to jeździliśmy oglądać bunkry no i się zaczęło, Wołoszańskiego chyba wszystkie tematyczne ksiażki przeczytałam, choć wiem, ze jest kontrowersyjną postacią, z ciekawością oglądam Jego programysamira, Bursztyn, Pusurek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:widzę, że wiele nas łączy
u mnie fioł z II WŚ rozpoczął sie w harcerstwie, wtedy to jeździliśmy oglądać bunkry no i się zaczęło, Wołoszańskiego chyba wszystkie tematyczne ksiażki przeczytałam, choć wiem, ze jest kontrowersyjną postacią, z ciekawością oglądam Jego programybliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość