35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Miriiam dzieki.
Aż się wystraszyłam, że chcesz abyśmy juz my kupki robiły?!
No wiesz, w pewnym wieku dobry stolec to prawdziwa radość. To se będziemy gratulować , a nie zielonych kropeczek
inessa, Bursztyn, caffe, megan8, polarmiś, Sylwia77, Mango, angela lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
nick nieaktualny
-
Dostałam od męża (z okazji rocznicy ślubu) naprawdę piękny bukiet kwiatów i na przegryzkę pączki i tartę ze świeżymi owocami.
Bukiet kot chciał załatwić bo do dekoracji dodali słomianą piłeczkęale woda już była wylana na komodę
Później sobie pewnie strzelę jakiegoś drinka na rozgrzewkęBursztyn, grosza, Sylwia77, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Tak rozkaz to rozkaz
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no inesska i tak ma być bo jak nie to się do ciebie wybiorę ,i zleje tyłek za takie teksty wrrrrr... ale i tak Cię KofamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 18:10
Bursztyn, caffe, inessa, iwka76, bliska77, Sylwia77, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dostałam od męża (z okazji rocznicy ślubu) naprawdę piękny bukiet kwiatów i na przegryzkę pączki i tartę ze świeżymi owocami.
Bukiet kot chciał załatwić bo do dekoracji dodali słomianą piłeczkęale woda już była wylana na komodę
Później sobie pewnie strzelę jakiegoś drinka na rozgrzewkę
o ja zacofana ,życzeń nie złożyłam ,właśnie się wstydzę ...
Życzę Wam miłości wiernej,cierpliwej i wyrozumiałej.W życiu tylko mądrych decyzji i trafnych wyborów.Wymarzonych dzieci,co dają siłę i radość, I życzliwości losu. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Bursztyn, caffe, inessa, iwka76, megan8, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe oj przepraszam za skleroze. Ale dla Ciebie i męża przede wszystkim wierności, coraz większej miłosci i nadziei, że Wasze marzenie się w końcu spełni, ja pemiętam tak jak potrafię
DziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 19:54
Sylwia77 lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:caffe -dzidziusia wa, życzę !!!
samira narobiłaś mi smaka tą roladą lodową i pozwoliłam sobie na bik milka ,był pyszny
Dzidziusia, tak takWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 20:01
samira, megan8, inessa, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny