35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:OOpss...chyba rozpoczelam 300 tna strone!
Więc jako pierwsza musisz mieć brzuszek!
przelozylabym ta przyjemnosc na sierpien lub wrzesien, wiec moge ktorejs odstapic moje miejsce w kolejce- moze Samirce skoro testujeA moze bedzie tak, ze na kazdej setnej stronie ktoras z nas otrzyma w prezencie pozytywny test.
Ja już nie zdążę, ale samirka to się bez kolejki wepchała hehehe
ta a jutro @ przylezie i będzie zonk
Karę za wepchanie się dostaniesz w innym terminie, teraz nie wolno Cię drażnićsamira, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:OOpss...chyba rozpoczelam 300 tna strone!
przelozylabym ta przyjemnosc na sierpien lub wrzesien, wiec moge ktorejs odstapic moje miejsce w kolejce- moze Samirce skoro testujeA moze bedzie tak, ze na kazdej setnej stronie ktoras z nas otrzyma w prezencie pozytywny test.
Karę za wepchanie się dostaniesz w innym terminie, teraz nie wolno Cię drażnić
prawda mogę ugryźć wrrrrrcaffe, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:Samira, trzymam kciuki za ten 'iezepsuty' test o ktorym wspominala Inessa.
Angela, nalegamzebys sprobowala siemienia lnianego.
Caffe, u mnie maz gotuje, na szczescie.
Ale Ci dobrzeMój do kuchni się nie dotyka. Mówi, ze jemu w domu wolno wszystko robić: posprzatąć, uprać, uprasować, naprawić coś itd.
Nie zmuszam go do pomocy mi, bo on wiele rzeczy potrafi zrobić (zamiast wzywania fachowców), jest bardzo pracowity to kuchnię mu odpuszczam
to moj robi wszystkie wymienione wyzej rzeczy + gotowaniea gotuje naprawde dobrze. On po prostu musi cos robic, czasem mam wrazenie ze to jest jakas forma ADHD...
Mój też ma coś w rodzaju ADHA. Zapiernicza jak mały samochodzik. A mnie obserwując go, już z samego tego siły odchodząBursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:OOpss...chyba rozpoczelam 300 tna strone!
Karę za wepchanie się dostaniesz w innym terminie, teraz nie wolno Cię drażnić
prawda mogę ugryźć wrrrrr
Hehehe, gryzaczek sobie kupSylwia77 lubi tę wiadomość
-
Nie nadążam za Wami, ale po kolei
Samira trzymam kciuki, by za mgły wyszły wszystkie grube krechy świata
Inessa To fsh masz w normie, choć z lekką obniżoną rezerwą (ja jestem ciut młodsza a miałam nawet 14) A estradiol wg mnie jest w porządku. na początku ma być niski, dopiero w czasie owulacji wzrasta.
Ja ten cykl znów bez żadnych wspomagaczy, będę brała antybiotyki. Ale spróbuję się starać w tym cyklu bo chyba można zajść jak się bierze antybiotyki przed owulacją, czy jak to jest? Wie może któraś z Was?
Ja juz 3 dzień na chorobowym, więc leniuchuję, mąż donosi tylko gazety i jedzenie i jest mi z tym wyjątkowo dobrze
caffe, samira, Sylwia77, inessa, Mango, megan8, angela lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
samira wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:OOpss...chyba rozpoczelam 300 tna strone!
Nic Ci nie przylezie,testuj i juzBursztyn, samira, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:Samira, trzymam kciuki za ten 'iezepsuty' test o ktorym wspominala Inessa.
Angela, nalegamzebys sprobowala siemienia lnianego.
Caffe, u mnie maz gotuje, na szczescie.
Ale Ci dobrzeMój do kuchni się nie dotyka. Mówi, ze jemu w domu wolno wszystko robić: posprzatąć, uprać, uprasować, naprawić coś itd.
Nie zmuszam go do pomocy mi, bo on wiele rzeczy potrafi zrobić (zamiast wzywania fachowców), jest bardzo pracowity to kuchnię mu odpuszczam
to moj robi wszystkie wymienione wyzej rzeczy + gotowaniea gotuje naprawde dobrze. On po prostu musi cos robic, czasem mam wrazenie ze to jest jakas forma ADHD...
Coś mnie tu zastanowiło, bo mój też gotuje (nie wiem co mam dziś na obiad), sprząta, ogólnie jest zły jak nie ma co robić, bo chce się czuć potrzebny i strasznie dużo gada. Czasami też się zastanawiałam czy to nie ADHD. Jedyną jego wadą jest, że nie daje mi dojść do słowa i to jest b. przykre bo jestem kobietą i jak nie gadam to nie czuję porozumieniaSylwia77, inessa, caffe, Bursztyn, samira, megan8, polarmiś, angela lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:Sylwia77 wrote:To pop...a biurokracja,jak ja nie cierpie tych przepisow!I teraz wszystkie papierkowe sprawy od nowa?
no wlasnie niewiadomo...jesli bilety przepadly - a jest na to duza szansa- to nawet nie chce myslec, nastepny problem, to to- ze musialby po niech wracac, wiec dodatkowy bilet- a one sa cholernie, bezlitosnie drogie, po trzecie- jego zona nie chciala wracac, byla bardzo napieta sytuacja, wkoncu jakos ja przekonal, ale teraz....niewiadomo jak bedzie....ni jest to potwornie daleko, leci sie 3 samolotami, wiec ona sama nie da rady z dwojka malych dzieci w tym jedno 8 miesieczne. Ja nadal jestem w szoku
A może ona nie chce wracać do tego stopnia, że ten błąd popełniła celowo? Nie wiem, coś takiego mi przyszło do głowy...
tez o tym pomyslalam (mam jednak cicha nadzieje, ze to nie to) ale nie wiem kto i jakie dokumenty wypelnial, mogly byc tez wydane przez ambasade.
Może jej podświadomość ją tak pokierowała, niekoniecznie było to celowe.Sylwia77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlenko ciekawy obrazek masz
Samirko powiedziałam mojemy M o Twoim teście i że to jest na razie cień cienia a on na to,że to może Cin Cin? Nie pij wina żeby potwierdzić ten cień cień. Wierzymy,że się udałoSylwia77, caffe, samira, Olena, Bursztyn, iwka76, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiriiam wrote:Nie nadążam za Wami, ale po kolei
Inessa To fsh masz w normie, choć z lekką obniżoną rezerwą (ja jestem ciut młodsza a miałam nawet 14) A estradiol wg mnie jest w porządku. na początku ma być niski, dopiero w czasie owulacji wzrasta.
Ja ten cykl znów bez żadnych wspomagaczy, będę brała antybiotyki. Ale spróbuję się starać w tym cyklu bo chyba można zajść jak się bierze antybiotyki przed owulacją, czy jak to jest? Wie może któraś z Was?
Ja juz 3 dzień na chorobowym, więc leniuchuję, mąż donosi tylko gazety i jedzenie i jest mi z tym wyjątkowo dobrze
Dziekuje za pocieszenie i podbudowanie. Na USg juz było widać powiekszający się pęcherzyk w prawym jajniku, no ale i tak nic z tego nie będzie mimo serduszkowań ta przeszkoda nie przedostana się tam plemniczkiale o Was pamiętam
caffe, samira, Bursztyn, Sylwia77, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:miriiam wrote:Nie nadążam za Wami, ale po kolei
Dziekuje za pocieszenie i podbudowanie. Na USg juz było widać powiekszający się pęcherzyk w prawym jajniku, no ale i tak nic z tego nie będzie mimo serduszkowań ta przeszkoda nie przedostana się tam plemniczkiale o Was pamiętam
Może się znajdzie jeden "wariat" i da rade ?Sylwia77, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:miriiam wrote:Nie nadążam za Wami, ale po kolei
Kumpela (z drugiego forum) miesiąc po zabiegu takim jak ty masz mieć zafasolkowała urodziła 24.12,2013 córeczkę Martę
A inna ale ( bez zabiegów ) właśnie jest na porodówce i jestem w stałym kontakcie eskiem ,leci jej oxy i są na razie małe surczyki(córeczka Klara ma być ) jest już 10dni po terminie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 14:45
Sylwia77, inessa, Bursztyn, grosza, caffe, megan8, iza37 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:miriiam wrote:Nie nadążam za Wami, ale po kolei
inessa po zabiegu bedzie dobrze :)zobaczysz,ja przeszlam dwie operacje ,a mi nikt nie chcial usuwa miesniakow tylko cala macice :)z tego co pisalas to miesiaczki tez masz obfite ,to tutaj tez bedzie poprawami z 7 dni doslownie lania sie ze mnie zmienilo sie na 3-4 dni i nie zuzywam calej paczki podpasek :)chociazby to jest plusem w tym wszystkim
inessa, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirka dzieki za pocieszenie. Sylwia 77 mi też chcieli inni lekarze usuwać całą macice a teraz mam nadzieję,że im się uda i draństwo nie będzie narastać. A teraz zużywam 2 albo 3 paczki podpasek
Lekarze nie lubią usuwać u kobiet przed menopauzą mięśniaków, bo jest trudniej.
grosza, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:inessa wrote:miriiam wrote:Nie nadążam za Wami, ale po kolei
Może się znajdzie jeden "wariat" i da rade ?
Dokładnie, zawsze jeden może się znajdzie bardziej zdesperowany albo zabłądzi:)
Znacie ten dowcip:
Tata plemnik uczy syna młodego plemnika: synu jak usłyszysz start to biegnij ile sił w witce i biegnij biegnij i niech Cię nic nie zatrzyma. A jak już dobiegniesz i zobaczysz wielką kulę to pchaj się nieproszony, idź na chama
Więc nadchodzi wielki dzień plemnik junior biegnie ile sił, biegnie i nagle widzi wielką kulę, więc pcha sie ile sił. A tu nic. Wiec dalej nie odpuszcza. Pcha- i dalej nic. W końcu kula się wkurzyła i mówi:
Te plemnik spier...ja migdałek jestem
Może te nasze plemniczki też tak...grosza, inessa, Bursztyn, iwka76, caffe, Sylwia77, Mango, iza37, angela lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
samira wrote:kurcze negatyw a ja widzę cień cienia cienia
albo jestem psychiczna ;)niby trzeba odczytać po minucie a po 5min już się nie odczytuje ale już to analizowałam jak go zrobiłam ehhh...albo widzę co chce widzieć
to jest takie muśnięcie mgła w miejscu testowym ,ma szerokość jak kontrolna !!??
Samirko ja też tak kiedyś miałam i za 3 dni @ przyszła
Powtórz jutro tescior
trzymam &&&&
Sciskam gorącosamira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość