X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny macie takie tempo w pisaniu ze ja nie nadazam,ale wszystko ladnie czytam i analizuje.Postanowilam ze odezwe sie dopiero jak zaciaze.Milego dnia zycze

Hm to rób to szybko ,bo inaczej nie będziesz mogła nic napisać :-P

Sylwia77, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe taka mialam cicha nadzieje ,ze na tym chorobowym sie wyrobie,ale nie udalo sie :) chociaz jeszcze mam trzy tygodnie hehe :D

Może zakończysz to chorobowe i weźmiesz następne ;)

Chcialabym oj chciala :D w pracy to wiadomo nerwy stres bieganie,dzwiganie itp.,a w domu zawsze spokojniej :)

Coś wiem na ten temat, więc się staraj żeby tego uniknąć :) Ja przeholowałam z tym, gdy byłam w ciąży. Ale bardzo wyjścia ani wpływu na sytuację nie miałam.

Sylwia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam z pieskiem na dwór :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 11:51

caffe, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mykam z pieskiem na dwór :)

Moje dwa same biegają, a kot na parapecie obserwuje :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu gadu gadu, a popołudnie za pasem.

Co dzisiaj na obiad gotujecie? :P

Sylwia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe taka mialam cicha nadzieje ,ze na tym chorobowym sie wyrobie,ale nie udalo sie :) chociaz jeszcze mam trzy tygodnie hehe :D

Chcialabym oj chciala :D w pracy to wiadomo nerwy stres bieganie,dzwiganie itp.,a w domu zawsze spokojniej :)

Coś wiem na ten temat, więc się staraj żeby tego uniknąć :) Ja przeholowałam z tym, gdy byłam w ciąży. Ale bardzo wyjścia ani wpływu na sytuację nie miałam.

Dlatego jezeli uda sie to zaraz klade L4 i sorry Winetou,ale to jest najwazniejsze :) praca jest nam potrzebna ,ale sa tez sprawy wazniejsze :)

caffe lubi tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ja zrobilam golabki :) mniam hehe

caffe lubi tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela to się cieszę,a zaparcia ..hmhmhmhm ... a możesz pić kwaśne mleko? Bo to też dobrze działa. Lub na noc zalej przegotowaną letnią wodą płatki owsiane i zajadaj je codziennie rano na noc możesz też dołożyć miód. Dla smaku i zdrowia a rano jak chcesz dołóż jakiś dżemik najlepiej ze śliwek bo one też dobre na zaparcia lub z moreli acha jeszcze rodzynki są dobre, ajak najmniej kakao.

Inessko - robię wszystko, jem warzywa, owoce, błonnik, piję nawet wodę z kiszonych ogórków i kiszonej kapusty , czego nienawidzę i niewiele pomaga. Gin powiedział,że to przez progesteron, w niedzielę odstawiam luteinę, może się choć trochę poprawi - dziękuję za rady - zsiadłe mleko lubię, ale o nim zapomniałam muszę wypróbować, a miodku nie znoszę niestety

Sylwia77, caffe, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    inessa wrote:
    Angela to się cieszę,a zaparcia ..hmhmhmhm ... a możesz pić kwaśne mleko? Bo to też dobrze działa. Lub na noc zalej przegotowaną letnią wodą płatki owsiane i zajadaj je codziennie rano na noc możesz też dołożyć miód. Dla smaku i zdrowia a rano jak chcesz dołóż jakiś dżemik najlepiej ze śliwek bo one też dobre na zaparcia lub z moreli acha jeszcze rodzynki są dobre, ajak najmniej kakao.

Inessko - robię wszystko, jem warzywa, owoce, błonnik, piję nawet wodę z kiszonych ogórków i kiszonej kapusty , czego nienawidzę i niewiele pomaga. Gin powiedział,że to przez progesteron, w niedzielę odstawiam luteinę, może się choć trochę poprawi - dziękuję za rady - zsiadłe mleko lubię, ale o nim zapomniałam muszę wypróbować, a miodku nie znoszę niestety

Probuj kefiry,maslanki,kiszona kapusta wszystko co z kwasem,albo jedz activie naturalna.Teraz jest jakas nowa owsianka z activii :)

angela, grosza lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    OOpss...chyba rozpoczelam 300 tna strone! :D

Więc jako pierwsza musisz mieć brzuszek!

Sylwia77, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jeden pomysl zalej na noc sliwki suszone i na czczo wypij ten kompocik i zjedz sliwki.

angela, Bursztyn, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:

Dlatego jezeli uda sie to zaraz klade L4 i sorry Winetou,ale to jest najwazniejsze :) praca jest nam potrzebna ,ale sa tez sprawy wazniejsze :)

Mnie lekarz też tak kazał, ale jak się uda to nie wiem co zrobię. Jak nie będzie takiej potrzeby to nie chcę być cały czas w domu. U mnie w pracy jest fajna atmosfera, więc stresu nie miewam.

Ale Ty wiesz co dla Ciebie jest najlepsze :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:

Ja zrobilam golabki :) mniam hehe

Dawno nie jadłam :)

Ja nie wiem co zrobię, bo mój je tylko mięso i mi koncepcji już brakuje... Może znowu schab z pomidorami suszonymi :(

• angela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Kurczaczek, kapustka kiszona (koniecznie kwaśna) i ziemniaczki

caffe, Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Jeszcze jeden pomysl zalej na noc sliwki suszone i na czczo wypij ten kompocik i zjedz sliwki.

Sylwia - dzięki - choć nie lubię suszonych śliwek spróbuję

• angela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka - bardzo ucieszył mnie cień cienia - proszę dołącz do mnie..

caffe, Sylwia77, samira, iwka76, inessa, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    caffe wrote:

Mniam, mniam :)

Ja surówke z kapusty kiszonej robię tak, że jesli jest zbyt kwasna to ją przelewam wodą, potem na patelni "złocę" cebulkę i dodaję do kapusty. Na koniec "dopieprzam" i jest ok :) lubie taką :)

Piszcie piszcie, bo nie wiem do której wpadnę na obiad :P

angela, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    angela wrote:
    caffe wrote:

Mniam, mniam :)

Ja surówke z kapusty kiszonej robię tak, że jesli jest zbyt kwasna to ją przelewam wodą, potem na patelni "złocę" cebulkę i dodaję do kapusty. Na koniec "dopieprzam" i jest ok :) lubie taką :)

Piszcie piszcie, bo nie wiem do której wpadnę na obiad :P

Ja ugotowałam kapustkę - ciągnie mnie i do kwaśnego i do słodkiego, słodkiego unikam , a kwasiku ile można - oj dziwne te zachcianki w ciąży

Sylwia77, caffe, Bursztyn, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:

Mnie lekarz też tak kazał, ale jak się uda to nie wiem co zrobię. Jak nie będzie takiej potrzeby to nie chcę być cały czas w domu. U mnie w pracy jest fajna atmosfera, więc stresu nie miewam.

Ale Ty wiesz co dla Ciebie jest najlepsze :)

U mnie niestety atmosfera ze strony szefowej jest beee,bylam w piatek zawiezc chorobowe to pozalowalam,ze sie wybralam,moglam podrzucic kolezance.Szefowa tylko patrzy kiedy wroce do pracy,dlatego nie wie,ze staramy sie o bobaska,raczej domysla sie,ale dopoki nie pyta nie rozmawiam z nia na ten temat.Nie kazdy musi wiedziec.Tylko wkurza mnie proszenie o dzien wolny na wizyty u lekarzy.w maju wroce do pracy i w tym samym miesiacu prawdipodobnie bedzie inseminacja i jak dziecko bede prosic o wolne.Dlatego zaraz klade zwolnienie :)

caffe, samira lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zjeść obiadek, bo mama i dzidzia głodna pa pa

Sylwia77, Mango, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ