X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:44

caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:44

caffe lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Szkoda, że na tym forum nie ma takiej gwarancji, że np. jak się napisze 500 postów, to będzie ovu, a jak 1000 to ciąża, a jak 2000 to urodzi się zdrowy maluszek.

Ja bym w jeden dzień naprodukowała 2000 :P

sprytnie :P

caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze na chorobowym trzeci miesiac i jak pomysle ze w maju do pracy to sie chyba poplacze hehe,zarty zartami,ale wolalabym siedziec na tym chorobowym z innego powodu :)
    Ale laseczki czeka nas rok macierzynskiego :D

megan8, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny macie takie tempo w pisaniu ze ja nie nadazam,ale wszystko ladnie czytam i analizuje.Postanowilam ze odezwe sie dopiero jak zaciaze.Milego dnia zycze

samira, caffe, megan8, Sylwia77, Bursztyn, inessa, Olena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Katowicach dziś +15*c ale już nachodzą chmurki i zaczyna powiewać a rano bardzo lało

Sylwia77, caffe, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    samira wrote:
    z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał :D

a mój by się cieszył :-)
    widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro

mój tez by się cieszył bo to by były jego pierwsze biologiczne ;ale podwójne szczęście -podwójne wydatki :P

megan8, caffe, Sylwia77, szczęśliwa, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    samira wrote:
    dalszy ciąg wydarzeń to @ za parę dni :P

Testuj jutro jeszcze raz :) a nie nam tu wkrecasz jakas @ :D hehe buzka
    A co do tych blizniat to moj M powiedzial ,ze byloby fajnie i za jednym podejsciem dwojka,jest zdecydowanie na tak hehe :)

Tak, tak, a potem ciągle by miał nadgodziny w pracy hehehe :P a po pracy byłby zmęczony, a w nocy musiałby się wyspać, bo rano do pracy :P

Pisze tak, bo mój tak się ze mną droczył :)

samira, Sylwia77, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    szczęśliwa wrote:
    samira wrote:
    z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał :D

a mój by się cieszył :-)
    widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro

mój tez by się cieszył bo to by były jego pierwsze biologiczne ;ale podwójne szczęście -podwójne wydatki :P

Właśnie, albo potrójne :P

Sylwia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Ja siedze na chorobowym trzeci miesiac i jak pomysle ze w maju do pracy to sie chyba poplacze hehe,zarty zartami,ale wolalabym siedziec na tym chorobowym z innego powodu :)
    Ale laseczki czeka nas rok macierzynskiego :D

Oj, to ciężko Ci się będzie przestawić :)

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77, musisz pomyśleć o tym dodatkowym roku "chorobowego" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...

A mozna temu jakoś zaradzić?

biorę jakieś specyfiki na to a to się lubi zaostrzać na wiosnę jak nie kwas to to dławienie ehhh a na pewno dieta pomoże a jeśli to kręgosłup ,to ćwiczenia i rehabilitacja albo cudotwórca :) i chyba czas zacząć się bardziej przykładać do wiary i modlitwy ...a wiecie chciałabym kiedyś pojechać di Portugalii - do FATIMY i tam się modlić :)

Sylwia77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:
    do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...

biorę jakieś specyfiki na to a to się lubi zaostrzać na wiosnę jak nie kwas to to dławienie ehhh a na pewno dieta pomoże a jeśli to kręgosłup ,to ćwiczenia i rehabilitacja albo cudotwórca :) i chyba czas zacząć się bardziej przykładać do wiary i modlitwy ...a wiecie chciałabym kiedyś pojechać di Portugalii - do FATIMY i tam się modlić :)

Samira, mnie mimo wczesnej ciąży to też kręgosłup pobolewał... W sensie, że siedząc w samochodzie chciałam sobie coś pod plecy (na wysokości pasa) podkładać. Nie mogłam też zbytnio wysiedzieć w pracy bo mi "ciasno" było.

samira, Sylwia77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

Samira, mnie mimo wczesnej ciąży to też kręgosłup pobolewał... W sensie, że siedząc w samochodzie chciałam sobie coś pod plecy (na wysokości pasa) podkładać. Nie mogłam też zbytnio wysiedzieć w pracy bo mi "ciasno" było.

a mnie boli i bez ciąży :) mam proste tam gdzie ma być krzywe -w szyjnym szczególnie ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

a mnie boli i bez ciąży :) mam proste tam gdzie ma być krzywe -w szyjnym szczególnie ;)

To współczuję. Moja znajoma niedawno miała operację na kręgosłup w odcinku szyjnym. Dysk jej wymienili na tytanowy. Nie wiem czy dobrze to określam, ale coś takiego mi mówiła.

Widocznie jako szyja rodziny, za bardzo kręcisz jej głową :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 11:16

samira, Sylwia77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

To współczuję. Moja znajoma niedawno miała operację na kręgosłup w odcinku szyjnym. Dysk jej wymienili na tytanowy. Nie wiem czy dobrze to określam, ale coś takiego mi mówiła.

Widocznie jako szyja rodziny, za bardzo kręcisz jej głową :P :P :P

hahaha dobre ,staram się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 11:25

Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe taka mialam cicha nadzieje ,ze na tym chorobowym sie wyrobie,ale nie udalo sie :) chociaz jeszcze mam trzy tygodnie hehe :D

samira, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    caffe taka mialam cicha nadzieje ,ze na tym chorobowym sie wyrobie,ale nie udalo sie :) chociaz jeszcze mam trzy tygodnie hehe :D

szansa jest :D

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:

Może zakończysz to chorobowe i weźmiesz następne ;)

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:

Może zakończysz to chorobowe i weźmiesz następne ;)

Chcialabym oj chciala :D w pracy to wiadomo nerwy stres bieganie,dzwiganie itp.,a w domu zawsze spokojniej :)

caffe lubi tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ