X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:44

caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:44

caffe lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Szkoda, że na tym forum nie ma takiej gwarancji, że np. jak się napisze 500 postów, to będzie ovu, a jak 1000 to ciąża, a jak 2000 to urodzi się zdrowy maluszek.

Ja bym w jeden dzień naprodukowała 2000 :P

sprytnie :P

caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze na chorobowym trzeci miesiac i jak pomysle ze w maju do pracy to sie chyba poplacze hehe,zarty zartami,ale wolalabym siedziec na tym chorobowym z innego powodu :)
    Ale laseczki czeka nas rok macierzynskiego :D

megan8, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny macie takie tempo w pisaniu ze ja nie nadazam,ale wszystko ladnie czytam i analizuje.Postanowilam ze odezwe sie dopiero jak zaciaze.Milego dnia zycze

samira, caffe, megan8, Sylwia77, Bursztyn, inessa, Olena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Katowicach dziś +15*c ale już nachodzą chmurki i zaczyna powiewać a rano bardzo lało

Sylwia77, caffe, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    samira wrote:
    z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał :D

a mój by się cieszył :-)
    widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro

mój tez by się cieszył bo to by były jego pierwsze biologiczne ;ale podwójne szczęście -podwójne wydatki :P

megan8, caffe, Sylwia77, szczęśliwa, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    samira wrote:
    dalszy ciąg wydarzeń to @ za parę dni :P

Testuj jutro jeszcze raz :) a nie nam tu wkrecasz jakas @ :D hehe buzka
    A co do tych blizniat to moj M powiedzial ,ze byloby fajnie i za jednym podejsciem dwojka,jest zdecydowanie na tak hehe :)

Tak, tak, a potem ciągle by miał nadgodziny w pracy hehehe :P a po pracy byłby zmęczony, a w nocy musiałby się wyspać, bo rano do pracy :P

Pisze tak, bo mój tak się ze mną droczył :)

samira, Sylwia77, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    szczęśliwa wrote:
    samira wrote:
    z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał :D

a mój by się cieszył :-)
    widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro

mój tez by się cieszył bo to by były jego pierwsze biologiczne ;ale podwójne szczęście -podwójne wydatki :P

Właśnie, albo potrójne :P

Sylwia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Ja siedze na chorobowym trzeci miesiac i jak pomysle ze w maju do pracy to sie chyba poplacze hehe,zarty zartami,ale wolalabym siedziec na tym chorobowym z innego powodu :)
    Ale laseczki czeka nas rok macierzynskiego :D

Oj, to ciężko Ci się będzie przestawić :)

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77, musisz pomyśleć o tym dodatkowym roku "chorobowego" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...

A mozna temu jakoś zaradzić?

biorę jakieś specyfiki na to a to się lubi zaostrzać na wiosnę jak nie kwas to to dławienie ehhh a na pewno dieta pomoże a jeśli to kręgosłup ,to ćwiczenia i rehabilitacja albo cudotwórca :) i chyba czas zacząć się bardziej przykładać do wiary i modlitwy ...a wiecie chciałabym kiedyś pojechać di Portugalii - do FATIMY i tam się modlić :)

Sylwia77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:
    do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...

biorę jakieś specyfiki na to a to się lubi zaostrzać na wiosnę jak nie kwas to to dławienie ehhh a na pewno dieta pomoże a jeśli to kręgosłup ,to ćwiczenia i rehabilitacja albo cudotwórca :) i chyba czas zacząć się bardziej przykładać do wiary i modlitwy ...a wiecie chciałabym kiedyś pojechać di Portugalii - do FATIMY i tam się modlić :)

Samira, mnie mimo wczesnej ciąży to też kręgosłup pobolewał... W sensie, że siedząc w samochodzie chciałam sobie coś pod plecy (na wysokości pasa) podkładać. Nie mogłam też zbytnio wysiedzieć w pracy bo mi "ciasno" było.

samira, Sylwia77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

Samira, mnie mimo wczesnej ciąży to też kręgosłup pobolewał... W sensie, że siedząc w samochodzie chciałam sobie coś pod plecy (na wysokości pasa) podkładać. Nie mogłam też zbytnio wysiedzieć w pracy bo mi "ciasno" było.

a mnie boli i bez ciąży :) mam proste tam gdzie ma być krzywe -w szyjnym szczególnie ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

a mnie boli i bez ciąży :) mam proste tam gdzie ma być krzywe -w szyjnym szczególnie ;)

To współczuję. Moja znajoma niedawno miała operację na kręgosłup w odcinku szyjnym. Dysk jej wymienili na tytanowy. Nie wiem czy dobrze to określam, ale coś takiego mi mówiła.

Widocznie jako szyja rodziny, za bardzo kręcisz jej głową :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 11:16

samira, Sylwia77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

To współczuję. Moja znajoma niedawno miała operację na kręgosłup w odcinku szyjnym. Dysk jej wymienili na tytanowy. Nie wiem czy dobrze to określam, ale coś takiego mi mówiła.

Widocznie jako szyja rodziny, za bardzo kręcisz jej głową :P :P :P

hahaha dobre ,staram się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 11:25

Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe taka mialam cicha nadzieje ,ze na tym chorobowym sie wyrobie,ale nie udalo sie :) chociaz jeszcze mam trzy tygodnie hehe :D

samira, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    caffe taka mialam cicha nadzieje ,ze na tym chorobowym sie wyrobie,ale nie udalo sie :) chociaz jeszcze mam trzy tygodnie hehe :D

szansa jest :D

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:

Może zakończysz to chorobowe i weźmiesz następne ;)

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sylwia77 wrote:

Może zakończysz to chorobowe i weźmiesz następne ;)

Chcialabym oj chciala :D w pracy to wiadomo nerwy stres bieganie,dzwiganie itp.,a w domu zawsze spokojniej :)

caffe lubi tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ