35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Szkoda, że na tym forum nie ma takiej gwarancji, że np. jak się napisze 500 postów, to będzie ovu, a jak 1000 to ciąża, a jak 2000 to urodzi się zdrowy maluszek.
Ja bym w jeden dzień naprodukowała 2000
sprytniecaffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Ja siedze na chorobowym trzeci miesiac i jak pomysle ze w maju do pracy to sie chyba poplacze hehe,zarty zartami,ale wolalabym siedziec na tym chorobowym z innego powodu
Ale laseczki czeka nas rok macierzynskiegomegan8, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:samira wrote:z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał
a mój by się cieszył
widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro
mój tez by się cieszył bo to by były jego pierwsze biologiczne ;ale podwójne szczęście -podwójne wydatkimegan8, caffe, Sylwia77, szczęśliwa, anna maria lubią tę wiadomość
-
Sylwia77 wrote:samira wrote:dalszy ciąg wydarzeń to @ za parę dni
Testuj jutro jeszcze raz a nie nam tu wkrecasz jakas @ hehe buzka
A co do tych blizniat to moj M powiedzial ,ze byloby fajnie i za jednym podejsciem dwojka,jest zdecydowanie na tak hehe
Tak, tak, a potem ciągle by miał nadgodziny w pracy hehehe a po pracy byłby zmęczony, a w nocy musiałby się wyspać, bo rano do pracy
Pisze tak, bo mój tak się ze mną droczyłsamira, Sylwia77, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:szczęśliwa wrote:samira wrote:z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał
a mój by się cieszył
widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro
mój tez by się cieszył bo to by były jego pierwsze biologiczne ;ale podwójne szczęście -podwójne wydatki
Właśnie, albo potrójneSylwia77 lubi tę wiadomość
-
Sylwia77 wrote:Ja siedze na chorobowym trzeci miesiac i jak pomysle ze w maju do pracy to sie chyba poplacze hehe,zarty zartami,ale wolalabym siedziec na tym chorobowym z innego powodu
Ale laseczki czeka nas rok macierzynskiego
Oj, to ciężko Ci się będzie przestawićsamira, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...
A mozna temu jakoś zaradzić?
biorę jakieś specyfiki na to a to się lubi zaostrzać na wiosnę jak nie kwas to to dławienie ehhh a na pewno dieta pomoże a jeśli to kręgosłup ,to ćwiczenia i rehabilitacja albo cudotwórca i chyba czas zacząć się bardziej przykładać do wiary i modlitwy ...a wiecie chciałabym kiedyś pojechać di Portugalii - do FATIMY i tam się modlićSylwia77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...
biorę jakieś specyfiki na to a to się lubi zaostrzać na wiosnę jak nie kwas to to dławienie ehhh a na pewno dieta pomoże a jeśli to kręgosłup ,to ćwiczenia i rehabilitacja albo cudotwórca i chyba czas zacząć się bardziej przykładać do wiary i modlitwy ...a wiecie chciałabym kiedyś pojechać di Portugalii - do FATIMY i tam się modlić
Samira, mnie mimo wczesnej ciąży to też kręgosłup pobolewał... W sensie, że siedząc w samochodzie chciałam sobie coś pod plecy (na wysokości pasa) podkładać. Nie mogłam też zbytnio wysiedzieć w pracy bo mi "ciasno" było.samira, Sylwia77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...
biorę jakieś specyfiki na to a to się lubi zaostrzać na wiosnę jak nie kwas to to dławienie ehhh a na pewno dieta pomoże a jeśli to kręgosłup ,to ćwiczenia i rehabilitacja albo cudotwórca i chyba czas zacząć się bardziej przykładać do wiary i modlitwy ...a wiecie chciałabym kiedyś pojechać di Portugalii - do FATIMY i tam się modlić
Samira, mnie mimo wczesnej ciąży to też kręgosłup pobolewał... W sensie, że siedząc w samochodzie chciałam sobie coś pod plecy (na wysokości pasa) podkładać. Nie mogłam też zbytnio wysiedzieć w pracy bo mi "ciasno" było.
a mnie boli i bez ciąży mam proste tam gdzie ma być krzywe -w szyjnym szczególnieSylwia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...
Samira, mnie mimo wczesnej ciąży to też kręgosłup pobolewał... W sensie, że siedząc w samochodzie chciałam sobie coś pod plecy (na wysokości pasa) podkładać. Nie mogłam też zbytnio wysiedzieć w pracy bo mi "ciasno" było.
a mnie boli i bez ciąży mam proste tam gdzie ma być krzywe -w szyjnym szczególnie
To współczuję. Moja znajoma niedawno miała operację na kręgosłup w odcinku szyjnym. Dysk jej wymienili na tytanowy. Nie wiem czy dobrze to określam, ale coś takiego mi mówiła.
Widocznie jako szyja rodziny, za bardzo kręcisz jej głowąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 11:16
samira, Sylwia77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...
a mnie boli i bez ciąży mam proste tam gdzie ma być krzywe -w szyjnym szczególnie
To współczuję. Moja znajoma niedawno miała operację na kręgosłup w odcinku szyjnym. Dysk jej wymienili na tytanowy. Nie wiem czy dobrze to określam, ale coś takiego mi mówiła.
Widocznie jako szyja rodziny, za bardzo kręcisz jej głową
hahaha dobre ,staram sięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 11:25
Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Sylwia77 wrote:caffe taka mialam cicha nadzieje ,ze na tym chorobowym sie wyrobie,ale nie udalo sie chociaz jeszcze mam trzy tygodnie hehe
Może zakończysz to chorobowe i weźmiesz następne
Chcialabym oj chciala w pracy to wiadomo nerwy stres bieganie,dzwiganie itp.,a w domu zawsze spokojniejcaffe lubi tę wiadomość