35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Oj dziewczyny, dziewczyny... Samirka co z Twoim testem???????
300tna strona do czegoś w końcu zobowiązuje, prawda?????
kochana moja robiłam ten tańszy paskowy ,negatyw ale się tego spodziewałam ,także spoko :)no chyba ze za wcześnie ale wątpię...
od tego cyklu CLO i idę w 10dc na usg ..miałam nadzieję ze dziś przylezie bo tak będę musiała przełożyć wizytę a mam na 19.04bliska77, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:Oj dziewczyny, dziewczyny... Samirka co z Twoim testem???????
kochana moja robiłam ten tańszy paskowy ,negatyw ale się tego spodziewałam ,także spoko :)no chyba ze za wcześnie ale wątpię...
od tego cyklu CLO i idę w 10dc na usg ..miałam nadzieję ze dziś przylezie bo tak będę musiała przełożyć wizytę a mam na 19.04
może jeszcze za wcześnie a jeśli jednak nie, to trzymam bardzo mocno kciuki oby kolejny cykl był TWOIM;-)samira, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:agafbh wrote:Oj dziewczyny, dziewczyny... Samirka co z Twoim testem???????
od tego cyklu CLO i idę w 10dc na usg ..miałam nadzieję ze dziś przylezie bo tak będę musiała przełożyć wizytę a mam na 19.04
może jeszcze za wcześnie a jeśli jednak nie, to trzymam bardzo mocno kciuki oby kolejny cykl był TWOIM;-)
aa dziękibliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze negatyw a ja widzę cień cienia cienia
albo jestem psychiczna ;)niby trzeba odczytać po minucie a po 5min już się nie odczytuje ale już to analizowałam jak go zrobiłam ehhh...albo widzę co chce widzieć
to jest takie muśnięcie mgła w miejscu testowym ,ma szerokość jak kontrolna !!??
bliska77, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo hej dopiero teraz ale u mnie pojawiał się jakiś błąd na Ovu i nic nie mogłam pisać. Samira chyba miałysmy racje ztą 300 stroną, a gtak poważnie to naprawde jak wredna @ nie przyjdzie to za dwa dni znów testuj, kreska nawet niewyraźna nie pokazuje się tak bez powodu.
Miriiam ja fsh wg.norm mam tylko minimalnie podwyzszone ale ja się nie znam jakie powinno być w moim wieku i aby zajść, podaje norme fsh 10,20 mIU/ml
a progesteron 1,06 ng/ml estradiol II 49,78 pg/ml i lh 5,20 mIU/ml podaje to bo reszty troche jest a jeszce nie ma ponoć wszytskiego. Nie znam się tak jak wY ALE CHYBA NAJGORZEJ NIE JEST WIEM,ŻE ESTRADIOL JEST W NORMACH ZA NISKI TROCHE.
dOBREGO DNIA JA IDE NA REHABILITACJE I DO PRACY DO POPOŁUDNIsamira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:No hej dopiero teraz ale u mnie pojawiał się jakiś błąd na Ovu i nic nie mogłam pisać. Samira chyba miałysmy racje ztą 300 stroną, a gtak poważnie to naprawde jak wredna @ nie przyjdzie to za dwa dni znów testuj, kreska nawet niewyraźna nie pokazuje się tak bez powodu.
Miriiam ja fsh wg.norm mam tylko minimalnie podwyzszone ale ja się nie znam jakie powinno być w moim wieku i aby zajść, podaje norme fsh 10,20 mIU/ml
a progesteron 1,06 ng/ml estradiol II 49,78 pg/ml i lh 5,20 mIU/ml podaje to bo reszty troche jest a jeszce nie ma ponoć wszytskiego. Nie znam się tak jak wY ALE CHYBA NAJGORZEJ NIE JEST WIEM,ŻE ESTRADIOL JEST W NORMACH ZA NISKI TROCHE.
dOBREGO DNIA JA IDE NA REHABILITACJE I DO PRACY DO POPOŁUDNI
no papa spokojnego dnia w pracy
inessko ale to jest mgiełka ,prawie nic ,ciężko określić ale ni chcę się wkręcaćcaffe, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:kurcze negatyw a ja widzę cień cienia cienia
albo jestem psychiczna ;)niby trzeba odczytać po minucie a po 5min już się nie odczytuje ale już to analizowałam jak go zrobiłam ehhh...albo widzę co chce widzieć
to jest takie muśnięcie mgła w miejscu testowym ,ma szerokość jak kontrolna !!??
Mówiłam, ciocia caffe ma dobre testy w ofercie
Ja tez na początku miałam cień cienia po 5 minutach hehehe
Ogólnie to było tak, że zrobiłam test i czekam. Kreski drugiej nie, to się uśmiechnęłam i zajarałam fajkę. Po czym kończąc ją zobaczyłam pojawiająca się druga kreskę i mnie prąd przeszedłsamira, Bursztyn, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia77 wrote:Witajcie laseczki
Bez tych zartow byloby smetnie na forum
Przynajmniej mozemy sie oderwac od myslenia o tym co nas boli
Sciskam mocno wszystkie dziewczynki
hej
ale galopujecie z tym pisaniem
i popieram fajnie że u nas tak wesoło i wielotematycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 08:49
caffe, samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:inessa wrote:No hej dopiero teraz ale u mnie pojawiał się jakiś błąd na Ovu i nic nie mogłam pisać. Samira chyba miałysmy racje ztą 300 stroną, a gtak poważnie to naprawde jak wredna @ nie przyjdzie to za dwa dni znów testuj, kreska nawet niewyraźna nie pokazuje się tak bez powodu.
dOBREGO DNIA JA IDE NA REHABILITACJE I DO PRACY DO POPOŁUDNI
no papa spokojnego dnia w pracy
inessko ale to jest mgiełka ,prawie nic ,ciężko określić ale ni chcę się wkręcać
inessko estradiol to chyba ok jesli na poczatku cyklu bo wyczytałam,że powinno być mniej niż 70 bo więcej to podobno znaczy że rezerwa" jajów " mniejsza
co do fsh to podobno od 9 -12 to obniżona rezerwa jajnikowa
ale najważniejszy stosunek LH do fsh jak najbliższy 1 to juz Aga o tym pisała
tyle że ja znam laski co miały fsh 12 i też zachodziły
i wiek to chyba nie do konca ma znaczenie bo są 25-30 latki i maja już rezerwę
Samira rób następny
i będzie więcej niż mgiełka czyli mgłaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 08:55
caffe, samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
witam witam a ja chcialam się pochwalic że wreszcie wykres wyznaczył mi owulacje i to nawet w tym czasie co ją mialam hihii. Teraz tylko czekac do może miesiączki , zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pozytywny test Samirki
caffe, szczęśliwa, samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, megan8, anna maria, angela, inessa lubią tę wiadomość