X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Oj dziewczyny, dziewczyny... Samirka co z Twoim testem???????
    300tna strona do czegoś w końcu zobowiązuje, prawda?????
    :-)

kochana moja robiłam ten tańszy paskowy ,negatyw ale się tego spodziewałam ,także spoko :)no chyba ze za wcześnie ale wątpię...
    od tego cyklu CLO i idę w 10dc na usg ..miałam nadzieję ze dziś przylezie bo tak będę musiała przełożyć wizytę a mam na 19.04

bliska77, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:

kochana moja robiłam ten tańszy paskowy ,negatyw ale się tego spodziewałam ,także spoko :)no chyba ze za wcześnie ale wątpię...
    od tego cyklu CLO i idę w 10dc na usg ..miałam nadzieję ze dziś przylezie bo tak będę musiała przełożyć wizytę a mam na 19.04

może jeszcze za wcześnie a jeśli jednak nie, to trzymam bardzo mocno kciuki oby kolejny cykl był TWOIM;-)

samira, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mówią na tvn o celiakii i diecie ...

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:

może jeszcze za wcześnie a jeśli jednak nie, to trzymam bardzo mocno kciuki oby kolejny cykl był TWOIM;-)

aa dzięki :)

bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze negatyw a ja widzę cień cienia cienia :P albo jestem psychiczna ;)niby trzeba odczytać po minucie a po 5min już się nie odczytuje ale już to analizowałam jak go zrobiłam ehhh...albo widzę co chce widzieć :) to jest takie muśnięcie mgła w miejscu testowym ,ma szerokość jak kontrolna !!??

bliska77, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i widać tylko pod oknem

bliska77, inessa, caffe, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, jeśli @ nie przyjdzie przez kolejne dwa dni powtórz koniecznie test

samira, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Samirka, jeśli @ nie przyjdzie przez kolejne dwa dni powtórz koniecznie test

powtórzę na pewno ,jedyne co mam to cięższe piersi i wrażliwe brodawki bardzo ale to może być na @ właśnie :/

inessa, caffe, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mi się podoba :D

Porada dnia
    Jeśli marzysz o bliźniętach, czas działa na Twoją korzyść. Im kobieta starsza, tym szansa na ciążę mnogą wzrasta.

inessa, caffe, Olena, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej dopiero teraz ale u mnie pojawiał się jakiś błąd na Ovu i nic nie mogłam pisać. Samira chyba miałysmy racje ztą 300 stroną, a gtak poważnie to naprawde jak wredna @ nie przyjdzie to za dwa dni znów testuj, kreska nawet niewyraźna nie pokazuje się tak bez powodu.
    Miriiam ja fsh wg.norm mam tylko minimalnie podwyzszone ale ja się nie znam jakie powinno być w moim wieku i aby zajść, podaje norme fsh 10,20 mIU/ml
    a progesteron 1,06 ng/ml estradiol II 49,78 pg/ml i lh 5,20 mIU/ml podaje to bo reszty troche jest a jeszce nie ma ponoć wszytskiego. Nie znam się tak jak wY ALE CHYBA NAJGORZEJ NIE JEST WIEM,ŻE ESTRADIOL JEST W NORMACH ZA NISKI TROCHE.
    dOBREGO DNIA JA IDE NA REHABILITACJE I DO PRACY DO POPOŁUDNI :D

samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira mamy szanse na bliźniaki ;)

caffe, Bursztyn, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    No hej dopiero teraz ale u mnie pojawiał się jakiś błąd na Ovu i nic nie mogłam pisać. Samira chyba miałysmy racje ztą 300 stroną, a gtak poważnie to naprawde jak wredna @ nie przyjdzie to za dwa dni znów testuj, kreska nawet niewyraźna nie pokazuje się tak bez powodu.
    Miriiam ja fsh wg.norm mam tylko minimalnie podwyzszone ale ja się nie znam jakie powinno być w moim wieku i aby zajść, podaje norme fsh 10,20 mIU/ml
    a progesteron 1,06 ng/ml estradiol II 49,78 pg/ml i lh 5,20 mIU/ml podaje to bo reszty troche jest a jeszce nie ma ponoć wszytskiego. Nie znam się tak jak wY ALE CHYBA NAJGORZEJ NIE JEST WIEM,ŻE ESTRADIOL JEST W NORMACH ZA NISKI TROCHE.

no papa spokojnego dnia w pracy :)

inessko ale to jest mgiełka ,prawie nic ,ciężko określić ale ni chcę się wkręcać :)

caffe, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

oczywiście ze tak :D

caffe, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test czy działa forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 08:25

samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kurcze negatyw a ja widzę cień cienia cienia :P albo jestem psychiczna ;)niby trzeba odczytać po minucie a po 5min już się nie odczytuje ale już to analizowałam jak go zrobiłam ehhh...albo widzę co chce widzieć :) to jest takie muśnięcie mgła w miejscu testowym ,ma szerokość jak kontrolna !!??

Mówiłam, ciocia caffe ma dobre testy w ofercie :P

Ja tez na początku miałam cień cienia po 5 minutach hehehe

Ogólnie to było tak, że zrobiłam test i czekam. Kreski drugiej nie, to się uśmiechnęłam i zajarałam fajkę. Po czym kończąc ją zobaczyłam pojawiająca się druga kreskę i mnie prąd przeszedł :P

samira, Bursztyn, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    inessa wrote:

oczywiście ze tak :D

Ja tez chcę :P

samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Witajcie laseczki :)
    Bez tych zartow byloby smetnie na forum :)
    Przynajmniej mozemy sie oderwac od myslenia o tym co nas boli :)
    Sciskam mocno wszystkie dziewczynki :)

hej
    ale galopujecie z tym pisaniem ;-)
    i popieram fajnie że u nas tak wesoło i wielotematycznie :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 08:49

caffe, samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak tam? zaciążyła któraś??

caffe, samira, bliska77, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    inessa wrote:

no papa spokojnego dnia w pracy :)

inessko ale to jest mgiełka ,prawie nic ,ciężko określić ale ni chcę się wkręcać :)

inessko estradiol to chyba ok jesli na poczatku cyklu bo wyczytałam,że powinno być mniej niż 70 bo więcej to podobno znaczy że rezerwa" jajów " mniejsza :-)
    co do fsh to podobno od 9 -12 to obniżona rezerwa jajnikowa
    ale najważniejszy stosunek LH do fsh jak najbliższy 1 to juz Aga o tym pisała :-)
    tyle że ja znam laski co miały fsh 12 i też zachodziły :-)
    i wiek to chyba nie do konca ma znaczenie bo są 25-30 latki i maja już rezerwę

Samira rób następny
    i będzie więcej niż mgiełka czyli mgła ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 08:55

caffe, samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witam a ja chcialam się pochwalic że wreszcie wykres wyznaczył mi owulacje i to nawet w tym czasie co ją mialam hihii. Teraz tylko czekac do może miesiączki , zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pozytywny test Samirki

caffe, szczęśliwa, samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, megan8, anna maria, angela, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ