35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię
Dzięki !!!
wybaczam ,nie musisz lizać monitorainessa, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela to się cieszę,a zaparcia ..hmhmhmhm ... a możesz pić kwaśne mleko? Bo to też dobrze działa. Lub na noc zalej przegotowaną letnią wodą płatki owsiane i zajadaj je codziennie rano na noc możesz też dołożyć miód. Dla smaku i zdrowia a rano jak chcesz dołóż jakiś dżemik najlepiej ze śliwek bo one też dobre na zaparcia lub z moreli acha jeszcze rodzynki są dobre, ajak najmniej kakao.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 19:57
samira, Sylwia77, bliska77, caffe, angela, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Bursztyn wrote:inessa wrote:Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.
Samira i jak lody albo...wiesz co ? !
A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego?
Samira ma racje ale kochana czasmi nie widać śluzu bo jest tylko w środku i to głęboko a lekarze napro..mówią,że wysarczy nawet troche tego śluzu i można zajść no i przy tym wodnistym również,więc nocka wasza
to mnie pocieszyłaś bo ja mam skąpo ze śluzemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 19:55
inessa, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:angela wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...
I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich
Aga to dziecko Baranek ??
to jak moj M
ja lubię i byki i barany
ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę
u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca
to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co?
mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy
Samirko - ja też jestem z 22 czerwca
jak mój G
a jak się czujesz kochana ,kiedy masz prenatalne ??
Czuję się dobrze, ale zakałą są zaparcia - nic nie pomaga - masakra jakaś!
Badania w przyszłą środę - czekam , na razie nie myślę, ale na pewno niedługo zacznę się już nakręcać
Trzymam &&& za teścik
będzie dobrze bo są w moje urodziny
inessa, Sylwia77, bliska77, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:inessa wrote:Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.
Samira i jak lody albo...wiesz co ? !
A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego?
taki tez jest dobry na bara bara
czyli moze dojsc do zaplodnienia "posiadajac" tylko wodnisty? Nie serduszkowalam, pytam tylko tak, na przyszlosc, bo sie zaniepokoilam, ze tylko takim "dysponuje"...
może jak najbardziejinessa, Bursztyn, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByrsztynku z tego co ja wiem te dwa objawy śluzu są płodne ale i tak najważniejsze są plemniki i jajeczko czy są wystarczająco silne. A jak pisałam nie wiesz jaki śluz jest głeboko w środku.Dziewczyny nie mają wogóle śluzu albo tylko kremowy i tu jest duży problem, nie pamiętą z którym hormonem ale któryś też odpowiada za wydzielanie śluzu płodnego dla utrzymania plemników do momentu "wyjścia" jajeczka z jajnika, wtedy zaczyna się wyścig.
samira, Bursztyn, Mango, Sylwia77, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny
Pochichrałam się czytając ostatnie 5 stron na zmianę o lodach, a właściwie o roladzie, a zaraz potem o sluzie ale wodnistym. Urozmaicenie jest solą życia :0Bursztyn, samira, Sylwia77, bliska77, Mango, inessa, caffe, megan8, angela lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
miriiam wrote:dziewczyny
Pochichrałam się czytając ostatnie 5 stron na zmianę o lodach, a właściwie o roladzie, a zaraz potem o sluzie ale wodnistym. Urozmaicenie jest solą życia :0
rzeczywiscie, ciekawie wyszloSylwia77, bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię
ja uwielbiam tzw sorbety, dożo bardziej od tradycyjnych śmietankowychsamira, inessa, caffe, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny