Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mam nadzieję że z tymi blizniętami to żart hahahaha

caffe, nick nieaktualny, Sylwia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    witam witam a ja chcialam się pochwalic że wreszcie wykres wyznaczył mi owulacje i to nawet w tym czasie co ją mialam hihii. Teraz tylko czekac do może miesiączki , zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pozytywny test Samirki

To gratuluje i do dzieła :P

nick nieaktualny, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    i mam nadzieję że z tymi blizniętami to żart hahahaha

Kto wie... :) Najlepiej samemu się przekonać :)

Ja zawsze chciałam mieć bliźnięta, a mojego to przerażało. Jak na usg było widać jeden pęcherzyk, to odetchnął z wielką ulgą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 09:55

nick nieaktualny, Sylwia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał :D

caffe, Bursztyn, Sylwia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym chciała bliżnięta :-)

caffe, nick nieaktualny, Sylwia77, megan8, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał :D

Samira, czekamy na dalszy ciąg wydarzeń ;)

nick nieaktualny, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dalszy ciąg wydarzeń to @ za parę dni :P

Sylwia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak mi się dziś nic nie chce "żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce " cokolwiek zrobić ;)

caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Sylwia77, megan8, angela, iwka76, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:

Moja koleżanka pół roku temu urodziła bliźnięta. Jak do niej zadzwoniłam niedawno, to jeszcze nigdy nie słyszałam jej takiej przeklinającej ;P

Urodziła w wieku 38l, ale jest taka zmęczona i tak jej dają w kość, ze głowa mała. Śpią na zmianę, nawet nie ma kiedy odpocząć, bo jest z nimi sama przez cały dzień. Ona jest bardzo dokładna i skrupulatna, wszystko notuje, dopracowuje itd. Ale to ją przerosło.

Mnie to jakoś nie przeraża :P

nick nieaktualny, Bursztyn, Sylwia77, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Jaka @, jaka @. Chyba śnisz :P

nick nieaktualny, Sylwia77, Mango, iwka76, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a jak mi się dziś nic nie chce "żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce " cokolwiek zrobić ;)

Witaj w klubie :P

megan8, Sylwia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...

A mozna temu jakoś zaradzić?

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że na tym forum nie ma takiej gwarancji, że np. jak się napisze 500 postów, to będzie ovu, a jak 1000 to ciąża, a jak 2000 to urodzi się zdrowy maluszek.

Ja bym w jeden dzień naprodukowała 2000 :P

Sylwia77, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

a mój by się cieszył :-)
    widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro

Sylwia77, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Olena wrote:

Moja koleżanka pół roku temu urodziła bliźnięta. Jak do niej zadzwoniłam niedawno, to jeszcze nigdy nie słyszałam jej takiej przeklinającej ;P

Urodziła w wieku 38l, ale jest taka zmęczona i tak jej dają w kość, ze głowa mała. Śpią na zmianę, nawet nie ma kiedy odpocząć, bo jest z nimi sama przez cały dzień. Ona jest bardzo dokładna i skrupulatna, wszystko notuje, dopracowuje itd. Ale to ją przerosło.

Mnie tez nie :-P
    ale może dlatego , ze to tylko pisanie :-P a w realu to już hm... ???? :-)

caffe, nick nieaktualny, Sylwia77, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    caffe wrote:
    Olena wrote:

Mnie tez nie :-P
    ale może dlatego , ze to tylko pisanie :-P a w realu to już hm... ???? :-)

Pewnie real nie jest tak kolorowy, że najedzony bobasek sobie śpi, budzi się tylko do jedzenia i gaworzy sam do siebie :P a mamusia jest promienna, uczesana, umalowana i wypoczęta :P

Sylwia77, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ku..a, ekspertką zostałam, nie zauważyłam ;P chyba od żartowania hehehe

Sylwia77, Mango, iwka76, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, życzę Ci żeby ta wredna @ jednak nie przyszła, naprawdę, no jedna z nas musi ten miesiąc pozytywnie zaliczyć, jeszcze jest kilka kandydatek ;-)

Sylwia77, nick nieaktualny, Mango, angela, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Testuj jutro jeszcze raz :) a nie nam tu wkrecasz jakas @ :D hehe buzka
    A co do tych blizniat to moj M powiedzial ,ze byloby fajnie i za jednym podejsciem dwojka,jest zdecydowanie na tak hehe :)

caffe, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ