35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwka76 wrote:witam witam a ja chcialam się pochwalic że wreszcie wykres wyznaczył mi owulacje i to nawet w tym czasie co ją mialam hihii. Teraz tylko czekac do może miesiączki , zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pozytywny test Samirki
To gratuluje i do dziełabliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:i mam nadzieję że z tymi blizniętami to żart hahahaha
Kto wie...Najlepiej samemu się przekonać
Ja zawsze chciałam mieć bliźnięta, a mojego to przerażało. Jak na usg było widać jeden pęcherzyk, to odetchnął z wielką ulgąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 09:55
samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olena wrote:Ja też bym chciała bliżnięta
Moja koleżanka pół roku temu urodziła bliźnięta. Jak do niej zadzwoniłam niedawno, to jeszcze nigdy nie słyszałam jej takiej przeklinającej ;P
Urodziła w wieku 38l, ale jest taka zmęczona i tak jej dają w kość, ze głowa mała. Śpią na zmianę, nawet nie ma kiedy odpocząć, bo jest z nimi sama przez cały dzień. Ona jest bardzo dokładna i skrupulatna, wszystko notuje, dopracowuje itd. Ale to ją przerosło.
Mnie to jakoś nie przeraża
samira, Bursztyn, Sylwia77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:do tego od wczoraj wieczora mnie łupie bardzo w lewej łopatce i obojczyku i mam gule w gardle albo od przepukliny przełykowej którą mam albo od kręgosłupa uczucie jakbym się co chwile przyduszała ehhh...
A mozna temu jakoś zaradzić?Sylwia77, samira lubią tę wiadomość
-
Szkoda, że na tym forum nie ma takiej gwarancji, że np. jak się napisze 500 postów, to będzie ovu, a jak 1000 to ciąża, a jak 2000 to urodzi się zdrowy maluszek.
Ja bym w jeden dzień naprodukowała 2000Sylwia77, samira, Mango, Bursztyn, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:z tymi bliźniętami to nie żart mogą być ale mój jakby takie słowa usłyszał to by palpitacji serca dostał
a mój by się cieszył
widzę ,że mu zależy i jak jest znowu @ to też mu przykro
Sylwia77, samira, Mango, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Olena wrote:Ja też bym chciała bliżnięta
Moja koleżanka pół roku temu urodziła bliźnięta. Jak do niej zadzwoniłam niedawno, to jeszcze nigdy nie słyszałam jej takiej przeklinającej ;P
Urodziła w wieku 38l, ale jest taka zmęczona i tak jej dają w kość, ze głowa mała. Śpią na zmianę, nawet nie ma kiedy odpocząć, bo jest z nimi sama przez cały dzień. Ona jest bardzo dokładna i skrupulatna, wszystko notuje, dopracowuje itd. Ale to ją przerosło.
Mnie tez nie
ale może dlatego , ze to tylko pisaniea w realu to już hm... ????
caffe, bliska77, Sylwia77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:caffe wrote:Olena wrote:Ja też bym chciała bliżnięta
Mnie tez nie
ale może dlatego , ze to tylko pisaniea w realu to już hm... ????
Pewnie real nie jest tak kolorowy, że najedzony bobasek sobie śpi, budzi się tylko do jedzenia i gaworzy sam do siebiea mamusia jest promienna, uczesana, umalowana i wypoczęta
Sylwia77, szczęśliwa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:dalszy ciąg wydarzeń to @ za parę dni
Testuj jutro jeszcze raza nie nam tu wkrecasz jakas @
hehe buzka
A co do tych blizniat to moj M powiedzial ,ze byloby fajnie i za jednym podejsciem dwojka,jest zdecydowanie na tak hehecaffe, szczęśliwa, Mango, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość