35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A propo kosztów to zdążyłam sprawdzić i w tej klinice gdzie byłam wychodzą tańsze badania
niż u mnie w normalnej przychodni średnio o 4-5 zł niżej to na kilkunastu badaniach zbierze się ładna sumka.Polecam sprawdzajcie laboratoria można nieco przyoszczędzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 16:05
Bursztyn, samira, inessa, caffe, Sylwia77, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:jadę do Aucha po test
juz kibicuje!a kiedy ewentualnie go hmm....rozpakujesz?
mały żart mam test w domu taki fajny strumieniowy ale jak już będę to i tak kupię taki tańszy pepino paskowy bo nie chce tego marnować bo sobie zostawię na pamiątkę jak wyjdzie pozytywa może jutro ,jeszcze się zastanowię
i mam chęć na loda ,nie wiem jaki smak ale jakiś kupięgrosza, Bursztyn, inessa, caffe, Sylwia77, anna maria, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:W maju zamierzam świętować poczęcie dzieciątka i urodziny męża. Te drugie trochę mniej
a maz tez byk czy juz blizniak?
Mój jest bliźniak. Teoretycznie nie powinnam się z nim dogadywać bo ja jestem rak i tak właśnie jestinessa, Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:W maju zamierzam świętować poczęcie dzieciątka i urodziny męża. Te drugie trochę mniej
Mój jest bliźniak. Teoretycznie nie powinnam się z nim dogadywać bo ja jestem rak i tak właśnie jest
no wlasnie ja tez pisalam pare postow wczesniej, ze jestem rak, i teoretycznie nie powinnam sie dogadywac z bliznikami, a jednak sie dogadujeCzy to prawda, ze bliznieta sa hmm...dwoiste z natury?
Podobno takie są, natomiast mój jest szczery aż do bólu w odniesieniu do innych. W odniesieniu do mnie też, ale nie wiem w ilu procentach hehehe
Jest natomiast bardzo towarzyski, szybko nawiązuje kontakty i jest gadułą. Ja jestem bardziej powściągliwaSylwia77, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
No nie ,nie bylo mnie tylko kilka godzin a tutaj tyle juz do poczytania
inessa super bedzie zobaczysz :)trzymam kciuki kochana
samira testuj testuj czekamy moze sie zmiescisz w tej 300
Ja z moim M jestesmy oboje byczkami a propo znakow zodiaku hehehedwa uparciuchy
inessa, anna maria, caffe, grosza, bliska77, samira, angela lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:W maju zamierzam świętować poczęcie dzieciątka i urodziny męża. Te drugie trochę mniej
Mój jest bliźniak. Teoretycznie nie powinnam się z nim dogadywać bo ja jestem rak i tak właśnie jest
no wlasnie ja tez pisalam pare postow wczesniej, ze jestem rak, i teoretycznie nie powinnam sie dogadywac z bliznikami, a jednak sie dogadujeCzy to prawda, ze bliznieta sa hmm...dwoiste z natury?
Podobno takie są, natomiast mój jest szczery aż do bólu w odniesieniu do innych. W odniesieniu do mnie też, ale nie wiem w ilu procentach hehehe
Jest natomiast bardzo towarzyski, szybko nawiązuje kontakty i jest gadułą. Ja jestem bardziej powściągliwa
HEJ DOLnczam do tych znakow ,ja baran moj blizniak.Ja gadula wszedzie mnie pelno ,furiatka i nerwus.Moj spokojny ,zrownowazony,bardzo dobry czlowiek.Bardzo dobrze sie uzupelniamyinessa, caffe, Sylwia77, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia to płacz ale ze śmiechu bo śmiech to zdrowie i jak ktoś szczerze się smieje przez 15 min, to traci 40% kalorii z dnia.
A tak wogóle to ja chce i to i to, bo jedno uwielbiam a drugie porządamcaffe, bliska77, Mango, samira, angela, Sylwia77 lubią tę wiadomość