35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A propo kosztów to zdążyłam sprawdzić i w tej klinice gdzie byłam wychodzą tańsze badania
niż u mnie w normalnej przychodni średnio o 4-5 zł niżej to na kilkunastu badaniach zbierze się ładna sumka.Polecam sprawdzajcie laboratoria można nieco przyoszczędzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 16:05
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Sylwia77, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:jadę do Aucha po test

juz kibicuje!
a kiedy ewentualnie go hmm....rozpakujesz? 
mały żart mam test w domu taki fajny strumieniowy ale jak już będę to i tak kupię taki tańszy pepino paskowy bo nie chce tego marnować bo sobie zostawię na pamiątkę jak wyjdzie pozytyw
a może jutro ,jeszcze się zastanowię 
i mam chęć na loda ,nie wiem jaki smak ale jakiś kupię
grosza, Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, Sylwia77, anna maria, nick nieaktualny, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:W maju zamierzam świętować poczęcie dzieciątka i urodziny męża. Te drugie trochę mniej

a maz tez byk czy juz blizniak?
Mój jest bliźniak. Teoretycznie nie powinnam się z nim dogadywać bo ja jestem rak i tak właśnie jest
nick nieaktualny, Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:W maju zamierzam świętować poczęcie dzieciątka i urodziny męża. Te drugie trochę mniej

Mój jest bliźniak. Teoretycznie nie powinnam się z nim dogadywać bo ja jestem rak i tak właśnie jest
no wlasnie ja tez pisalam pare postow wczesniej, ze jestem rak, i teoretycznie nie powinnam sie dogadywac z bliznikami, a jednak sie dogaduje
Czy to prawda, ze bliznieta sa hmm...dwoiste z natury?
Podobno takie są, natomiast mój jest szczery aż do bólu w odniesieniu do innych. W odniesieniu do mnie też, ale nie wiem w ilu procentach hehehe
Jest natomiast bardzo towarzyski, szybko nawiązuje kontakty i jest gadułą. Ja jestem bardziej powściągliwa
Sylwia77, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Samirka musisz sprawdzić czy ten test jest dobry bo jak nie to trzeba go oddać,żeby zamienieli na nie zepsuty

Najlepiej żeby miał na "starcie" dwie kreski hehehe
Sylwia77, Bursztyn, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No nie ,nie bylo mnie tylko kilka godzin a tutaj tyle juz do poczytania

inessa super bedzie zobaczysz :)trzymam kciuki kochana
samira testuj testuj czekamy moze sie zmiescisz w tej 300
Ja z moim M jestesmy oboje byczkami a propo znakow zodiaku hehehe
dwa uparciuchy
nick nieaktualny, anna maria, caffe, grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela lubią tę wiadomość

-
caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:W maju zamierzam świętować poczęcie dzieciątka i urodziny męża. Te drugie trochę mniej

no wlasnie ja tez pisalam pare postow wczesniej, ze jestem rak, i teoretycznie nie powinnam sie dogadywac z bliznikami, a jednak sie dogaduje
Czy to prawda, ze bliznieta sa hmm...dwoiste z natury?
Podobno takie są, natomiast mój jest szczery aż do bólu w odniesieniu do innych. W odniesieniu do mnie też, ale nie wiem w ilu procentach hehehe
Jest natomiast bardzo towarzyski, szybko nawiązuje kontakty i jest gadułą. Ja jestem bardziej powściągliwa
HEJ DOLnczam do tych znakow ,ja baran moj blizniak.Ja gadula wszedzie mnie pelno ,furiatka i nerwus.Moj spokojny ,zrownowazony,bardzo dobry czlowiek.Bardzo dobrze sie uzupelniamy
nick nieaktualny, caffe, Sylwia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia to płacz ale ze śmiechu bo śmiech to zdrowie i jak ktoś szczerze się smieje przez 15 min, to traci 40% kalorii z dnia.
A tak wogóle to ja chce i to i to, bo jedno uwielbiam a drugie porządam
caffe, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, angela, Sylwia77 lubią tę wiadomość