X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na tym nie znam, ale to znak, że powinnaś cały czas :P

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie coś mnie podbrzusze ciągnie ,jutro term. @ ale jak znam życie przyjdzie parę dni później ...

inessa, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    właśnie coś mnie podbrzusze ciągnie ,jutro term. @ ale jak znam życie przyjdzie parę dni później ...

A może, a może... :P

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:

kurcze to może to już tak od 1,5roku :P

caffe, inessa, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

kurcze to może to już tak od 1,5roku :P

To teraz będzie duże MOŻE :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jak jakbym chciała zobaczyć dwie piękne kreseczki na teście ,chybabym słowa nie mogła wydusić przez cały dzień ,nie mówiąc o łzach :D

caffe, inessa, Bursztyn, szczęśliwa, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ojej jak jakbym chciała zobaczyć dwie piękne kreseczki na teście ,chybabym słowa nie mogła wydusić przez cały dzień ,nie mówiąc o łzach :D

No i piwko byś mi musiała postawić za to MOŻE :P

samira, inessa, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:

wy piwko ja soczek albo Karmi ;)

caffe, inessa, B.Crow, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:
    samira wrote:

wy piwko ja soczek albo Karmi ;)

Co tylko będziesz chciała to dostaniesz :P

inessa, B.Crow, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bo zrobię test przez tą nasza gadaninę hehe

caffe, inessa, Sylwia77, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj bo zrobię test przez tą nasza gadaninę hehe

Ja bym zrobiła, bo ja z tych niecierpliwych jestem :) Zawsze potem można powtórzyć, po co się na siłę powstrzymywać. Ja swój pierwszy test, który wykazał, że jestem w ciąży zrobiłam po 10 dniach od bzykania :P

inessa, Bursztyn, Sylwia77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira może jednak zród ten test ;)
    A ja to chyba razem sado i macho.... ;) przynajmniej od czasu do czasu ;)
    A u mnie to cu napewnio. ani wczoraj w ośrodku mówiła, że niestety ostatnio zrobiła się straszan kolejka oczekujących na dziecko, więc my tosobie poczekamy!!!
    Mój M to wczoraj jak wyszliśmy z ośrodka po stresie miał taką głupawke, takie tesksty miał,że ja stwierdziła, że go nie znałam z tej strony ;) na dworcu PKP to płakała ze śmiechu nie wiem co o nas sobie ludzie pomysleli.
    Ja z moim M az tak długo jak Wy tu opowiadacie nie jestem bo wcześniej miałam różne problemy a mó kochany miał troche urazu bo go narzeczona zdradziała.Lecz jakos się znaleźliśmy i czekalismy ze starankami jak podlecze choc troche kręgosłup w marcu rok temu operacja a potem staranka jeszcze przed slubem, co dla niektórych z rodziny było trudne do pojęcia (nie opowiadalismy wszystkim ale... ) zwłaszcza nasi rodzice(no moi) są z dawnych czasów ;) no i genialni lekarze na których trafiałam do tej pory.
    Mam nadzieję,że po zabiegu może nam w końcu się uda :)

samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, angela, megan8, ewajoanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samira może jednak zród ten test ;)
    A ja to chyba razem sado i macho.... ;) przynajmniej od czasu do czasu ;)
    A u mnie to cu napewnio. ani wczoraj w ośrodku mówiła, że niestety ostatnio zrobiła się straszan kolejka oczekujących na dziecko, więc my tosobie poczekamy!!!
    Mój M to wczoraj jak wyszliśmy z ośrodka po stresie miał taką głupawke, takie tesksty miał,że ja stwierdziła, że go nie znałam z tej strony ;) na dworcu PKP to płakała ze śmiechu nie wiem co o nas sobie ludzie pomysleli.
    Ja z moim M az tak długo jak Wy tu opowiadacie nie jestem bo wcześniej miałam różne problemy a mó kochany miał troche urazu bo go narzeczona zdradziała.Lecz jakos się znaleźliśmy i czekalismy ze starankami jak podlecze choc troche kręgosłup w marcu rok temu operacja a potem staranka jeszcze przed slubem, co dla niektórych z rodziny było trudne do pojęcia (nie opowiadalismy wszystkim ale... ) zwłaszcza nasi rodzice(no moi) są z dawnych czasów ;) no i genialni lekarze na których trafiałam do tej pory.
    Mam nadzieję,że po zabiegu może nam w końcu się uda :)

uda się uda ,na pewno ,grupa wsparcia działa :D

Bursztyn, inessa, bliska77, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• B.Crow Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli rozprawiamy o mężach dodam też coś od siebie.Poznaliśmy się dwanaście lat temu i kiedy tylko go poznałam zapragnęłam spędzić z nim życie - to bardzo dobry i kochany człowiek.Przed poznaniem męża nie poczułam takiego uczucia do nikogo wcześniej pomimo że trochę tych chłopaków przewinęło się przez moje życie.Mój kobiecy instynkt mówił że to TEN i po dwunastu latach wiem że mnie instynkt nie zawiódł.Teraz do pełni szczęścia brakuje nam dziecka...kiedy mam owulacje mąż jest w gotowości i nie mogę narzekać że się miga :)

Pozdrawiam cieplutko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 14:41

samira, Bursztyn, inessa, bliska77, Sylwia77, angela, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich :-)
    Aga to dziecko Baranek ??
    to jak moj M
    ja lubię i byki i barany ;-)
    ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę :-P

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co? ;)

mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy ;)

Bursztyn, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam za tydzień kolejne 18 lat ehhh...:P jaki fajny miałabym prezent :)

Bursztyn, inessa, Sylwia77, Mango, angela lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej witajcie, dopiero teraz się odzywam ale byłam w pracy i na rehabilitacji. Mam wyniki ze szpitala no i mam stwierdzoną niepłodność pierwotną i nieokreslone zaburzenie czynności jajników. Na początku maja mam zabieg usunięcia mięśniak i po miesiącu od zabiegu zobaczymy co dalej.
    A adopcja: za tydzień przyjeżdż do nas pani z ośrodka zobaczyc jakie mamy warunki mieszkaniowe i przeprowadzi nam testy pedagogiczne zaraz potem jedziemy na testy psychologiczne i czekamy na kwalifikacje do szkolenia..duzo tego ale mamy szanse. Wczoraj wybieraliśmy jakie dziecko chcemy dostać:płeć i wiek dziecka. Zdecydowaliśmy,że tak jak wciąży kobieta nie wie co urodzi tak my decydujemy się poprostu na dziecko do 3 roku życia od 1 roku młodszego nie dostaniemy bo poprostu jesteśmy za starzy
    Dziękuę Wam bardzo za pamięć ja również o każdej bardzo mocno pamiętam

jest nadzieja, a nawet bardzo duzo nadzieji! Bedzie dobrze! :)

samira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, ja tez jestem z 25 czerwca..... :) Kawal drania z Twojego bylego, a o mnie mowia "zolza" :P

samira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B.Crow wrote:
    Jeśli rozprawiamy o mężach dodam też coś od siebie.Poznaliśmy się dwanaście lat temu i kiedy tylko go poznałam zapragnęłam spędzić z nim życie - to bardzo dobry i kochany człowiek.Przed poznaniem męża nie poczułam takiego uczucia do nikogo wcześniej pomimo że trochę tych chłopaków przewinęło się przez moje życie.Mój kobiecy instynkt mówił że to TEN i po dwunastu latach wiem że mnie instynkt nie zawiódł.Teraz do pełni szczęścia brakuje nam dziecka...kiedy mam owulacje mąż jest w gotowości i nie mogę narzekać że się miga :)

Pozdrawiam cieplutko :)

az przyjemnie przeczytac :) A dziecko tez sie pojawi :)

inessa, Sylwia77, B.Crow, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, ja tez jestem z 25 czerwca..... :) Kawal drania z Twojego bylego, a o mnie mowia "zolza" :P

ja tak o to tobie nie mówię :P

‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ