X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M jest panna a ja jestem waga ;) bardzo dużo mamy wspólnego nasi rodzice maja takie same imiona do tego jeden z moich braci ma na imie jak mój ukochany. Jak się spotykamy to jest masakra do tego mój brat ma dziewczyne któram ma takie imie jak ja-wyobrażacie sobie te spotkania?! Mamy wiele ubawu wtedy!!!

samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, B.Crow, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mój M jest panna a ja jestem waga ;) bardzo dużo mamy wspólnego nasi rodzice maja takie same imiona do tego jeden z moich braci ma na imie jak mój ukochany. Jak się spotykamy to jest masakra do tego mój brat ma dziewczyne któram ma takie imie jak ja-wyobrażacie sobie te spotkania?! Mamy wiele ubawu wtedy!!!

ciekawie musi być na wspólnych przyjęciach :)

mój syn jest waga ...:)

inessa, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:
    a ja mam za tydzień kolejne 18 lat ehhh...:P jaki fajny miałabym prezent :)

noto drugi raz osiagniesz pelnoletnosc ;) Trzeba to bedzie podwojnie swietowac :)

hehe tak jest co roku :P niestety pozory tyko i będę musiała do tego dodać liczbę 20 ;)

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waga to fajny znak ponoć ludzie są otwarci na drugich i lubieni przez innych...jaka skromność przeze mnie przemawia ;)uff

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzien dobry dziewczynki ,piekny dzien sie zapowiada ,sloneczko swieci ,juz jestem po sporcie.Megan ja bylam 3 razy u wrozki(u 3 roznych) i mi sie sprawdzilo to co powiedzialy .Tylko jak wracam pamiecia to zadna nie wspomniala nic o tym ze bede miala jeszcze dzidzusia,ale ja wtedy to nie chcialam miec dziecka i moze dlatego.Wiem ze wiekszosc ludzi w to nie wiezy ale dla mnie naprawde cos w tym jest.Milego dnia zycze

Ja z koleżanką byłam raz i wywróżyła mi trójkę dzieci ;D

Bursztyn, bliska77, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wierze w horoskopy ale mozna sobie poopowiadać ciekawostki :) staram się dogadać ze wszystkimi ludźmi, źle się czuje jak ktoś się do mnie nie odzywa a ja nie wiem dlaczego (żadko to się zdarza ale...) męczy mnie to strasznie wtedy...
    Samira ja też dodaje w tym roku 20 do 18 ciekawe co to bedzie.... :D

samira, bliska77, grosza, anna maria, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wróciłam z pracy. Po porannej wizycie u gina byłam wyzuta z energii.
    Wizytka raczej udana - kupa badań głównie immunologicznych do zrobienia i AMH powtórka.Dla M też kilka badanek gin wypisał. Prawdopodobnie mam małego polipa :( który utrudnia zagnieżdżenie chce gin jeszcze poobserwować i da najdalej w maju skierowanie do szpitala na dodatkowe badania i ewentualny zabieg histeroskopii i to mnie zmartwiło niezmiernie :( Doktorek super wszystko wyjaśnia dokładnie ma dokładne usg , następna wizyta w przyszłym tygodniu na monitoring i z wynikami mam przyjść. Trochę mnie to wszystko przytłoczyło dzisiaj.:(

Bursztyn, bliska77, inessa, anna maria, Sylwia77, angela, polarmiś, szczęśliwa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:
    Hej witajcie, dopiero teraz się odzywam ale byłam w pracy i na rehabilitacji. Mam wyniki ze szpitala no i mam stwierdzoną niepłodność pierwotną i nieokreslone zaburzenie czynności jajników. Na początku maja mam zabieg usunięcia mięśniak i po miesiącu od zabiegu zobaczymy co dalej.
    A adopcja: za tydzień przyjeżdż do nas pani z ośrodka zobaczyc jakie mamy warunki mieszkaniowe i przeprowadzi nam testy pedagogiczne zaraz potem jedziemy na testy psychologiczne i czekamy na kwalifikacje do szkolenia..duzo tego ale mamy szanse. Wczoraj wybieraliśmy jakie dziecko chcemy dostać:płeć i wiek dziecka. Zdecydowaliśmy,że tak jak wciąży kobieta nie wie co urodzi tak my decydujemy się poprostu na dziecko do 3 roku życia od 1 roku młodszego nie dostaniemy bo poprostu jesteśmy za starzy
    Dziękuę Wam bardzo za pamięć ja również o każdej bardzo mocno pamiętam

jest nadzieja, a nawet bardzo duzo nadzieji! Bedzie dobrze! :)

Inessa -kochana wierzę też że będzie dobrze do 3 latek dzieciątko jest rozkoszne. Będziemy cię wspierać na duchu i szybko pójdzie :)

Bursztyn, inessa, anna maria, Sylwia77, Mango, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

super niezły hardcor !:)
    mój jest baran, a ja strzelec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:41

bliska77, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    No coz faceci sa nam potrzebni,tylko czemu sa tacy w....o irytujacy :)

Sylwia masz rację ja się wczoraj na mojego wściekłam bo o 2 w nocy oglądał tv,urlop ma cwaniak a ja o 6 rano do roboty ...

inessa, grosza, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich :-)
    Aga to dziecko Baranek ??
    to jak moj M
    ja lubię i byki i barany ;-)
    ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę :-P

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co? ;)

oj tak, ale ogólnie naprawdę nie mogę narzekać, jakoś tak się dobraliśmy fajnie (mam nadzieję, bo nie wiem co przyszłość przyniesie, w ogóle historia naszego spotkania na fabułę filmu sie nadaje ale to nie tu miejsce na takie wywody...;-)
    a, mój M z 26 czerwca :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:44

samira, inessa, Bursztyn, grosza, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ojej jak jakbym chciała zobaczyć dwie piękne kreseczki na teście ,chybabym słowa nie mogła wydusić przez cały dzień ,nie mówiąc o łzach :D

W końcu tak będzie zobaczysz !!!

bliska77, samira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, nie martw się, dobrze że lekarz konkretny, nie martw sie, teraz musi być już tylko z górki ;-)
    Inessa, trzymam kciuki za wizytę pani z ośrodka, na pewno wszystko będzie ok
    Samirka, zobaczysz te dwie kreseczki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:45

samira, inessa, grosza, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich :-)
    Aga to dziecko Baranek ??
    to jak moj M
    ja lubię i byki i barany ;-)
    ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę :-P

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co? ;)

oj tak, ale ogólnie naprawdę nie mogę narzekać, jakoś tak się dobraliśmy fajnie (mam nadzieję, bo nie wiem co przyszłość przyniesie, w ogóle historia naszego spotkania na fabułę filmu sie nadaje ale to nie tu miejsce na takie wywody...;-)
    a, mój M z 26 czerwca :-)

chętnie posłucham historii jak się w realu spotkamy ;)

grosza, inessa, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    grosza wrote:
    Kochane wróciłam z pracy. Po porannej wizycie u gina byłam wyzuta z energii.
    Wizytka raczej udana - kupa badań głównie immunologicznych do zrobienia i AMH powtórka.Dla M też kilka badanek gin wypisał. Prawdopodobnie mam małego polipa :( który utrudnia zagnieżdżenie chce gin jeszcze poobserwować i da najdalej w maju skierowanie do szpitala na dodatkowe badania i ewentualny zabieg histeroskopii i to mnie zmartwiło niezmiernie :( Doktorek super wszystko wyjaśnia dokładnie ma dokładne usg , następna wizyta w przyszłym tygodniu na monitoring i z wynikami mam przyjść. Trochę mnie to wszystko przytłoczyło dzisiaj.:(

Grosza, jest troche do zrobienia, ale z drugiej strony chyba w koncu ktos sie porzadnie Toba zajal.

Tak,... zamierzam ostro działać i jutro na badanka pomknąć rano.
    Najgorsze to pogadać z moim by łaskawie poszedł na badania ciekawość mnie zżera co mi powie ,pogadamy dopiero późnym wieczorem jak z roboty wróci albo dopiero rano :(

A i jeszcze drożność jajowodów chce zrobić ale dopiero po wszelkich wynikach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:55

Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za pół godzinki mykam z G do Auchana na małe zakupy spożywcze ...:)

Bursztyn, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosz to dobrze,że lekarz fjny to podobnie jak u mnie a to jedna z najważniejszych spraw w czasie starań o maleństwo. Trzymam kciuki za Ciebie <3

grosza, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A tak na marginesie to jutro mamy z mężem 3 rocznicę ślubu. 10 kwietnia, fajnie nie? Zawsze powtarzam, że świętujemy podwójną katastrofę bo ślub braliśmy 10 kwietnia 2010r... :P

Miłej rocznicy życzę !!!!! <3
    Ja w grudniu 13 mam :)

Bursztyn, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadę do Aucha po test :P

Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja za pół godzinki mykam z G do Auchana na małe zakupy spożywcze ...:)

my wlasnie wrocilismy z zakupow niedawno, ale w Tesco. Czerwone wino rowniez znalazlo sie w koszyku :) Przyszla mi ochota na...hot-doga, ale poniewaz nie jem miesa, wiec kupilam sojowe kielbaski i wpakowalam do buly polane polskim ketchupem, mmm......pyszszszneee!!! :D

samira, grosza, inessa, Sylwia77, anna maria, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ