35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój M jest panna a ja jestem waga
bardzo dużo mamy wspólnego nasi rodzice maja takie same imiona do tego jeden z moich braci ma na imie jak mój ukochany. Jak się spotykamy to jest masakra do tego mój brat ma dziewczyne któram ma takie imie jak ja-wyobrażacie sobie te spotkania?! Mamy wiele ubawu wtedy!!!
samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, B.Crow, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mój M jest panna a ja jestem waga
bardzo dużo mamy wspólnego nasi rodzice maja takie same imiona do tego jeden z moich braci ma na imie jak mój ukochany. Jak się spotykamy to jest masakra do tego mój brat ma dziewczyne któram ma takie imie jak ja-wyobrażacie sobie te spotkania?! Mamy wiele ubawu wtedy!!!
ciekawie musi być na wspólnych przyjęciach
mój syn jest waga ...inessa, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:a ja mam za tydzień kolejne 18 lat ehhh...
jaki fajny miałabym prezent
noto drugi raz osiagniesz pelnoletnoscTrzeba to bedzie podwojnie swietowac
hehe tak jest co rokuniestety pozory tyko i będę musiała do tego dodać liczbę 20
inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dzien dobry dziewczynki ,piekny dzien sie zapowiada ,sloneczko swieci ,juz jestem po sporcie.Megan ja bylam 3 razy u wrozki(u 3 roznych) i mi sie sprawdzilo to co powiedzialy .Tylko jak wracam pamiecia to zadna nie wspomniala nic o tym ze bede miala jeszcze dzidzusia,ale ja wtedy to nie chcialam miec dziecka i moze dlatego.Wiem ze wiekszosc ludzi w to nie wiezy ale dla mnie naprawde cos w tym jest.Milego dnia zycze
Ja z koleżanką byłam raz i wywróżyła mi trójkę dzieciBursztyn, bliska77, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wierze w horoskopy ale mozna sobie poopowiadać ciekawostki
staram się dogadać ze wszystkimi ludźmi, źle się czuje jak ktoś się do mnie nie odzywa a ja nie wiem dlaczego (żadko to się zdarza ale...) męczy mnie to strasznie wtedy...
Samira ja też dodaje w tym roku 20 do 18 ciekawe co to bedzie....samira, bliska77, grosza, anna maria, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Kochane wróciłam z pracy. Po porannej wizycie u gina byłam wyzuta z energii.
Wizytka raczej udana - kupa badań głównie immunologicznych do zrobienia i AMH powtórka.Dla M też kilka badanek gin wypisał. Prawdopodobnie mam małego polipaktóry utrudnia zagnieżdżenie chce gin jeszcze poobserwować i da najdalej w maju skierowanie do szpitala na dodatkowe badania i ewentualny zabieg histeroskopii i to mnie zmartwiło niezmiernie
Doktorek super wszystko wyjaśnia dokładnie ma dokładne usg , następna wizyta w przyszłym tygodniu na monitoring i z wynikami mam przyjść. Trochę mnie to wszystko przytłoczyło dzisiaj.
Bursztyn, bliska77, inessa, anna maria, Sylwia77, angela, polarmiś, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:inessa wrote:Hej witajcie, dopiero teraz się odzywam ale byłam w pracy i na rehabilitacji. Mam wyniki ze szpitala no i mam stwierdzoną niepłodność pierwotną i nieokreslone zaburzenie czynności jajników. Na początku maja mam zabieg usunięcia mięśniak i po miesiącu od zabiegu zobaczymy co dalej.
A adopcja: za tydzień przyjeżdż do nas pani z ośrodka zobaczyc jakie mamy warunki mieszkaniowe i przeprowadzi nam testy pedagogiczne zaraz potem jedziemy na testy psychologiczne i czekamy na kwalifikacje do szkolenia..duzo tego ale mamy szanse. Wczoraj wybieraliśmy jakie dziecko chcemy dostać:płeć i wiek dziecka. Zdecydowaliśmy,że tak jak wciąży kobieta nie wie co urodzi tak my decydujemy się poprostu na dziecko do 3 roku życia od 1 roku młodszego nie dostaniemy bo poprostu jesteśmy za starzy
Dziękuę Wam bardzo za pamięć ja również o każdej bardzo mocno pamiętam
jest nadzieja, a nawet bardzo duzo nadzieji! Bedzie dobrze!
Inessa -kochana wierzę też że będzie dobrze do 3 latek dzieciątko jest rozkoszne. Będziemy cię wspierać na duchu i szybko pójdzieBursztyn, inessa, anna maria, Sylwia77, Mango, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mój M jest panna a ja jestem waga
super niezły hardcor !
mój jest baran, a ja strzelecWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:41
bliska77, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Sylwia77 wrote:No coz faceci sa nam potrzebni,tylko czemu sa tacy w....o irytujacy
Sylwia masz rację ja się wczoraj na mojego wściekłam bo o 2 w nocy oglądał tv,urlop ma cwaniak a ja o 6 rano do roboty ...inessa, grosza, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...
I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich
Aga to dziecko Baranek ??
to jak moj M
ja lubię i byki i barany
ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę
u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca
to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co?
oj tak, ale ogólnie naprawdę nie mogę narzekać, jakoś tak się dobraliśmy fajnie (mam nadzieję, bo nie wiem co przyszłość przyniesie, w ogóle historia naszego spotkania na fabułę filmu sie nadaje ale to nie tu miejsce na takie wywody...
a, mój M z 26 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:44
samira, inessa, Bursztyn, grosza, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza, nie martw się, dobrze że lekarz konkretny, nie martw sie, teraz musi być już tylko z górki
Inessa, trzymam kciuki za wizytę pani z ośrodka, na pewno wszystko będzie ok
Samirka, zobaczysz te dwie kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:45
samira, inessa, grosza, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...
I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich
Aga to dziecko Baranek ??
to jak moj M
ja lubię i byki i barany
ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę
u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca
to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co?
oj tak, ale ogólnie naprawdę nie mogę narzekać, jakoś tak się dobraliśmy fajnie (mam nadzieję, bo nie wiem co przyszłość przyniesie, w ogóle historia naszego spotkania na fabułę filmu sie nadaje ale to nie tu miejsce na takie wywody...
a, mój M z 26 czerwca
chętnie posłucham historii jak się w realu spotkamygrosza, inessa, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:grosza wrote:Kochane wróciłam z pracy. Po porannej wizycie u gina byłam wyzuta z energii.
Wizytka raczej udana - kupa badań głównie immunologicznych do zrobienia i AMH powtórka.Dla M też kilka badanek gin wypisał. Prawdopodobnie mam małego polipaktóry utrudnia zagnieżdżenie chce gin jeszcze poobserwować i da najdalej w maju skierowanie do szpitala na dodatkowe badania i ewentualny zabieg histeroskopii i to mnie zmartwiło niezmiernie
Doktorek super wszystko wyjaśnia dokładnie ma dokładne usg , następna wizyta w przyszłym tygodniu na monitoring i z wynikami mam przyjść. Trochę mnie to wszystko przytłoczyło dzisiaj.
Grosza, jest troche do zrobienia, ale z drugiej strony chyba w koncu ktos sie porzadnie Toba zajal.
Tak,... zamierzam ostro działać i jutro na badanka pomknąć rano.
Najgorsze to pogadać z moim by łaskawie poszedł na badania ciekawość mnie zżera co mi powie ,pogadamy dopiero późnym wieczorem jak z roboty wróci albo dopiero rano
A i jeszcze drożność jajowodów chce zrobić ale dopiero po wszelkich wynikachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:55
Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:A tak na marginesie to jutro mamy z mężem 3 rocznicę ślubu. 10 kwietnia, fajnie nie? Zawsze powtarzam, że świętujemy podwójną katastrofę bo ślub braliśmy 10 kwietnia 2010r...
Miłej rocznicy życzę !!!!!
Ja w grudniu 13 mamBursztyn, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a ja za pół godzinki mykam z G do Auchana na małe zakupy spożywcze ...
my wlasnie wrocilismy z zakupow niedawno, ale w Tesco. Czerwone wino rowniez znalazlo sie w koszykuPrzyszla mi ochota na...hot-doga, ale poniewaz nie jem miesa, wiec kupilam sojowe kielbaski i wpakowalam do buly polane polskim ketchupem, mmm......pyszszszneee!!!
samira, grosza, inessa, Sylwia77, anna maria, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość