X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M jest panna a ja jestem waga ;) bardzo dużo mamy wspólnego nasi rodzice maja takie same imiona do tego jeden z moich braci ma na imie jak mój ukochany. Jak się spotykamy to jest masakra do tego mój brat ma dziewczyne któram ma takie imie jak ja-wyobrażacie sobie te spotkania?! Mamy wiele ubawu wtedy!!!

samira, Bursztyn, bliska77, Sylwia77, B.Crow, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mój M jest panna a ja jestem waga ;) bardzo dużo mamy wspólnego nasi rodzice maja takie same imiona do tego jeden z moich braci ma na imie jak mój ukochany. Jak się spotykamy to jest masakra do tego mój brat ma dziewczyne któram ma takie imie jak ja-wyobrażacie sobie te spotkania?! Mamy wiele ubawu wtedy!!!

ciekawie musi być na wspólnych przyjęciach :)

mój syn jest waga ...:)

inessa, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:
    a ja mam za tydzień kolejne 18 lat ehhh...:P jaki fajny miałabym prezent :)

noto drugi raz osiagniesz pelnoletnosc ;) Trzeba to bedzie podwojnie swietowac :)

hehe tak jest co roku :P niestety pozory tyko i będę musiała do tego dodać liczbę 20 ;)

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waga to fajny znak ponoć ludzie są otwarci na drugich i lubieni przez innych...jaka skromność przeze mnie przemawia ;)uff

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzien dobry dziewczynki ,piekny dzien sie zapowiada ,sloneczko swieci ,juz jestem po sporcie.Megan ja bylam 3 razy u wrozki(u 3 roznych) i mi sie sprawdzilo to co powiedzialy .Tylko jak wracam pamiecia to zadna nie wspomniala nic o tym ze bede miala jeszcze dzidzusia,ale ja wtedy to nie chcialam miec dziecka i moze dlatego.Wiem ze wiekszosc ludzi w to nie wiezy ale dla mnie naprawde cos w tym jest.Milego dnia zycze

Ja z koleżanką byłam raz i wywróżyła mi trójkę dzieci ;D

Bursztyn, bliska77, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wierze w horoskopy ale mozna sobie poopowiadać ciekawostki :) staram się dogadać ze wszystkimi ludźmi, źle się czuje jak ktoś się do mnie nie odzywa a ja nie wiem dlaczego (żadko to się zdarza ale...) męczy mnie to strasznie wtedy...
    Samira ja też dodaje w tym roku 20 do 18 ciekawe co to bedzie.... :D

samira, bliska77, grosza, anna maria, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wróciłam z pracy. Po porannej wizycie u gina byłam wyzuta z energii.
    Wizytka raczej udana - kupa badań głównie immunologicznych do zrobienia i AMH powtórka.Dla M też kilka badanek gin wypisał. Prawdopodobnie mam małego polipa :( który utrudnia zagnieżdżenie chce gin jeszcze poobserwować i da najdalej w maju skierowanie do szpitala na dodatkowe badania i ewentualny zabieg histeroskopii i to mnie zmartwiło niezmiernie :( Doktorek super wszystko wyjaśnia dokładnie ma dokładne usg , następna wizyta w przyszłym tygodniu na monitoring i z wynikami mam przyjść. Trochę mnie to wszystko przytłoczyło dzisiaj.:(

Bursztyn, bliska77, inessa, anna maria, Sylwia77, angela, polarmiś, szczęśliwa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:
    Hej witajcie, dopiero teraz się odzywam ale byłam w pracy i na rehabilitacji. Mam wyniki ze szpitala no i mam stwierdzoną niepłodność pierwotną i nieokreslone zaburzenie czynności jajników. Na początku maja mam zabieg usunięcia mięśniak i po miesiącu od zabiegu zobaczymy co dalej.
    A adopcja: za tydzień przyjeżdż do nas pani z ośrodka zobaczyc jakie mamy warunki mieszkaniowe i przeprowadzi nam testy pedagogiczne zaraz potem jedziemy na testy psychologiczne i czekamy na kwalifikacje do szkolenia..duzo tego ale mamy szanse. Wczoraj wybieraliśmy jakie dziecko chcemy dostać:płeć i wiek dziecka. Zdecydowaliśmy,że tak jak wciąży kobieta nie wie co urodzi tak my decydujemy się poprostu na dziecko do 3 roku życia od 1 roku młodszego nie dostaniemy bo poprostu jesteśmy za starzy
    Dziękuę Wam bardzo za pamięć ja również o każdej bardzo mocno pamiętam

jest nadzieja, a nawet bardzo duzo nadzieji! Bedzie dobrze! :)

Inessa -kochana wierzę też że będzie dobrze do 3 latek dzieciątko jest rozkoszne. Będziemy cię wspierać na duchu i szybko pójdzie :)

Bursztyn, inessa, anna maria, Sylwia77, Mango, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

super niezły hardcor !:)
    mój jest baran, a ja strzelec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:41

bliska77, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    No coz faceci sa nam potrzebni,tylko czemu sa tacy w....o irytujacy :)

Sylwia masz rację ja się wczoraj na mojego wściekłam bo o 2 w nocy oglądał tv,urlop ma cwaniak a ja o 6 rano do roboty ...

inessa, grosza, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich :-)
    Aga to dziecko Baranek ??
    to jak moj M
    ja lubię i byki i barany ;-)
    ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę :-P

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co? ;)

oj tak, ale ogólnie naprawdę nie mogę narzekać, jakoś tak się dobraliśmy fajnie (mam nadzieję, bo nie wiem co przyszłość przyniesie, w ogóle historia naszego spotkania na fabułę filmu sie nadaje ale to nie tu miejsce na takie wywody...;-)
    a, mój M z 26 czerwca :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:44

samira, inessa, Bursztyn, grosza, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ojej jak jakbym chciała zobaczyć dwie piękne kreseczki na teście ,chybabym słowa nie mogła wydusić przez cały dzień ,nie mówiąc o łzach :D

W końcu tak będzie zobaczysz !!!

bliska77, samira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, nie martw się, dobrze że lekarz konkretny, nie martw sie, teraz musi być już tylko z górki ;-)
    Inessa, trzymam kciuki za wizytę pani z ośrodka, na pewno wszystko będzie ok
    Samirka, zobaczysz te dwie kreseczki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:45

samira, inessa, grosza, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich :-)
    Aga to dziecko Baranek ??
    to jak moj M
    ja lubię i byki i barany ;-)
    ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę :-P

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co? ;)

oj tak, ale ogólnie naprawdę nie mogę narzekać, jakoś tak się dobraliśmy fajnie (mam nadzieję, bo nie wiem co przyszłość przyniesie, w ogóle historia naszego spotkania na fabułę filmu sie nadaje ale to nie tu miejsce na takie wywody...;-)
    a, mój M z 26 czerwca :-)

chętnie posłucham historii jak się w realu spotkamy ;)

grosza, inessa, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    grosza wrote:
    Kochane wróciłam z pracy. Po porannej wizycie u gina byłam wyzuta z energii.
    Wizytka raczej udana - kupa badań głównie immunologicznych do zrobienia i AMH powtórka.Dla M też kilka badanek gin wypisał. Prawdopodobnie mam małego polipa :( który utrudnia zagnieżdżenie chce gin jeszcze poobserwować i da najdalej w maju skierowanie do szpitala na dodatkowe badania i ewentualny zabieg histeroskopii i to mnie zmartwiło niezmiernie :( Doktorek super wszystko wyjaśnia dokładnie ma dokładne usg , następna wizyta w przyszłym tygodniu na monitoring i z wynikami mam przyjść. Trochę mnie to wszystko przytłoczyło dzisiaj.:(

Grosza, jest troche do zrobienia, ale z drugiej strony chyba w koncu ktos sie porzadnie Toba zajal.

Tak,... zamierzam ostro działać i jutro na badanka pomknąć rano.
    Najgorsze to pogadać z moim by łaskawie poszedł na badania ciekawość mnie zżera co mi powie ,pogadamy dopiero późnym wieczorem jak z roboty wróci albo dopiero rano :(

A i jeszcze drożność jajowodów chce zrobić ale dopiero po wszelkich wynikach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 15:55

Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za pół godzinki mykam z G do Auchana na małe zakupy spożywcze ...:)

Bursztyn, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosz to dobrze,że lekarz fjny to podobnie jak u mnie a to jedna z najważniejszych spraw w czasie starań o maleństwo. Trzymam kciuki za Ciebie <3

grosza, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A tak na marginesie to jutro mamy z mężem 3 rocznicę ślubu. 10 kwietnia, fajnie nie? Zawsze powtarzam, że świętujemy podwójną katastrofę bo ślub braliśmy 10 kwietnia 2010r... :P

Miłej rocznicy życzę !!!!! <3
    Ja w grudniu 13 mam :)

Bursztyn, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadę do Aucha po test :P

Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja za pół godzinki mykam z G do Auchana na małe zakupy spożywcze ...:)

my wlasnie wrocilismy z zakupow niedawno, ale w Tesco. Czerwone wino rowniez znalazlo sie w koszyku :) Przyszla mi ochota na...hot-doga, ale poniewaz nie jem miesa, wiec kupilam sojowe kielbaski i wpakowalam do buly polane polskim ketchupem, mmm......pyszszszneee!!! :D

samira, grosza, inessa, Sylwia77, anna maria, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ