X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzebie w necie i szukam na maj - sukienke na ślub aby była tania i ładna no mój M mi znalazł ale cena taka sobie, dalej wchodze w neta i szukam... zobaczę co tam ciekawego. Nawet nie wiem jaki teraz trend na wiosenny kolor, ja lubie niebieski, błękit i szrości wogóle pastele ale czy one sa modne...?

caffe, bliska77, Bursztyn, Mango, samira, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa jak pisalas jestes szczupla to nie bedziesz miala problemu z kupnem sukienki :)a z tym zrzucaniem kalorii to by mi sie przydalo hehehe buziaczki :)

caffe, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Grzebie w necie i szukam na maj - sukienke na ślub aby była tania i ładna no mój M mi znalazł ale cena taka sobie, dalej wchodze w neta i szukam... zobaczę co tam ciekawego. Nawet nie wiem jaki teraz trend na wiosenny kolor, ja lubie niebieski, błękit i szrości wogóle pastele ale czy one sa modne...?

Najlepiej wybierz kolor taki, w którym Ci ładnie i który Tobie się podoba. Bo ja się w czymś będziesz dobrze czuła, to i będziesz szałowo wyglądała :)

inessa, Bursztyn, samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też racja! Dzięki ;)

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Sylwia to płacz ale ze śmiechu bo śmiech to zdrowie i jak ktoś szczerze się smieje przez 15 min, to traci 40% kalorii z dnia.
    A tak wogóle to ja chce i to i to, bo jedno uwielbiam a drugie porządam :D

nic dodać nic ująć ;-)

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Najlepiej wybierz kolor taki, w którym Ci ładnie i który Tobie się podoba. Bo ja się w czymś będziesz dobrze czuła, to i będziesz szałowo wyglądała :)

Jeśli chodzi o kolor to tak jak radzi Caffe taki jaki lubisz i polecam mimo wszystko wyprawę do sklepów w poszukiwaniu sukni ja się wyleczyłam z kupowania sukienek przez neta po kilku wtopach niby wszystko było ok a jednak w realu cosik nie tak :)

Bursztyn, samira, inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheeh dziewczyny wy mnie rozbrajacie ,jak @ nie będzie to zrobię test jutro :P ale coś czuje ze właśnie jutro zawita bo ona lubi się ze mną drażnić ale ja jej jeszcze tyłek skopie :D

a co do lodów to mam roladę lodowa śmietankowo - jagodową - z czekoladą :P

caffe, Bursztyn, angela, Sylwia77, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    heheeh dziewczyny wy mnie rozbrajacie ,jak @ nie będzie to zrobię test jutro :P ale coś czuje ze właśnie jutro zawita bo ona lubi się ze mną drażnić ale ja jej jeszcze tyłek skopie :D

a co do lodów to mam roladę lodowa śmietankowo - jagodową - z czekoladą :P

Dawaj na stół :P

Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
    Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.
    Samira i jak lody albo...wiesz co ;) ? ! :D

caffe, Bursztyn, angela, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich :-)
    Aga to dziecko Baranek ??
    to jak moj M
    ja lubię i byki i barany ;-)
    ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę :-P

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co? ;)

mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy ;)

Samirko - ja też jestem z 22 czerwca

samira, Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

to jak moj M

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy ;)

jak mój G :)

a jak się czujesz kochana ,kiedy masz prenatalne ??

inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
    Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.

Ineska, tam lody to mało powiedziane, tam jest wręcz rolada :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zaraz będę je jadła :P

inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Ja już liżę monitor :P :P :P

samira, Bursztyn, inessa, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:

Ja już liżę monitor :P :P :P

a ahahahahahahaha sikam hahahaah :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego? :/

taki tez jest dobry na bara bara :)

Mango, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry ;) bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię ;)

angela, samira, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    angela wrote:
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:

to jak moj M

jak mój G :)

a jak się czujesz kochana ,kiedy masz prenatalne ??

Czuję się dobrze, ale zakałą są zaparcia - nic nie pomaga - masakra jakaś!
    Badania w przyszłą środę - czekam , na razie nie myślę, ale na pewno niedługo zacznę się już nakręcać
    Trzymam &&& za teścik

inessa, samira, Bursztyn, polarmiś, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego? :/

Samira ma racje ale kochana czasmi nie widać śluzu bo jest tylko w środku i to głęboko a lekarze napro..mówią,że wysarczy nawet troche tego śluzu i można zajść no i przy tym wodnistym również,więc nocka wasza :D <3

samira, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry ;) bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię ;)

Inessa , ale mnie rozbawiłaś - dobre!

inessa, samira, Sylwia77, bliska77, caffe, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ