35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGrzebie w necie i szukam na maj - sukienke na ślub aby była tania i ładna no mój M mi znalazł ale cena taka sobie, dalej wchodze w neta i szukam... zobaczę co tam ciekawego. Nawet nie wiem jaki teraz trend na wiosenny kolor, ja lubie niebieski, błękit i szrości wogóle pastele ale czy one sa modne...?
caffe, bliska77, Bursztyn, Mango, samira, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Grzebie w necie i szukam na maj - sukienke na ślub aby była tania i ładna no mój M mi znalazł ale cena taka sobie, dalej wchodze w neta i szukam... zobaczę co tam ciekawego. Nawet nie wiem jaki teraz trend na wiosenny kolor, ja lubie niebieski, błękit i szrości wogóle pastele ale czy one sa modne...?
Najlepiej wybierz kolor taki, w którym Ci ładnie i który Tobie się podoba. Bo ja się w czymś będziesz dobrze czuła, to i będziesz szałowo wyglądałainessa, Bursztyn, samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Sylwia to płacz ale ze śmiechu bo śmiech to zdrowie i jak ktoś szczerze się smieje przez 15 min, to traci 40% kalorii z dnia.
A tak wogóle to ja chce i to i to, bo jedno uwielbiam a drugie porządam
nic dodać nic ująćinessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:inessa wrote:Grzebie w necie i szukam na maj - sukienke na ślub aby była tania i ładna no mój M mi znalazł ale cena taka sobie, dalej wchodze w neta i szukam... zobaczę co tam ciekawego. Nawet nie wiem jaki teraz trend na wiosenny kolor, ja lubie niebieski, błękit i szrości wogóle pastele ale czy one sa modne...?
Najlepiej wybierz kolor taki, w którym Ci ładnie i który Tobie się podoba. Bo ja się w czymś będziesz dobrze czuła, to i będziesz szałowo wyglądała
Jeśli chodzi o kolor to tak jak radzi Caffe taki jaki lubisz i polecam mimo wszystko wyprawę do sklepów w poszukiwaniu sukni ja się wyleczyłam z kupowania sukienek przez neta po kilku wtopach niby wszystko było ok a jednak w realu cosik nie takBursztyn, samira, inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheheeh dziewczyny wy mnie rozbrajacie ,jak @ nie będzie to zrobię test jutro
ale coś czuje ze właśnie jutro zawita bo ona lubi się ze mną drażnić ale ja jej jeszcze tyłek skopie
a co do lodów to mam roladę lodowa śmietankowo - jagodową - z czekoladącaffe, Bursztyn, angela, Sylwia77, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
samira wrote:heheeh dziewczyny wy mnie rozbrajacie ,jak @ nie będzie to zrobię test jutro
ale coś czuje ze właśnie jutro zawita bo ona lubi się ze mną drażnić ale ja jej jeszcze tyłek skopie
a co do lodów to mam roladę lodowa śmietankowo - jagodową - z czekoladą
Dawaj na stółBursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.
Samira i jak lody albo...wiesz co? !
caffe, Bursztyn, angela, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...
I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich
Aga to dziecko Baranek ??
to jak moj M
ja lubię i byki i barany
ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę
u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca
to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co?
mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy
Samirko - ja też jestem z 22 czerwcasamira, Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...
to jak moj M
ja lubię i byki i barany
u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca
mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy
Samirko - ja też jestem z 22 czerwca
jak mój G
a jak się czujesz kochana ,kiedy masz prenatalne ??inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.
Ineska, tam lody to mało powiedziane, tam jest wręcz roladainessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:inessa wrote:Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego?
taki tez jest dobry na bara baraMango, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry
bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię
angela, samira, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
samira wrote:angela wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:szczęśliwa wrote:agafbh wrote:Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...
to jak moj M
ja lubię i byki i barany
Samirko - ja też jestem z 22 czerwca
jak mój G
a jak się czujesz kochana ,kiedy masz prenatalne ??
Czuję się dobrze, ale zakałą są zaparcia - nic nie pomaga - masakra jakaś!
Badania w przyszłą środę - czekam , na razie nie myślę, ale na pewno niedługo zacznę się już nakręcać
Trzymam &&& za teścikinessa, samira, Bursztyn, polarmiś, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:inessa wrote:Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego?
Samira ma racje ale kochana czasmi nie widać śluzu bo jest tylko w środku i to głęboko a lekarze napro..mówią,że wysarczy nawet troche tego śluzu i można zajść no i przy tym wodnistym również,więc nocka waszasamira, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry
bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię
Inessa , ale mnie rozbawiłaś - dobre!inessa, samira, Sylwia77, bliska77, caffe, grosza lubią tę wiadomość