X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzebie w necie i szukam na maj - sukienke na ślub aby była tania i ładna no mój M mi znalazł ale cena taka sobie, dalej wchodze w neta i szukam... zobaczę co tam ciekawego. Nawet nie wiem jaki teraz trend na wiosenny kolor, ja lubie niebieski, błękit i szrości wogóle pastele ale czy one sa modne...?

caffe, bliska77, Bursztyn, Mango, samira, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa jak pisalas jestes szczupla to nie bedziesz miala problemu z kupnem sukienki :)a z tym zrzucaniem kalorii to by mi sie przydalo hehehe buziaczki :)

caffe, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Grzebie w necie i szukam na maj - sukienke na ślub aby była tania i ładna no mój M mi znalazł ale cena taka sobie, dalej wchodze w neta i szukam... zobaczę co tam ciekawego. Nawet nie wiem jaki teraz trend na wiosenny kolor, ja lubie niebieski, błękit i szrości wogóle pastele ale czy one sa modne...?

Najlepiej wybierz kolor taki, w którym Ci ładnie i który Tobie się podoba. Bo ja się w czymś będziesz dobrze czuła, to i będziesz szałowo wyglądała :)

inessa, Bursztyn, samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też racja! Dzięki ;)

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Sylwia to płacz ale ze śmiechu bo śmiech to zdrowie i jak ktoś szczerze się smieje przez 15 min, to traci 40% kalorii z dnia.
    A tak wogóle to ja chce i to i to, bo jedno uwielbiam a drugie porządam :D

nic dodać nic ująć ;-)

inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Najlepiej wybierz kolor taki, w którym Ci ładnie i który Tobie się podoba. Bo ja się w czymś będziesz dobrze czuła, to i będziesz szałowo wyglądała :)

Jeśli chodzi o kolor to tak jak radzi Caffe taki jaki lubisz i polecam mimo wszystko wyprawę do sklepów w poszukiwaniu sukni ja się wyleczyłam z kupowania sukienek przez neta po kilku wtopach niby wszystko było ok a jednak w realu cosik nie tak :)

Bursztyn, samira, inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheeh dziewczyny wy mnie rozbrajacie ,jak @ nie będzie to zrobię test jutro :P ale coś czuje ze właśnie jutro zawita bo ona lubi się ze mną drażnić ale ja jej jeszcze tyłek skopie :D

a co do lodów to mam roladę lodowa śmietankowo - jagodową - z czekoladą :P

caffe, Bursztyn, angela, Sylwia77, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    heheeh dziewczyny wy mnie rozbrajacie ,jak @ nie będzie to zrobię test jutro :P ale coś czuje ze właśnie jutro zawita bo ona lubi się ze mną drażnić ale ja jej jeszcze tyłek skopie :D

a co do lodów to mam roladę lodowa śmietankowo - jagodową - z czekoladą :P

Dawaj na stół :P

Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
    Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.
    Samira i jak lody albo...wiesz co ;) ? ! :D

caffe, Bursztyn, angela, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

I to fajne zdanie i tyczy się Nas wszystkich :-)
    Aga to dziecko Baranek ??
    to jak moj M
    ja lubię i byki i barany ;-)
    ale tak do końca nie wiem czy w to wierzę :-P

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

to ja tak jak Twoj maz- tez rak. Nieznosne sa czasem, co? ;)

mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy ;)

Samirko - ja też jestem z 22 czerwca

samira, Bursztyn, inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    Iwka, najważniejsze żebyś żyła w zgodzie z samą sobą, bo najgorzej to zapomnieć w tym wszystkim o sobie ...

to jak moj M

u mnie w domu póki co jest po kolei, córcia baran-kwiecień, ja byk-maj, mąż rak-czerwiec, wiec teraz coby dotrzymać prawidłowiej kolejności to drugie dziecko powinno być z marca albo lipca ;-)

mój G tez rak i mój były był rak a najlepsze ze były ur. 25 czerwiec a G 22czer. tyle ze tamten dwa lata starszy ode mnie a G 2 lata. młodszy ;)

jak mój G :)

a jak się czujesz kochana ,kiedy masz prenatalne ??

inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzięki w necie chciałam zobaczyc co wogóle jest na topie dawno nie kupowałam tzn na jesień.
    Bursztynku z tego co ja wiem wodnisty śluz jest bardzo dobry i sprzyja plemnieczkom jest objaw śluzu płodnego i może być teń śluz albo rozciągliwy choć ten rozciągliwy jest lepszy i oznacza że jest owulka w nakbliższych dniach godzinach. Serduszkujcie bo wodnisty pojawia się przed owulką a więc bliziutko owulki.

Ineska, tam lody to mało powiedziane, tam jest wręcz rolada :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zaraz będę je jadła :P

inessa, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Ja już liżę monitor :P :P :P

samira, Bursztyn, inessa, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:

Ja już liżę monitor :P :P :P

a ahahahahahahaha sikam hahahaah :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego? :/

taki tez jest dobry na bara bara :)

Mango, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry ;) bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię ;)

angela, samira, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    angela wrote:
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:

to jak moj M

jak mój G :)

a jak się czujesz kochana ,kiedy masz prenatalne ??

Czuję się dobrze, ale zakałą są zaparcia - nic nie pomaga - masakra jakaś!
    Badania w przyszłą środę - czekam , na razie nie myślę, ale na pewno niedługo zacznę się już nakręcać
    Trzymam &&& za teścik

inessa, samira, Bursztyn, polarmiś, Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

A jesli ja mam tylko wodnisty i zadnego rozciagliwego? :/

Samira ma racje ale kochana czasmi nie widać śluzu bo jest tylko w środku i to głęboko a lekarze napro..mówią,że wysarczy nawet troche tego śluzu i można zajść no i przy tym wodnistym również,więc nocka wasza :D <3

samira, Bursztyn, Sylwia77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja niestety nie moge lodów ze śmietany tylko z owoców albo wodniste ale te to tak jakbym wode piła. Samira smacznegooooo!!!!! Ja nie będe lizac ekranu bo mó m chyba by mnie wysłał do psychiatry ;) bo ostatnio i tak różne dziwne rzeczy robię ;)

Inessa , ale mnie rozbawiłaś - dobre!

inessa, samira, Sylwia77, bliska77, caffe, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ